وضعیت خط من چطوره هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی و مشکل دارم میگن خطت نویز داره و آخرش هم خودم مقصرم!
اینترنت پارس آنلاین 2 مگ
وضعیت خط من چطوره هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی و مشکل دارم میگن خطت نویز داره و آخرش هم خودم مقصرم!
اینترنت پارس آنلاین 2 مگ
خطت مشکلی نداره وضعش خوبه . مشکلت با اینترنتت چیه؟
اره دقیقا ...
نمیدونم لابد هزینه ی تاکسی و آزانس رو هم میخوان از من بگیرن ...
ممنون ...
راستی امکانش هست که مشکل کم بودن سرعت از مودم باشه؟
من میخام دفه ی بعد که تمدید کردم 1 مگ بگیرم و ببینم که درست میشه و سرعت خوبیی داره یا نه ..اگه نداشت حتما شکایت میکنم از دستشون
خطای crc چقدر اهمیت داره و چه معنی داره؟
سلام همین چند صفحه قبل دوستی سوال داشتند در موردش توضیح دادم می تونید اون پست رو بخونید. و البته تاپیک جداگونه ای هم در مورد خود CRC و خطا آن هست که توضیح دادم در موردش سرچ کنید پیدا می کنید
موفق باشید
کسی میدونه چرا سرعت نتم بیشتر از 64 نمیشه .هر سرویسی چه محدود و یا نمحدود از 128 کیلوبیت بگیر تا 10 مگ سرعتم بیشتر از 64 نمیشه اینم مخصات خطم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DSL Up 12288 kbps / 380 kbps LAN Up 100M/FullDuplex WLAN Active 54M
SNR margin Upstream : 27 db Line Attenuation Upstream : 10 db
SNR margin Downstream : 32 db Line Attenuation Downstream : 9 db
Last edited by dvd2010; 25-06-2014 at 18:09.
سلام
وضعیت نویزتون که عالی هست. ولی مشخصات خط تون رو دوباره آپلود کنید تا بشه دیدش. شاید نرم افزاری محدود شده باشید اگر خط تون روی سرعت بالا بسته شده.
منظورتون از ۶۴ سرعت دانلود هست ؟
سلام.دان استریمم روی 12 مگ است.بله منظورم سرعت دانلود است.خود شرکت میگه ما محدودت نکردیم ..دیگه نمدونم مشکل از کجاست؟
پس با این حساب احتمالش هست که از تنظیمات مودم خودتون باشه. شما با مودم دیگه ای تست کردید ؟ تو تنظیمات مودم تون دنبال گزینه ای شبیه Bandwidth Control بگردید ببینید از اونجا سرعت تون از تو مودم محدود نشده باشه.
موفق باشید
اینم خط کاملا معمولیه ما .... 512 نامحدود دارم ...
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)