تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 419 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
    تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود دوستان. من دیروز خیلی با مودم HUAWEI B525 سر و کله زدم و بالاخره متوجه شدم این مودم از +4G پشتیبانی میکنه خوشبختانه. ولی دقیقا مثه همون چیزی که کاربرای مودم CA60 ایرانسل گفته بودن زیر بار زیاد و فقط موقع دانلود میره رو حالت پلاس که البته حالت پلاس بیشتر تو همون حالت به درد میخوره. اول که دانلود شروع میشه سرعت یه مقدار پایینه ولی به محض اینکه میره رو حالت پلاس سرعت سریع میره بالا. توی قسمت تنظیماتش هم بعد از شروع دانلود حالت پلاس رو نشون میده که توی عکسی که گذاشتم مشخصه. من یه مقدار باند 7 که دریافت میکنم ضعیفه واسه همین سرعت دانلود بیشتر از 6 مگابایت نتوستم بگیرم. مطمئنم اگه آنتن تقویتی بگیرم اوضاع بهترم میشه.دیروز که مودم به دستم رسید یه جورایی انتظار معجزه داشتم و خیلی سریع قضاوت کردم. اگر با گوشی CAT6 سرعت دانلودتون خوبه و از بودن توی محدوده پلاس مطمئن هستید و با قیمتش مشکل ندارید این مودم رو بگیرید. مودم خیلی خوبی به نظر میرسه من که راضیم. کیفیت ساختشم خیلی بالاست و نشون میده با یه چیز حرفه ای طرف هستید.

3. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
    توی حالت پلاس باند 7 باند اول هست و در صورت نیاز باند 3 هم ضمیمه میشه.. اما به نظر میرسه که چیپ های تجمیع موبایل بهتر عمل می کنند در مورد این مطلب کسی که هم موبابل پلاس و هم مودم پلاس داره بهتر می تونه اظهار نظر کنه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من یه مودم e3372 ایرانسل دارم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه و اینترنت رو قطع می کنه خیلی اذیتم کرده مستقیما هم به پورت لب تابم وصل هست چی کار کنم ؟
    کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
    توی حالت پلاس باند 7 باند اول هست و در صورت نیاز باند 3 هم ضمیمه میشه.. اما به نظر میرسه که چیپ های تجمیع موبایل بهتر عمل می کنند در مورد این مطلب کسی که هم موبابل پلاس و هم مودم پلاس داره بهتر می تونه اظهار نظر کنه

ممنون دوست عزیز. در آینده نزدیک واسه مودم آنتن هم میگیرم و دوباره تست میکنم ببینم سرعت تغییر میکنه یا نه. گوشی یکی از دوستام رو هم میگیرم و سرعت پلاس رو توی منطقه بررسی میکنم.

8. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. در آینده نزدیک واسه مودم آنتن هم میگیرم و دوباره تست میکنم ببینم سرعت تغییر میکنه یا نه. گوشی یکی از دوستام رو هم میگیرم و سرعت پلاس رو توی منطقه بررسی میکنم.
    بسیار عالی
    آنتن خوب بزاری و تنظیم کنی قطعا تاثیر داره،،
    اگر با موبایل پلاس مقایسه کردید حتماً اینجا منعکس کنید

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من مودم هووای e5577s-932
    گرفتم با سیمکارت ایرانسل مشکلی نداره و راحت میشه استفاده کرد ولی همراه اول 2gهست اینترنتش فعال نمیشه
    همراه اول رو ir-tciمیشناسه تا به حالت 3gمیره no serviceمیشه کلا نتش فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن مشکلش چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود دوستان. من دیروز خیلی با مودم HUAWEI B525 سر و کله زدم و بالاخره متوجه شدم این مودم از +4G پشتیبانی میکنه خوشبختانه. ولی دقیقا مثه همون چیزی که کاربرای مودم CA60 ایرانسل گفته بودن زیر بار زیاد و فقط موقع دانلود میره رو حالت پلاس که البته حالت پلاس بیشتر تو همون حالت به درد میخوره. اول که دانلود شروع میشه سرعت یه مقدار پایینه ولی به محض اینکه میره رو حالت پلاس سرعت سریع میره بالا. توی قسمت تنظیماتش هم بعد از شروع دانلود حالت پلاس رو نشون میده که توی عکسی که گذاشتم مشخصه. من یه مقدار باند 7 که دریافت میکنم ضعیفه واسه همین سرعت دانلود بیشتر از 6 مگابایت نتوستم بگیرم. مطمئنم اگه آنتن تقویتی بگیرم اوضاع بهترم میشه.دیروز که مودم به دستم رسید یه جورایی انتظار معجزه داشتم و خیلی سریع قضاوت کردم. اگر با گوشی CAT6 سرعت دانلودتون خوبه و از بودن توی محدوده پلاس مطمئن هستید و با قیمتش مشکل ندارید این مودم رو بگیرید. مودم خیلی خوبی به نظر میرسه من که راضیم. کیفیت ساختشم خیلی بالاست و نشون میده با یه چیز حرفه ای طرف هستید.
    خداروشكر مشكلتون حل شد فقط من موندم بين اين مودم كه شما خريدي و مودم huawei e5186-22a كدوم رو بخرم شما بين اين دوتا تحقيق كردي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته منم با مودم mf910 دانلودم ۴۷۰۰ هستش... پس فعلا 4g+ کوچ نکنیم به صرفه تره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خداروشكر مشكلتون حل شد فقط من موندم بين اين مودم كه شما خريدي و مودم huawei e5186-22a كدوم رو بخرم شما بين اين دوتا تحقيق كردي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ممنون دوست عزیز. والا من مشخصات سخت افزاری و قابلیت های دوتاشون رو بررسی کردم تنها تفاوتی که داشتن این بود که 525B یه باند بیشتر پشتیبانی میکرد(که البته اون باند فعلا کاربردی نداره) و خود مودم هم جدیدتر بود. از طرفی سایت IDH که وارد کننده رسمی مودم های هواوی هستش فقط این مدل از مودم های cat6 رومیزی رو وارد کرده بود. باهاشون تماس گرفتم و اونا هم گفتن که مطمئنا از +4G پشتیبانی میکنه. از لحاظ قیمت هم فقط 9 تومن با e5186 اختلاف قیمت داشت(توی بعضی از سایتا اختلاف قیمت ندارن). در نتیجه تصمیم گرفتم اینو بگیرم. در کل اگه با گوشی وضعیت آنتن خوبی دارید (آنتن دهیش مثه باقی مودماست از گوشیم 10 تا 15 درصد سیگنال بیشتری میگیره) و سرعت دانلود خوبی دارید همین مدل رو بگیرید. با نرم افزار ltewatch هم کاملا ست میشه و میتونید هم مشخصات سیگنال دریافتیتون رو ببینید و هم باند هایی که مودم بهشون متصل هست رو عوض کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •