سلام
سر سايت دمونوئيد چي اومده ؟
من چند وقته هرچي ميزنم يه پيغام خطا مياد ؟
كسي ميدونه چي شده ؟
سلام
سر سايت دمونوئيد چي اومده ؟
من چند وقته هرچي ميزنم يه پيغام خطا مياد ؟
كسي ميدونه چي شده ؟
تحت کد نویسی دوباره است و به زودی برمیگرده.
یه فایل دارم دانلود میکنم 3-5سید داره 40-50پیر از یه ترکر.میتونم ادرس ترکر های دیگه رو هم بش بدم سرعتش بره بالا؟چطوری؟
امکان اضافه کردن ترکر هست فقط فایل تورنتت نباید از خصوصی ها گرفته باشی که بعدا دچار دردسر میشی
برای اینکار باید روی نام تورنت کلیک راست کنی و بسته به نرم افزاری که استفاده می کنی بدون فاصله یا با یک خط فاصله ادرس های ترکر های مرتبط با ان تورنت رو کپی می کنی و بعد تایید می کنی
من الان هیچی نمیتونم از تورنت دانلود کنم مشکل از چیه؟
بخاطر 16 اذر است....تنها تورنت نیست خیلی چیز های دیگر مجدد محدود شده.
این شلوغ ترین تورنتیه که توی این سالا دیدم... حدود یک میلیون و 600 هزار نفر دارن دانلودش میکنن و 600 و خورده ای هزار سیدر داره... تورنت فیلم 2012 هستش حالا خوبه DVDrip نیست وگرنه کیفیت واقعی DVD ش بیاد فکر کنم بترکه... چه استقبالی از هر دو طرف از این تورنت شده... هر جا که هست همه دارن به هم فحش میدن (طرفداران تورنت و ضد تورنت ها... چون این فیلم از اون پرخرجاس...!)...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس متعلق به بامداد چهارشنبه س و مال خودمه... همینطورم تعداد leecher هاش بیشتر میشن... انقدر تعداد افرادی که دارن دانلود میکنن زیاده که سخت دانلود میشه و چند دقیقه ای طول میکشه تا کلاینت بتونه کسی رو واسه دانلود پیدا کنه... ولی در کل خوبه...!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان میشه اینجا کمکم کنید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش این MiniNova ر*ی*د به حال تمام مردم جهان... یکی از معدود سایتای خوب تورنت بود (البته به پای tpb و demonoid نمیرسید)... یعنی چی آخه...؟؟؟ اصلاً اصول تورنت با کپی رایت نمیخونه حالا مینینوا رفته سراغ محتوای کپی رایت دار و ارائه خدمات به شرکت های بزرگ برای انتشار برنامه هاشون (حتی سرورای سیدر هم ساخته که برای فایلای شرکتا Auto Seed میکنه و تضمین میکنه که seed داشته باشن)...!!!
کدنویسی ای درکار نیست... یه عده از خدا بی خبر بلانسبت ر*ی*د*ن به سایتشون و آنچنان داغونشون کردن که کل سیستمشون پکید و اینجور که میگفتن اونی که میتونه این مشکل رو حل کنه زیاد در دسترس نیست و الانم که اومده توی دسترس، میگن که بک آپ دیتابیس چون یه ذره قدیمیه ممکنه تورنتای حتی چند ماه آخرم نباشه توش...!!! یه جوراییم به نظر میاد که اشتیاق زیادی به بازگردوندن سایت ندارن... خدا کنه زودتر برگردن...
البته الان یه ماهه که ترکرای demonoid باز دوباره راه افتادن که واقعاً دنیای تورنت رو از کمبود seeder نجات داد...
امیدواریم هر چه زودتر قوی تر از همیشه برگردن...
توی Firewall ت تغییری ایجاد نکردی اخیراً...؟؟؟ Firewall سیستمت رو خاموش کن ببین بازم مشکل داری یا نه...!
------------------------------------------
درضمن از افراد آگاه، خبرهایی به گوش رسیده که aXXo میخواد برگرده ولی با توجه به اینکه MiniNova که به کل گند زده به سرویسش (حتی یوزر aXXo رو پاک کرده) و سایت اصلی یعنی Demonoid م که وضعش داغونه، یا به یه سایت دیگه کوچ خواهد کرد یا اینکه منتظر خواهد موند تا دمونوید دوباره راه بیفته... بنابراین میشه نتیجه گرفت که دمونوید مدت زیادی دیگهخ اینطوری نخواهد موند و دوباره زنده میشه... امیدواریم... Amen
Last edited by Cleeev; 12-12-2009 at 14:00.
دوستان یه چند تا سایت خوب مثل MiniNova (خدا رحمتش کنه)و یا بهتر معرفی کنید ...ممنون میشم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)