تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 444 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اره من نصب کردم مشکلی نبود . البته تا 0.8.5 . 9 رو هنوز نصب نکردم .
    جالبه نسخه جدید این مود رو که نصب میکنی خیلی از نوشته های بازی رو تبدیل میکنه به اسم سایتش که خوشم نیومد از این کارش .
    در تنطیمات MWM Selector اون آیکون سبز رنگ که نوشته boots assignemet update available click here که در تصویر زیر مشخصه رو هم میزنی ؟

من زدم بعد حجم فولدر فیفا 14 .13 گیگ شد فکر کنم کفش ها رو تغییر میده.

نکته دیگه اینکه پچ 9 رو نصب کردم حالا تو بازی میره ولی دیگه چمپیونزلیگ و جام جهانی و اینارو نداره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

در تنطیمات MWM Selector اون آیکون سبز رنگ که نوشته boots assignemet update available click here که در تصویر زیر مشخصه رو هم میزنی ؟

من زدم بعد حجم فولدر فیفا 14 .13 گیگ شد فکر کنم کفش ها رو تغییر میده.

نکته دیگه اینکه پچ 9 رو نصب کردم حالا تو بازی میره ولی دیگه چمپیونزلیگ و جام جهانی و اینارو نداره
    نه دیگه کفش ها رو که تغییر نمیدم . ببین هر چی بیشتر بخوای بازی رو با این پچ تغییر بدی باگ بازیت بیشتر میشه . من فقط همون تنظیمات پیش فرض خودش رو + نقل و انتقالات تغییر میدم . یعنی همه رو روی همون که هستن apply میزنم و بقیه رو دست نمیزنم . مثل همون pdf که گفته .

در ضمن چجوری میگی چمپیونز لیگ و جام جهانی رو نداره ؟ مگه کریر رو دوباره شروع کردی تا چمپیونز و جام جهانی هم رفتی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه دیگه کفش ها رو که تغییر نمیدم . ببین هر چی بیشتر بخوای بازی رو با این پچ تغییر بدی باگ بازیت بیشتر میشه . من فقط همون تنظیمات پیش فرض خودش رو + نقل و انتقالات تغییر میدم . یعنی همه رو روی همون که هستن apply میزنم و بقیه رو دست نمیزنم . مثل همون pdf که گفته .

در ضمن چجوری میگی چمپیونز لیگ و جام جهانی رو نداره ؟ مگه کریر رو دوباره شروع کردی تا چمپیونز و جام جهانی هم رفتی ؟
    نه از کرییر نرفتم از قسمت تورنمنت رفتم تو همین MWM Selector نگاه کن قسمت select tournaments رو اگه بزاری روی game mode tournaments بعد جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا اینا در قسمت تورنمنت فیفا برات فعال میشه .و میتونی بازی کنی فقط حواست باشه هر وقت خواستی کرییر بزنی دوباره به حالت کرییر برگردونی و گرنه بازیت خراب میشه باید از اول نصب کنی.البته در این پچ 0.9 که اومده مشکل داره geme mode tournament فعال نمیشه که قرار شده در نسخه بعدی درستش کنن ولی پچ های قبلی کار میکنه

4. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها من ویندوز رو دوباره نصب کردم واسه نصب پچ moddingway اول کرک رو بریزم و اپدیت رو بعد پچ رو نصب کنم یه راهمایی میخواستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها من ویندوز رو دوباره نصب کردم واسه نصب پچ moddingway اول کرک رو بریزم و اپدیت رو بعد پچ رو نصب کنم یه راهمایی میخواستم
    اول آپدیت بعد کرک بعد پچ ها به ترتیب

7. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

راستی کفشارو دوستمون گفته فعال نکنیم باگ پیدا میکنه قضیش چیه چه باگی داره؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه از کرییر نرفتم از قسمت تورنمنت رفتم تو همین MWM Selector نگاه کن قسمت select tournaments رو اگه بزاری روی game mode tournaments بعد جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا اینا در قسمت تورنمنت فیفا برات فعال میشه .و میتونی بازی کنی فقط حواست باشه هر وقت خواستی کرییر بزنی دوباره به حالت کرییر برگردونی و گرنه بازیت خراب میشه باید از اول نصب کنی.البته در این پچ 0.9 که اومده مشکل داره geme mode tournament فعال نمیشه که قرار شده در نسخه بعدی درستش کنن ولی پچ های قبلی کار میکنه
    اون که اره ولی چون من دیدم توی عکس اون اپشن رو گذاشتی رو career mode واسه همین فکر کردم توی کریر داری میگی . به قول تو پس حتما توی نسخه بعد درستش میکنن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    M.I.S

پيش فرض

دوستان من اون گزینه game mode tournaments رو از قسمت select tournaments توی MWM Selector انتخاب میکنم ولی جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا نمیاد از کدوم قسمت باید بهشون دسترسی پیدا کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام من با برنامه x360ce شوک سمت راست رو فعال کردم ولی جهت ها اشتباهه !!! مثلا برای جهش دروازه بان به راست باید آنالوگ رو سمت بالا یگیری یعنی بالا و پاین میشه چپ و راست و برعکس !! راستش نمیتونم 200 صفحه رو دنبال این موضوع بگردم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من اون گزینه game mode tournaments رو از قسمت select tournaments توی MWM Selector انتخاب میکنم ولی جام جهانی و جام کنفدراسیونها و کوپا آمریکا و چمپیونز لیگ و جام یوفا نمیاد از کدوم قسمت باید بهشون دسترسی پیدا کنم ؟
    اول اینکه اگه patch 0.9 رو نصب کرده باشی تورنمنتش مشکل داره و نمیاد
    برای دسترسی به تورنمنت ها هم به سربرگ play برو بعد more بعد load tournament رو با موس یا ls حرکت بده تا new tournament بیاد بعد اگه برات فعال شده باشه توی پرچم کشورها دنبال ارم فیفا بگرد اون قسمت جام جهانی و اینا رو داره .

13. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •