مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم
مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم
درود دوستان. من دیروز خیلی با مودم HUAWEI B525 سر و کله زدم و بالاخره متوجه شدم این مودم از +4G پشتیبانی میکنه خوشبختانه. ولی دقیقا مثه همون چیزی که کاربرای مودم CA60 ایرانسل گفته بودن زیر بار زیاد و فقط موقع دانلود میره رو حالت پلاس که البته حالت پلاس بیشتر تو همون حالت به درد میخوره. اول که دانلود شروع میشه سرعت یه مقدار پایینه ولی به محض اینکه میره رو حالت پلاس سرعت سریع میره بالا. توی قسمت تنظیماتش هم بعد از شروع دانلود حالت پلاس رو نشون میده که توی عکسی که گذاشتم مشخصه. من یه مقدار باند 7 که دریافت میکنم ضعیفه واسه همین سرعت دانلود بیشتر از 6 مگابایت نتوستم بگیرم. مطمئنم اگه آنتن تقویتی بگیرم اوضاع بهترم میشه.دیروز که مودم به دستم رسید یه جورایی انتظار معجزه داشتم و خیلی سریع قضاوت کردم. اگر با گوشی CAT6 سرعت دانلودتون خوبه و از بودن توی محدوده پلاس مطمئن هستید و با قیمتش مشکل ندارید این مودم رو بگیرید. مودم خیلی خوبی به نظر میرسه من که راضیم. کیفیت ساختشم خیلی بالاست و نشون میده با یه چیز حرفه ای طرف هستید.
![]()
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
توی حالت پلاس باند 7 باند اول هست و در صورت نیاز باند 3 هم ضمیمه میشه.. اما به نظر میرسه که چیپ های تجمیع موبایل بهتر عمل می کنند در مورد این مطلب کسی که هم موبابل پلاس و هم مودم پلاس داره بهتر می تونه اظهار نظر کنه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز. در آینده نزدیک واسه مودم آنتن هم میگیرم و دوباره تست میکنم ببینم سرعت تغییر میکنه یا نه. گوشی یکی از دوستام رو هم میگیرم و سرعت پلاس رو توی منطقه بررسی میکنم.
بسیار عالی
آنتن خوب بزاری و تنظیم کنی قطعا تاثیر داره،،
اگر با موبایل پلاس مقایسه کردید حتماً اینجا منعکس کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
من مودم هووای e5577s-932
گرفتم با سیمکارت ایرانسل مشکلی نداره و راحت میشه استفاده کرد ولی همراه اول 2gهست اینترنتش فعال نمیشه
همراه اول رو ir-tciمیشناسه تا به حالت 3gمیره no serviceمیشه کلا نتش فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن مشکلش چیه
خداروشكر مشكلتون حل شد فقط من موندم بين اين مودم كه شما خريدي و مودم huawei e5186-22a كدوم رو بخرم شما بين اين دوتا تحقيق كردي؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته منم با مودم mf910 دانلودم ۴۷۰۰ هستش... پس فعلا 4g+ کوچ نکنیم به صرفه تره
ممنون دوست عزیز. والا من مشخصات سخت افزاری و قابلیت های دوتاشون رو بررسی کردم تنها تفاوتی که داشتن این بود که 525B یه باند بیشتر پشتیبانی میکرد(که البته اون باند فعلا کاربردی نداره) و خود مودم هم جدیدتر بود. از طرفی سایت IDH که وارد کننده رسمی مودم های هواوی هستش فقط این مدل از مودم های cat6 رومیزی رو وارد کرده بود. باهاشون تماس گرفتم و اونا هم گفتن که مطمئنا از +4G پشتیبانی میکنه. از لحاظ قیمت هم فقط 9 تومن با e5186 اختلاف قیمت داشت(توی بعضی از سایتا اختلاف قیمت ندارن). در نتیجه تصمیم گرفتم اینو بگیرم. در کل اگه با گوشی وضعیت آنتن خوبی دارید (آنتن دهیش مثه باقی مودماست از گوشیم 10 تا 15 درصد سیگنال بیشتری میگیره) و سرعت دانلود خوبی دارید همین مدل رو بگیرید. با نرم افزار ltewatch هم کاملا ست میشه و میتونید هم مشخصات سیگنال دریافتیتون رو ببینید و هم باند هایی که مودم بهشون متصل هست رو عوض کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)