z500 i7 ba ram 8 740
دیجی کالا گذاشته با 2 سال سازگار
ولی پردازنده ش 3612 هه
3632 ش احتمالا تو بازار باشه
z500 i7 ba ram 8 740
دیجی کالا گذاشته با 2 سال سازگار
ولی پردازنده ش 3612 هه
3632 ش احتمالا تو بازار باشه
دوستان یک سوال
کسی فتوشاپ نسخه ی cc رو تست کرده؟ به نظرم اصلا روون نیست و سنگین اجرا میشه . مشکلش چیه دوستان؟ فکر نکنم سیستم نکشه!!
من از سایت سافت 98 نسخه ی 14 رو گرفتم 64 بیتی.
ممنون
دوستان یه سواله دیگه برام پیش اومد !
من وقتی بلوتوسه لپتاپ رو روشن می کنم مصرفه cpu میره رو 100% دما هم میره طرفایه 85 درجه!!!!!!!!!! چک کردم دقیقا مشکل از بلوتوسه. چیکار کنم؟؟
یاحق
عجب مشکلات عجیبی !
۱ - در مورد فتوشاپ CC : تست نکردم که بگم ولی تست کنین روی Shortcut روی Desktop این نرم افزار کلیک راست کنین . یه گزینه ای هست به نام Use graphic یا همچین چیزی . بزارین روی کارت گرافیک Nvidia
2 - بلوتوث هم درایور رو تو یکی دو صفحه قبل لینک دادم تست کنین مشکلش حل می شه یا نه .
اگر 3632 بخواین خوب گرافیکش ضعیف تر میشه که 635 هست اما اگه 3612 بگیرین گرافیکش قویتره که 740 هست اما الان دیگه تو بازار همه 3612 هستند.
سلام دوستان. من هنگام نصب Dolby Home Theater4 با این خطا مواجه می شم کسی می دونه مشکل از کجاست
![]()
مرسی داداش تست کردم متاسفانه وقتی با انویدیا اجراش می کنم میپره بیرون
بلوتوث هم امشب تست می کنم
مشکل ویندوزت هستش من اولیل که سیستم رو گرفتم یه ویندوز خریدم (نوین پندار) از z500 پشیمون شده بودم اخه سرعت لود ویندوز خیلیییی پایین بود
و وقتی فتوشاپ کار میکردم یاد سال 79-80 که سیستم PC خریده بودم و می افتادم انقدر که سرعت پایین بود و انگار سیستم گیر داشت با بچها ی همین تاپیک هم در میان گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جریان بود
مشکلم حل نشد تا اینکه ویندوز عوض کردم و الان قدرت رو احساس میکنم
فکر میکنم مشکل شما هم ویندوز باشه
دوست عزیز برا من یه چیزایی در مورد این نرم افزار عجیبه !
مگه می شه مال همه ۸۶ درصد باشه ؟ آخه رو چه حسابی ؟ نه نموداری نه عددی نه گزینه ای برای دیدن مشخصات فقط می زنه OK ! و ۸۶ ٪ !! طرف کلی فایل رو لپ تاپ داره نرم افزار های Defragment سرعتو ( Performance ) یه چیز دیگه نشون می دن این نرم افزار واسه همه می گه ۹۹ !
به هر حال چون نرم چون Crystaldiskinfo رو بهتون معرفی کردم گفتین نمی دونین کجاشو نگاه کنین خودم عکس گذاشتم ببینین . از لپ تاپ خودم گرفتم ( Z500 ) زمان کار هارد رو هم نگاه کنین بد نیست ! نرم افزار نوشته Good یعنی با استاندارد هاش مشکلی نداره . اعدادشم مشخص و دقیقه . اگر نگاه کنین همه گزینه ها آبی هستن یعنی مشکلی نیست . اگر مشکلی باشه به رنگ نارنجی در میاد .
![]()
Last edited by Public Enemy; 21-08-2013 at 16:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)