سلام . من درایور وبکم فراسو مدل FC 1440 رو میخوام . برای ویندوز 7 . مرسی . کمک فوری !
سلام . من درایور وبکم فراسو مدل FC 1440 رو میخوام . برای ویندوز 7 . مرسی . کمک فوری !
سلام
من دنبال درايور مودم Creative DI3631-1 هستم.
هر چقدر گشتم هم پيدا نكردم. لطفاً اگه ميشه كمكم كنيد. ممنون.![]()
سیستمی به شرح زیر دارم و میخوام ویندوز سون بریزم . بیشتر لنگ درایور مادربورد (برا کارت صدا) هستم . ولی
بقیه ی درایورها رو هم اگه سراغ دارین و بهم بگین از کجا دانلود کنم ممنون میشم . :
مادربورد : asus p5k که کارت صداش realtek alc883 هست
کارت گرافیک : ati hd4850 . این یکی رو خودم دارم
مودم adsl : اسوس asus am602 . این یکی رو هم یه ورژن غیر رسمی و دست ساز براش دانلود کردم
مانیتور : samsung 1931bw+
کارت d*b : اسکای استار 2 . اگه درایورش موجوده لطف کنین لینک بدین .
در آخر یه سوالی دارم : با توجه به شباهت فراوان ویندوز ویستا با ویندوز سون ، میتونم همون درایورهای
ویندوز ویستا رو روی ویندوز 7 نصب کنم ؟
با سلام. من درايور دوربين سامسونگ با مشخصات زير رو مي خوام.
samsung: VP-D6450i یکیاز
سلام من لینک دانلود وبکم جنیوس رو میخاستم![]()
سلام، درایور پرینتر HP 1402 برای
ترجیحا فقط فایل خود درایور رو میخوام نه نرم افزاری که برای Edit عکس همراش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
لینک درایور کارت صدای Z-cyber مدل HSP56 رو میخواستم!
متاسفانه مدل خود کارت رو نمیدونم.....این مدل چیپستشه :(
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
سلام.
لینک درایور کارت صدای Z-cyber مدل HSP56 رو میخواستم!
متاسفانه مدل خود کارت رو نمیدونم.....این مدل چیپستشه :(
ویژه طرفدارهای رئال
HP برای مدل شما Basic Driver عرضه نکرده و درایورها رو بطور تنها منتشر نمی کنه ولی مثل اینکه موقع نصب درایور در قسمت Custom\Advanced Install می تونید تیک همه اون قسمت های اضافه رو بردارید تا فقط درایور پرینتر نصب بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چه ویندوزی؟
این چیپست خیلی قدیمیه مطمئن نیستم برای ویندوز 7 یا ویستا درایور داشته باشه. اکثر سازنده هایی که با این چیپست محصول داشتن اون محصولات رو Discontinue کردن.
دوستان من تمام درایورهایی که تو نقل قول بالا هست رو بی خیال شدم فقط درایور کارت صدای realtek alc883
رو برا ویندوز 7 لطف کنین . این یکی واقعا واجبه . اگه درایور ویستا رو 7 هم کار میکنه لطفا بگین که همونو بریزم![]()
بفرمایید:
32-بیت:
64-بین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدیدترین نسخه است و با ویندوز ویستا/7 هم هماهنگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این مدل درایور ویستا و 7 عرضه نشده .. این درایور XP ، تست کنید شاید کار کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)