تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 302 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

نمی تونم موافق باشم با این صحبت.
    به جز مودریچ که مصدوم بود و پپه که اصلا روی نیمکت هم نبود، به چند نفر دیگه استراحت داده شد؟
    2 نفر، کوئنترائو و دی ماریا، که دی ماریا هم در نیمه دوم به میدان اومد. یعنی 1 نفر! "کلی" بازیکن دیگه از کجا میاد؟
    دلیل استفاده از این دو جایگزین هم کاملا توجیه داشت. به خاطر بازی عقب مانده تیم در لیگ، باید روز چهارشنبه با
    وایادولید در خانه حریف (تیم ته جدولی که شدیدا برای بقا می جنگه) به میدان می رفتیم، کارلو ترجیح داد این بازی
    داخل خانه به دی ماریا و کوئنترائو استراحت بده تا در بازی بعد از اونها استفاده کنه. به علاوه از ایارا استفاده کرد که
    قراره در بازی فینال در جای آلونسو بازی کنه و خوب یا بد اتفاقی هست که باید بیفته و توی بازی های آینده بیشتر
    ازش استفاده بشه. اون هم در جای دی ماریا اگه اشتباه نکنم بیشترین دقایق رو در طول فصل بازی کرده.

به نظر من ایارا اونقدرا هم بد نبود (بر خلاف مارسلو که کابوس وار بود)، مشکل این هست که زوج ایارا و آلونسو به
    طور همزمان نتیجه جالبی نمیده. شاید بهتر باشه در بازی های آینده هم از ایارا یا آلونسو فقط یک نفر در زمین باشه.

از همه اینها که بگذریم اگه همون بازیکن های اصلی موقعیت ها رو از دست نمی دادند، از موقعیت های متعدد رونالدو
    که اونها رو از دست داد، یا فرصت هایی که ایارا پاس نداد، خیلی راحت بازی رو می بردیم. اینجور انتقاد کردن به نظرم
    خیلی کار ساده ای هست، بگذاریم بعد از مدت ها یه اتفاق اشتباه بیفته و بعد بشینیم و بگیم "معلوم بود"!

صحنه ای که موراتا به بیل و رونالدو پاس نمیده و توپ رو به سکوها می فرسته:

یا اشتباه های فردی دیگه از سمت بازیکنان که به مراتب از تصمیمات کارلو توی نتیجه نهایی تاثیرگذارتر بودند.
    به طور کلی منظورم همون دیماریا و کوئنترائو بودش.
    شرمنده ولی این صحبت شما مثل توجیه کردن میمونه. تو مسائل یه جاهایی باتل نک هست. دو تا بازی با سویا و این بازی با والنسیا باتل نک بودن. این بازی رقیب هر دوتا تیم رقیب امتیاز از دست داده بودن. از هر چیزی واجب تر بود که بازی رو ببرن و در اون لحظه از هر فینالی باید مهم تر میبود. یعنی هیچ توجیهی برای استراحت دادن به دو تا بازیکن تاثیر گذار وجود نداره. حرفی که شما در مورد بازی با وایادولید میزنی رو من قبول دارم ولی اگه بازی با والنسیا رو میباخت آیا باز هم این مورد صادق بود؟ یه مربی باید خیلی کند باشه که برای 5-6 امین بار دو تا هافبک دفاعی رو با هم تو ترکیب بزاره. اگه واقعاً فکر میکرد دیماریا باید استراحت کنه (چون قدرت بدنیش اونقدر ها نیست) و باید حالت دفاعی قوی تری میداشت میتونست کوئنترائو رو بازی میداد و ایسکو رو میزاشت جای مودریچ و مارسلو رو میزاشت گوش چپ. ایسکو چند بار هافبک وسط بازی کرد و خوب هم جواب داد. هم ورای تصور من توپ گیری کرد و هم حفظ توپ عالی داره که مثل مودریچ وقتی کار گره میخوره به داد تیم میرسه. کلاً همۀ اینها هم به نظر من به آنجلوتی برمیگرده که اولویت رو تشخیص نداد.
    البته اگر رونالدو اون موقعیت های نیمۀ اول رو گل میکرد اصلاً همچین بحثی هم نبود.
    این صحنۀ موراتا رو هم که اسنپ شاتش رو گذاشتی واقعاً اعصابم رو خراب کرده بود. خوب هممون فوتبال بازی کردیم و میدونیم چطوری ولی تو اون سطح واقعاً باید از خودگذشتگی داشت. خسه کجا و آلوارو کجا!!

