%D.7-:8�سنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیا
خوش بحالت
%D.7-:8�سنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیا
خوش بحالت
نه داداش فعلا راحت نشدم این تست نیم ساعت پیش پارس 128 ماهیانه 5 گیگ "تا یک هفته دیگه سرویس دارم " یه هفته دیگه نقل مکان کردیم یا صبا 12 مگ میگیرم یا پارس" درسته پارس تازگی ها خراب شده ولی صبا هم معلوم نیست چی به چیه یکی راضی یکی نا راضی...حداقل پارس 2 مگ بگیرم دیگه زیر 250 نیست
ایرنسل هم نمیصرفه نه این 1 گیگ میصرفه نه اون 24 گیگ
من ماهی 50 گیگ شبانه دانلود دارم تازه حداقل
تست نیم ساعت پیش پارس:
خط ویژه از گانجا موزیک که سرورش تو اروپا هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by Arsenal2012; 29-08-2014 at 01:50.
من منتظرم ببینم که بالاخره چه بلایی سر سرعت میاد. هنوز هم تو فاز آزمایشی هستیم که همچین سرعت هایی داریم. (از همون "Faster than %99 of IR" ها دیگه خودتون بگیرید قضیه رو)
ولی سخته بعد از تجربه کردن همچین سرعتایی برگردیم رو 512.
من موندم آخه تو کدوم خراب شده ای میان تعرفه دیتای موبایل رو براساس سرعت تعیین میکنن؟! اصلا مگه میشه تضمین کرد سرعت اینترنت روی موبایل رو؟!الان خبر رسید بهم اول مهر جشنواره جدید میده ایرانسل و قیمت بسته هاش بر اساس سرعت تغییر میکنه
احتمال زیاد بسته های موجود برای سرعت کمتره و بسته های جدید برای سرعت های بالاتر لحاظ میشه
تناقض های خاک بر سری...
یعنی عمرا تو این ساعت کسی بیدار باشه
منطقه ما هم کلا فکر کنم همه خوابن
تست همین الان عالیه لامصب از بس سرعت خوب ندیدیم جوگیر شدیم خوابمون نمیبره
تست ساعت ۴:19 بامداد اینجا کرج منطقه شاهین ویلا طرح ۱ گیگ شبانه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
یزد رو فکر کنم بزارن اخر....دیگه خودتون بگیرید مثل قضیه ی طلاب که اول بودن
دوستانی که گوشی اندروید دارند و به 3g هم دسترسی دارند لطفا این برنامه ها رو تست کنند ببینند اطلاعات دکل های اطراف رو به لحاظ نوع شبکه (edge,3g,4g) بدرستی تشخیص میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه اول بهتره
یه توضیح کوچیک بدم که معمولا گوشی به سه چهارتا دکل متصل هست و بطور اتوماتیک یکی رو انتخاب میکنه.این برنامه ها تمام اطلاعات دکل هایی که به گوشی متصل هستند رو نشون میده.اگه نوع شبکه رو هم درست نشون بده،اونوقت براحتی میتونیم بفهمیم در طرافمون کجا میشه به 3g رسید.
فقط به اطلاعات دکل های اطراف دقت کنید و نتیجه رو اینجا بگید.
محل ما جنوب تهران ، 3g هم فعال هست و سرعتی بیشتر از 12 مگ رو میده ایشالله یه تست از idm و Speedtest میذارم ( محله 13 آبان تهـــران )![]()
دوستان خسته نباشید میگم به همتون ... وزیر ارتباطات هم به احتمال زیاد استیضاح خواهد شد....
اینم سرعت من تو بلوار مولانا جهانشهر کرج
سرعت 10 مگابیت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)