رو هر دو گرفتن مثل اینکه ولی فقط tdd رو من قبول دارم . چون رو این مودم با شبکه fdd خیلی تست زدم چندین استان و شهر هم برا تست رفتم با همین فریمور ولی خبری از + نبود ولی افزایش سرعت و تجمع محسوس بود .
رو هر دو گرفتن مثل اینکه ولی فقط tdd رو من قبول دارم . چون رو این مودم با شبکه fdd خیلی تست زدم چندین استان و شهر هم برا تست رفتم با همین فریمور ولی خبری از + نبود ولی افزایش سرعت و تجمع محسوس بود .
سلام
من مودم آنلاک شده و فریمور 11.195.03.00.1445 های وب روش ریختم الان میتونم ورژن 3 مد شده جناب صابر یا حسین از طریق Local Update داخل تنظیمات صفحه وب مودم آپدیت کنم یا نیازه در موردم باز بشه و از طریق کابل usb نصب بشه ؟
ممنون
دیشب مودم B612 رو تست کردم و افزایش سرعت در مقایسه با مودم B315 کاملاً محسوس بود (شبکه FDD) .
بروبچ یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین و کامل توضیح بدین ^_^
میخام مودم ایرانسل بخرم و اگه ورژن 196 بود چجوری باید انلاکش کنم ؟
توی فروم دیده بودم که مودم ایرانسل رو به ورژن 196 اپدیت کرده بودن فریم ور ایرانسل روش نصب بود ولی انلاک هم بود !! میشه لطف کنین بگین چجوری این کارو کنم که فریم ور ایرانسل و انلاک باشه چون تو ورژن 196 ایرانسل قابلیت 4G+ هس
خدمت شما
![]()
انلاک میکنی با روش های موجود در انجمن و بعد دانگرید میکنی به 192 ایرانسل و بعد یک سیم کارت tdd میندازی با بسته فعال و باید در پوشش منطقه tdd هم باشی و میزاری از ساعت 2 تا 7 شب روشن بمونه اتوماتیک اپدیت میشه به 196 و مودم هم قبلا انلاک کردی و دیگه لاک نمیشه . فعلا هم کسی فریمور افلاین 196 ایرانسل رو منتشر نکرده تا مشکل همه دوستان مرتفع شود .
ینی الان ورژن 196 هس اونوقت میشه با همون فریمور 192 انلاک کرد ؟ با این روش باید انلاک شه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سیم تی دی هم بندازم روش مودم اپدیت میشه به فریمور 196 ایرانسل یا فریمور دیگه ؟ اگه به فریور خوده ایرانسل اپدیت میشه اون قابلیت 4G+ هم هس یا نه ؟
شما اول اینو دانلود کن بریز رو مودم از طریق لودر و یو اس بی و با این اسکریپت انلاک کن ببین میشه . با این بشه دیگه لازم نیست بری رو ورژن ویرایش سوم یا اون راه قدیمی انلاک رو بری . مستقیم میری رو 192 و انلاک میکنی و بعد میزاری تا اپدیت شه به 196 . بله رو 196 ایرانسل قابلیت + رو شبکه tdd فعاله . تست کن نتیحه بده . مشکلی داشتی سوال کن . طبق روش دوم و بهتر انلاک میری جلو منتها با این فریمور که لینک میدم و با این اسکریپت که پایین اپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینها شد چه بهتر نشد همون روش قبلی .
ورژن های مود شده و دستکاری شده فقط از طریق یو اس بی لودر قابل رایت بر روی مودم هستن .
یعنی اینو بهتون بگم اینترنت منطقه خوب باشه و دکل خلوت باشه . خدایی رو fdd کم نمیاره . با همراه اول تا 100 مگ رو راحت گرفتم با این مودم . در همون ساعت و در همون منطقه مودم fd-m60 نتونست این اندازه سرعت بگیره . خوبی این مودم اینه الان با فریمورهای جدید دو قابلیت ca و mimo رو داره و نهایت سرعت رو میتونه بگیره ولی مودم fd-m60 منطقه ای که باند 2600 فعال نیست و چون از mimo4 هم پشتیبانی نمیکنه نمیتونه به نهایت سرعت برسه و مثل یک مودم معمولی 4G عمل میکنه . اینجاست که قدرت و عمل کرد و پیشرفته بودن این مودم یعنی B612 مشخص میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)