دوست عزیز از توجهت ممنونم . من این فایل رو که شما زحمت کشیدی و آپ کردی می تونم توی گوشیم سیو کنم و ببرم تعمیراتی ها بپرسم ؟ منظورم اینه که الان توی گوشی می تونم بریزم یا این که نه ؟
در ضمن من این فایل رو دانلود کردم حجمش 197 بایت بیشتر نیست ، درسته ؟ من درست دانلود کردم ؟
شما که این پچ رو روی کا 810 نصب کردین ، 100% جواب میده ، منظورم اینه که سیستم گوشی رو بهم نریخته ؟ یا این که موقع مکالمه مشکلی پیش نیومده ؟ این کار رو با اطمینان انجام بدم ؟
درســـته دوســـت من اينو روي K810 امتحان نكردم ولي براي W800 دوستم كه امتحان كردم درســت كار كرد و هيچ مشكلي هم پيش نمياد يه پچ مشكل چنداني به گوشي نميرسونـــه .gif)
اگه اون پچ كار نكــرد اين هم هســـت .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوالی داشتم راجب به k750
من چند سال پیش یه 750 گرفتم انزمان مشکل رجیستر بودن گوشی ها داغ بود این گوشی رجیستر اصلی نبود که اقدام به اپگرید کردنش کردم که دیگه گوشی بالا نیومد که مجبور شدم فلشش کنم
هنوز این گوشی هستش می خواستم ببینم اگه الان بخوام این گو شی اپگرید کنم خودم از طریق کابل یو اس بی باز این مشکل به وجود می یاد یا با خیال راحت می تونم اینکارو انجام بدم
ممنون
همينجور كه دوست خوبمون گفتن شما با خيال راحـــت فلش كنيد فقط گوشي شما روي Please wait گيــر ميكنه كه اونم با يه پچ مشكلتون حل ميشـــه .gif)
موفق باشيد!