دوستان گوشه مدرک دیپلم و پیش یه تاریخ ثبتی هست.حساب کتابم کردم دیدم درسته و همون تاریخ ها دیپلم و پیش رو گرفتم و همونو وارد کردم.کسایی که ثبت نام میکنن همینو وارد کنن
دوستان گوشه مدرک دیپلم و پیش یه تاریخ ثبتی هست.حساب کتابم کردم دیدم درسته و همون تاریخ ها دیپلم و پیش رو گرفتم و همونو وارد کردم.کسایی که ثبت نام میکنن همینو وارد کنن
چرا که نه علی جان,فقط ترم دوم که امتحانات ممکنه تا 10-12 تیرم طول بکشه و یه درست با کنکور همزمان تو یه روز بیفته که باید قید اون درسو بزنیخیلی از هم کلاسی های من تو 91 شرکت کردن بعد اگه جای بهتر و رشته بهتری قبول شدن انصراف دادن و رفتن,اگه رشته ای که قبول میشی با رشته قبلی که داشتی میخوندی شبیه باشه بیشتر درسا رو تطبیق واحد میکنن و اینجوری 1 سالیم که خوندی زیاد حروم نمیشه!
دانشجویان گرام تا کی وقت می شه واحدا رو حذف /اضافه کرد؟قبل شرو کلاسا؟بعد شرو کلاسا؟هیچ وقت؟
بعد من باید حضوری برم بعضی واحدا رو حذف و..بکنم؟یا نتی هم می شه؟
سلام
زمان حذف و اضافه بعد از شروع کلاسها هستش که معمولا خود دانشگاه اطلاع رسانی میکنه در این رابطه
در ضمن تمامی عملیات حذف واضافه به صورت اینترنتی انجام میشه
موفق باشی
دوستان کسی میدونه تکمیل ظرفیت که اخبار گفت از آبانه چندم آبان میشه؟ شانس قبولی هست؟
ممنون میشم زود جواب بدید
سلام طبق گفته سنجش در نیمه اول ابان هست.
ببیند بستگی به رشته دارد.
چون تعداد افراد شرکت کننده در تکمیل ظرفیت ها زیاد است.
باید دید تعداد رشته هایی که اعلام میشه چه تعداد است.
اگر زیاد باشد.امید برای قبولی هم بالاست.
اگر کم باشد ورشته های خوبی درش نباشه یک مقدار کار سخت خواهد شد
موفق باشید.
من هنوز منتظر جواب morix_001 هستم. البته اگه جوابی باشه.
هه ! پیغامتو خوندم ولی دیگه دلیلی برای جواب دادن پیدا نکردم . هر کاری دوست داری بکن ! دانشگاه مال بابام که نیست . خواستم کمکت کنم انقد با دید بد به دانشگاه نگاه نکنی . که میبینم اصلا ...
من چیزایی که شنیدم و تو این 3 روز اصلا ندیدم . خدا وکیلی هر 2 دیقه یه دختر پسر و دارم باهم میبینم . تو این 3 روزه فقط یه بار 2 تا حراست دیدم تو خیابون داشتن میرفتن ... من هر چی بگم تو حرف خودتو میزنی . پس بهتره چیزی نگم تو هم کاری که دلت هست رو انجام بدی ...
سلام بچه ها...
خيلي حالم داغونه....حسابي افسرده شدم. الان تو سالن کامژيوتر دانشگاه افتضاح صنعتي اصفهانم...چرا افتضاح؟
*اولا فاميل من با "گ" شروع ميشه و در آخرين روز ثبت نام داشتم يعني ژنج شنبه هفته پيش....
-سه شنبه هفته پيش: سلام! امور دانشجويي؟ اگه من يک روز زودتر بيام امکان اسکان برام هست؟
-خانمه:اجازه بديد با مديرم صحبت کنم 1 ساعت ديگه تماس بگيريد...
-1 ساعت بعد: بله! يا با بچه هاي 4 شنبه بهتون خوابگاه ميديم يا نهايتا ميريد مهمون خونه دانشگاه...خلاصهخ کسي رو ول نميکنيم.
---------------------------------------------
-سه شنبه: سلام: ثبت نام من ژنج شنبه از ساعت 1:30 ظهره... بانکا باز هستن؟
-خانومه ديگه: بله کارمنداي بانک توجيه شدن تا ساعت 5 عصر هستن...
--------------------------------------------
4 شنبه: ساعت 7:30 شب رسيدم دانشگاه: سلام من ورودي جديدم کجا برم؟؟
-نگهبان: جا نداري!!! مهمون خونه پره.خوابگاهم نمي شه.
-من: اداره آموزش کجاست؟
-الان هيج مسئولي نيس.
-خب من چه کار کنم؟؟
-حالا برور خوابگاه 2 شايد راهت دادن(خوابگاه 2 مال ارشد و دکتراست...)
*در حال جستجو براي يافتن محل خوابيدن (بعد از جواب رد شنيدن دوباره) به يک دانشجو ارشد برخوردم منو برد اتاقش و تا 3 روز بهم جا داد.
---------------------------------
ادامه داستان در پست هاي بعدي...(بسيار غم انگيزه..)
چندسوال: اين قضيه اعلاميه سنجش که تا 15 مهر مياد چيه؟ ميگن ميشه رفت تو انتخاب هاي ژايين تر تحصيل کرد.
چطوري تربيت بدني 1 رو دودره کرد؟ ميشه حذفش کرد(اينجا به تربيت بدني 1 ميگن "اسب دواني")
من رتبم 1700 و خورده اي شده ولي در کمال تعجب فردوسي مشهعد نياوردم. ميشه کاري کرد که همين ترم برم مشهد؟ حالا شبانه هم شد اشکال نداره. چون واقعا تحمل اين جا رو ندارم....واقعلا کم آوردم....
دلیلی برای جواب دادن پیدا کردی. ولی جوابی نداشتی.
همینی که شما همش میزنی تو در و دیوار نشون میده حق با منه. من تو کل حرفام حراستو اصلا چیزی در موردش نگفتم. ولی شما کاملا کلیدی روش. در ثانی شما ندیدی من دیدم. پس هه! البته من اصلا بحثم حراست نیست. من اصلا به حراست کاری ندارم. شما که دلیلی برای جواب نداری چرا باز میگی حراست؟ شما جوابی در موارد زیر نداری. نبایدم داشته باشی. چون هیچکس نداره.
چیزی که من میگم دیدنی نیست که بخوای تو این 3 روز دیده باشی.
من میگم اینجا نه انجمن صنفی داره نه انجمن اسلامی. یعنی اینجا دانشجو نقش پشم رو ایفا می کنه. حالا دیدی؟ عینک بدم خدمتتون؟
تا اینجا هم که استاداش همه تو دذو دیوارن. آخه از چی داری دفاع میکنی؟
کدوم خراب مونده ای تو ایران پیدا میشه که انجمن صنفی نداشته باشه آخه؟
بدبختی ما همین آدمای متعصب هستن که رو دانشگاه و مدرسه و کیف کفش و کوفت و زهرمارشون مانور میکنن و نمی خوان ایراد ها رو ببینن. دانشگاه مال بابات نیست ولی جوری حرف میزنی انگار هست. اگه همه بخوان اشکالا رو ببینن و برطرفش کنن همه چی حل میشه ولی مشکل اینه که چون من اومدم علم و صنعت یا هر قبر دیگه هیچ موردی نداره. فلان ایرادو داره اشکال نداره چون دار و درخت داره. چون دندون پزشکی داره. حالا ببینم تو این 10 سالی که اینجایی(با فوق و دکترات) چند بار میری دندون پزشکی
هر چی کشیدم از همین تعصب رو چیزای مسخره بوده.
من گفتم جوابی اگر باشه چون نیست هیچکس نداره. رفتم دفتر فرهنگی میگم انجمن صنفیتون کو میگن خودمون یواش یواش کاراشو میکنیم. میگم خوب یه انجمن صنفی بزنین شما کار خودتونو بکنین.
اگر 4 تا پا پیدا کنم خودم ترم دوم میوفتم دنبالش. اگر بقیه حمایت کنن دار و درخت دانشگاه این مشکلو واسشون حل نکرده باشه مثه شما.
یجوری میگه جوابشو میدم و میره و خدافظ که انگار دبیر سازمان ملله و وقت نداره وگرنه جواب که داره.
Last edited by xerxes again; 24-09-2012 at 19:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)