چشم ساعت 1 امشب میزارم
چشم ساعت 1 امشب میزارم
این که اصلا تفاوت محسوسی با نسخه ps4 نداره.
حتی تو بعضی جاها نسخه ps4 خیلی بهتر از این چیزی که تو تریلر بود هست....![]()
مسلما گرافیک نسخه PC بهترین گرافیک در بین پلتفرم هاست اما..
در عمل فقط با سیستم های High-End میشه گرافیکی بهتر از PS4 رو تجربه کرد.
نکته مهم این تریلر فریم 60 هست. اینجا تفاوتش با PS4 کاملا مشخص میشه.
که با توجه به شواهد راکستار برای این بازی بهینه سازی خوبی کرده و اگه بشه با تنظیمات مختلف با توجه به سیستم 60 فریم رو گرفت خیلی عالی میشه.
نه تریلرش فقط اومده!
14 اپریل میاد.
والا چیزی که تو این تریلر بود و من دیدم تفاوتی ندیدم.
حتی کیفیت ps4 بنظر بالاتر میومد.
البته شایدم تا بازی نیاد مشخص نشه.
یه وقت فک نکنین تعصب دارم رو کنسول چون خودمم اینو رو پی سی حتما تجربش میکنم.![]()
کلیپ روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب یزودی..
Last edited by HOJ-JAT; 03-04-2015 at 12:30.
به غیر تفاوت های جزئی مثل پوشش گیاهی بیشتر و نورپردازی بهتر و تراکم جمعیت؛ به طور کلی بازی همونه، اما مهمترین تفاوت همون فریم بالاتره که کلا گیمپلی بازی رو متحول میکنه
کاملا برتری پی سی مشخصه . فقط هم افزایش جمعیت و اینا نیست . اصلا شیدرای پی سی با اون قابل مقایسه نیست (کف پیاده رو رو دقت کنید یا... ).عکس های مقایسه ای از نسخه ها....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عکس شب درسته توی دو تا زمانه ولی حتی اگه همه چیو بیخیال شید و به تابلو سمت راست ( WHIRLIGIG ) دقت کنید از نظر کیفیت تکسچر و ... برتری پی سی کاملا مشخصه
تو صحفه نخست چرا تاریخ انتشار بازی رو نمینویسن؟ که هی نپرسیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)