++++

در مورد خبرهایی هم که در مورد خرید سوارز و فروش بنزما میشنوم هم نظرم رو میگم. خرید سوارز با اون قیمت با توجه به سنش در نگاه اول یکم خوب به نظر نمیاد ولی اگه دو سه سال تو همین سطح بتونه بازی کنه قابل قبوله ولی به نظرم فروش بنزما اشتباه هست. بنزما رو باید نگه دارن و عوضش موراتا رو رد کنن موراتا رو شاید بتونن 30 تا رد کنن. درسته شاید بشه بنزما رو حتی 45 تا بفروشن ولی کلاس بازیشون با هم فرق داره و بنزما بالاتره. روزی که تو فرم خوبش باشه به درد تیم میخوره. خسه هم برمیگرده و کلاً اوضاع خوب میشه. مهاجم نوک پست حساسیه که نباید توش بیگدار به آب زد و همیشه باید دو تا مهاجم خوب داشته باشیم. هیچ تضمینی نیت که تغییرات همیشه جواب بدن.

2. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به طور کلی منظورم همون دیماریا و کوئنترائو بودش.
    شرمنده ولی این صحبت شما مثل توجیه کردن میمونه. تو مسائل یه جاهایی باتل نک هست. دو تا بازی با سویا و این بازی با والنسیا باتل نک بودن. این بازی رقیب هر دوتا تیم رقیب امتیاز از دست داده بودن. از هر چیزی واجب تر بود که بازی رو ببرن و در اون لحظه از هر فینالی باید مهم تر میبود. یعنی هیچ توجیهی برای استراحت دادن به دو تا بازیکن تاثیر گذار وجود نداره. حرفی که شما در مورد بازی با وایادولید میزنی رو من قبول دارم ولی اگه بازی با والنسیا رو میباخت آیا باز هم این مورد صادق بود؟ یه مربی باید خیلی کند باشه که برای 5-6 امین بار دو تا هافبک دفاعی رو با هم تو ترکیب بزاره. اگه واقعاً فکر میکرد دیماریا باید استراحت کنه (چون قدرت بدنیش اونقدر ها نیست) و باید حالت دفاعی قوی تری میداشت میتونست کوئنترائو رو بازی میداد و ایسکو رو میزاشت جای مودریچ و مارسلو رو میزاشت گوش چپ. ایسکو چند بار هافبک وسط بازی کرد و خوب هم جواب داد. هم ورای تصور من توپ گیری کرد و هم حفظ توپ عالی داره که مثل مودریچ وقتی کار گره میخوره به داد تیم میرسه. کلاً همۀ اینها هم به نظر من به آنجلوتی برمیگرده که اولویت رو تشخیص نداد.
    البته اگر رونالدو اون موقعیت های نیمۀ اول رو گل میکرد اصلاً همچین بحثی هم نبود.
    این صحنۀ موراتا رو هم که اسنپ شاتش رو گذاشتی واقعاً اعصابم رو خراب کرده بود. خوب هممون فوتبال بازی کردیم و میدونیم چطوری ولی تو اون سطح واقعاً باید از خودگذشتگی داشت. خسه کجا و آلوارو کجا!!
    ببینید مسئله ای که نادیده می گیرین این هست که تیم در هفته های اخیر بازی های فشرده ای داشته، بازی های فشرده ای که تا هفته آینده ادامه پیدا می کنه، پس باید به بعضی از نفرات
    استراحت داده بشه، چون توی همچین شرایطی احتمال مصدومیت بالا هست. در همین راستا بازی فردا یا وایادولید رو مثال میزنم که به خاطر همین بازی های فشرده چند وقت اخیر کارواخال
    و بیل (یعنی عملا جناح راست تیم) به خاطر مصدومیت به خانه وایادولید سفر نمی کنن. وایادولید هم تیم انتهای جدولی هست و برای بقا می جنگه، ممکنه این بازی رو حتی با یه نتیجه پر گل
    ببریم اما روی کاغذ بازی ساده ای نیست. فکر می کنم شما والنسیا رو بیش از حد بزرگ کردید.

مورد دیگه اینگه کارلو توی کنفرانس بعد از بازی صحبت خوبی کرد، تیم هایی که درگیر بازی های CL بودند یعنی چلسی، اتلتیکو و رئال به خاطر شرایط سخت بازی ها (فشار فیزیکی و روانی)
    همگی در لیگ دچار مشکل شدند و امتیاز از دست دادند. پس بد نیست تصویر کلی رو هم ببینیم.

شما اول گفتید چرا کارلو به کلی بازیکن استراحت داده یا کلی تغییر در تیم داده که من حساب کردم تقریبا 1.5 تغییر داشتیم. پس الان این رو پذیرفتین که به کلی بازیکن استراحت داده نشده.
    من همین مورد رو مثال میزنم به عنوان موردی از پیش قضاوت هایی که شما راجع به کارلو (به خاطر طرفداری میلان کارلو در گذشته) دارید و انگار یه جورایی بعضی وقت ها کوچک ترین موارد
    رو بیش از حد پررنگ می کنین.

حالا پیشنهاد هایی که خودتون ارائه دادین (مثل استفاده از مارسلو در هافبک یا استفاده از ایسکو به جای مودریچ، یعنی هر دو مواردی که تا به حال یکبار هم تست نشدن و من به شخصه بعید
    می دونم از نظر تدافعی جوابگو باشن) چه چیزی باعث میشه که به این نتیجه برسیم که این تغییرات ریسک کمتری داره؟

کارلو نسبت به داشته های تیم و مصدومیت ها کمترین تغییرات رو در تیم داد، یکی استراحت دادن به کوئنترائو برای بازی خارج از خانه با وایادولید بود، که جانشین اون مارسلو بود که در طول فصل
    اکثر بازی ها رو بازی کرده تقریبا دفاع چپ فیکس تیم بوده و مثلا یه بازیکن در حد ذخیره ها به میدان نیومده و انتظار نمی رفت تا این حد فاجعه بار باشه، اونهم در مقابل یک تیم وسط جدولی.
    تغییر دیگه استفاده نکردن از دی ماریا بود(که نیمه دوم به میدان اومد و روی هر دو گل کاملا تاثیرگذار بود) و استفاده از ایارا که جز وظایف کارلو هست که برای بازی فینال CL آمادگی لازم رو براش
    ایجاد کنه، اگه به ایارا در این بازی های اطمینان ندارید (کارلو توی بازی های آینده نشون میده که اعتماد داره یا نه)، چجوری قرار هست در مهم ترین بازی سال اروپا و بالاترین سطح بازی کنه؟

به اعتقاد من در بازی با والنسیا، اشتباهات فردی به مراتب بیشتر از تصمیم های کارلو روی نتیجه نهایی تاثیرگذار بود. تنها ایرادی که به شخصه به کارلو (اونهم نه به طور کامل) وارد می دونم اینکه
    باید بیشتر از این اهمیت بازی رو به بازیکنان گوشزد می کرد و به خصوص در نیمه اول با تمرکز بیشتری پا به میدان می گذاشتند.

4. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

آنچلوتي: رونالدو خسته است

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد ستاره پرتغالي تيمش با وجود خستگي در ديدار امشب به ميدان خواهد رفت.

کارلو آنچلوتي که تيمش امشب مقابل رئال وايادوليد به ميدان خواهد رفت، اظهار داشت: بارسلونا با تمام توانش مقابل اتلتيکو به ميدان مي‌رود. آخرين بازي‌ها در تمام رقابت‌ها در يک زمان برگزار مي‌شود و من فکر مي‌کنم در اسپانيا هم همين طور باشد.

وي ادامه داد: کريستيانو خسته است اما بازي مي‌کند. بيل و کارواخال در اين مسابقه حضور نخواهند داشت. مسابقه امشب براي هر دو تيم بسيار مهم است. کار آساني مقابل تيمي که براي بقا مي‌جنگد، نداريم.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: ايارامندي هم مي‌تواند به جاي ژابي بازي کند زيرا او هم همان ويژگي‌ها را دارد. ايارامندي مقابل والنسيا خوب بازي نکرد اما هيچ مانعي براي حضور او در مسابقات آينده وجود ندارد. آمادگي خديرا روز به روز بهتر مي‌شود و مي‌توانيم در بازي امشب از او استفاده کنيم. زمان کوتاهي براي بازي او و آربلوا در نظر خواهيم گرفت و مطمئن نيستم که ايارامندي در ترکيب اصلي امشب حضور داشته باشد.

وي در خصوص پاداش به بازيکنان اضافه کرد: فکر نمي‌کنم بازيکنان براي حرفه‌اي بودن به پول نياز داشته باشند. اين مسئله به اندازه پرداخت پول به بازيکنان براي شکست خوردن جدي نيست اما بازيکنان براي اينکه حرفه‌اي تر باشند، نياز به پاداش ندارند. آنها در هر صورت بايد حرفه‌اي باشند.

آنچلوتي گفت: اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم، تنها انتخابي که داريم، پيروزي در سه مسابقه باقي مانده است. هدف ما اين است؛ اتلتيکو نسبت به ما برتري دارد زيرا چهار امتياز تنها چيزي است که آنها براي رسيدن به قهرماني به آن نياز دارند اما بايد ديد چه اتفاقي مي‌افتد.

6. این کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

روزنامه‌های امروز اسپانیا؛ فیکس شدن کاسیاس در لالیگا

چهارشنبه 17 اردیبهشت ساعت 11:01
    آی اسپورت- روزنامه‌های امروز اسپانیا، به حضور کاسیاس در بازی‌های لالیگا برای رئال مادرید پس از یک سال، و همچنین گزینه های مدنظر بارسلونا برای انتفال در تابستان اشاره دارند.

روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر" با کاسیاس تا پایان" به فیکس شدن کاسیاس در بازی‌های لالیگایی پیش رو اشاره دارد

روزنامه ی آس چاپ مادرید با تیتر" یک فینال برای کاسیاس" به حضور فینال در بازی امروز رئال مادرید مقابل وایادولید اشاره دارد

روزنامه ی موندو دیپورتیو چاپ کاتالونیا با تیتر " پوگبا-کمپانی، قدرت بارسا" به گزینه های مدنظر بارسا برای تابستان اشاره دارد

روزنامه ی اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر "صحبت‌های مسی با آگوئرو" به مذاکرات بارسلونا با ستاره ی آرژانتینی سیتی توسط هموطنش، مسی اشاره دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arsham4005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

عجب موقعیتی برای قهرمانی از دست رفت ولی با این شرایط اگه رئال همه بازیهاشو ببره و تو بازی هفته آخر بارسا اتلتیکو بزنه رئال قهرمان میشه
    هنوز از دست نرفته، به نظرم امسال رئال سه گانه رو میبره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصدومیت کریس اوج نامردی روزگار بود!
    امیدوارم مشکلی جدی نباشه (که به نظر هم نمیرسه)
    +
    من یه پیشنهاد دارم برای فینال cl..
    راموس رو ببریم نوک حمله!
    والا بخدا..
    بدون شک از این موراتا خودخواه و این کریم که فقط راه میره، خیلی بیشتر میشه روش برای گلزنی حساب کرد!
    ایکاش زودتر خانومش حامله میشد! چه روحیه ای گرفته!

11. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هیچ دشواری نداریم..
    لیگ از دست رفت؟!
    به جهنم
    بازیکن محبوب مدیر فیکس بازی میکنه...حالا راه هم بره تو زمین یا نتونه یه پاس 2 متری بده که مهم نیست...
    خودخواه ترین بازیکن آکادمی تو تیم بازی میکنه..این خیلیه..میتونیم بگیم از آکادمی بازیکن داریم..(حالا کاری هم نداریم طرف در حد تیم هست یا نه)
    اینا اصل هستن...
    +
    امید دارم به قهرمانی در cl چون گرت و کریس هستن...
    وگرنه امثال کریم و موراتا میخوان برامون جام بیارن؟!

13. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دبگه تموم شد: BYBY LEALIGUE

من نمیدونم این اخرفصل چرا تیمها این جوری میشن اون از پرسپولیس اینم از رئال
    Last edited by Karistias; 08-05-2014 at 00:30.

15. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان دیگه برا قهرمانی ما قضیه از معجزه گذشت و باید فیلم هندی راه بیفته!
    ینی هم بارسا هم اتلتیکو هردوشون ببازن
    به نظرم لالیگا رو باید تموم شده بدونیم دیگه!
    به هر حال درسته که فرصت خوبی بود که سه گانه بگیریم اما قرار نبود حتما سه گانه بگیریم این فصل.
    امیدوارم فینال Cl از این آبروریزیا راه نندازیم.

17. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیگه حالی به آدم نمیمونه که بیاد پست بذاره
    به دست خودمون لالیگا رو تقدیم رقیبامون کردیم
    من که دیگه امیدی ندارم به لالیگا ، به قول سعید باید فیلم هندی بشه تا رئال بخواد قهرمان شه

منم امیدوارم تو فینال این گند بازی به راه نیوفته

+

راموس + په په خیلی خوووب شدن
    په په از اول فصل دیگه اون په په شرور سالهای قبل نیست
    راموس هم یه ماهی میشه خیلی خوووب شده

19. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •