احمالا برق خونتون نوسان داشته که فیوز پریده حتما یه محافظ بزار سر راهش تا خیالت راحت بشه زیادم حساس نباش اکثر تی وی یا وقتی از برق در میاری پاورشون دی شارژ میشه یه صدایی میدن حساس نباش حی در بیاری بزنی تو برق که اون خودش ضرر داره واسه تی وی.
احمالا برق خونتون نوسان داشته که فیوز پریده حتما یه محافظ بزار سر راهش تا خیالت راحت بشه زیادم حساس نباش اکثر تی وی یا وقتی از برق در میاری پاورشون دی شارژ میشه یه صدایی میدن حساس نباش حی در بیاری بزنی تو برق که اون خودش ضرر داره واسه تی وی.
دوست عزیز این صدا کاملا طبیعی هست.من همین الان روی D25 که خونه پدرم هست تست کردم اون هم بعد از خاموش شدن این صدا رو داره.نگران نباشید.پاناسونیک کمترین درصد خرابی رو توی تی وی ها داره
دوستان مرزی نشین و مرکز نشین چه خبر از vt30 نفرین شده؟ اطلاعات جدیدی هست؟
سلام اوضاع گناوه که خرابه خط دریایی رو بستن از اول ماه، یه چند روز پیشم مردم اعتراض کردن که باعث درگیری با مامورا شد و یه عده ای هم زخمی شدن فکر کنم فعلا گناوه راه نیفته
اگه کسی خبری از vt30 سایز 42 داره خبر بده
سلام
من که دیگه صبرم تموم شد و دیروز دلو زدم به دریا و ST30 خریدم، آخه معلوم نبود کی VT30 میاد
خوب چطوره راضی هستین از خریدتون؟
چند خریدین؟
مبارک باشه.
رفیق، لطف کن تجربیاتت رو بزار واسه بر و بچ استفاده کنن.
سلام مجدد
والا 1.360 از گناوه بدون گارانتی خریدم، دو تا عینک باهاش بود
خوبه فقط بابا مامانم می گن رنگش یکم بی روحه که اونم به خاطر کیفیت افتضاح شبکه های ایرانه وگرنه فلش بهش وصل کردم توی پخش کیفیت بالا خودشو بیشتر نشون می ده
فقط یه چیزی رو جعبه زده MKV ساپورت می کنه من دوتا کلیپ MKV ریختم هیچ کدودمو پخش نکرد( البته کیفیت جفتش 1080 بود یعنی کلیپ 3 دیقیقه ای با حجم 200 مگ )
زیرنویس فارسی هم اصلا نیورود
کلا فعلا همینا رو تست کردم چون همش درگیر تغییر دکوراسیون بودم
اگه شد چندتا عکس ازش می ذارم برای دوستان
روز خوش
بزرگترین مشکل این تی وی که واقعا آزاردهنده هست نداشتن تنظیمات وایت بالانس و گاما هست.تمام مدلهای آمریکایی و اروپایی که isf mode ندارن لااقل پرو سیتسنگ دارن که بشه یه خورده با رنگها ور رفت ولی این مدلهای خاورمیانه ای اصلا پرو سیتینگ هم ندارن واقعا که مسخرش رو دراورده این پاناسونیک الان دیگه ارزونترین تی وی ها هم این تنظیمات رو دارن.
میگم راهی نیست مثلا مثل موبایل که ه ک میکنن این تی وی ها رو هم بشه دستکاری کرد؟؟؟؟
ضمنا برا تمامی مدلها آپدیت اومده بغیر از سری R که مال ایران هست واقعا آدم اعصابش خورد میشه
اینم سایتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)