بچه ها من این کرک جدید رو از سایت سافت 98 گرفتم ریختم با کمال تعجب بازیم خیلی قشنگتر و گرافیکی تر شده چمن ها واقعی تر شدن و اصلا لگ نمیزنه فقط تو کریر مود اسم تیمارو نمینویسه
بچه ها من این کرک جدید رو از سایت سافت 98 گرفتم ریختم با کمال تعجب بازیم خیلی قشنگتر و گرافیکی تر شده چمن ها واقعی تر شدن و اصلا لگ نمیزنه فقط تو کریر مود اسم تیمارو نمینویسه
خوب دیشب اپدیت رو دانلود کردم . همه اش همون فایلهای دیتا بود که اپدیت شده بود و کرک جدید 64 مگی .
بعد از نصب یه چندتا بازی زدم و تغییر انچنانی توی گیم پلی حس نکردم اما فکر میکنم کمی بازی روون تر شده بود و همچنین حرکات و گل های cpu منطقی تر . دیگه cpu مثل قبل نبود که به هیچ وجه اشتباه نکنه و اشتباهش زیاد بود . البته توی world class کریر بود . یه چندتا بازی معمولی لجندری هم زدم که باز هم حس میکردم بازی روون تر شده و cpu منطقی تر .
البته هنوز خیلی بازی نکردم که ببینم دقیقا درسته یا نه . یه چندتا بازی هم که با تیمهای مختلف و قدرتهای مختلف زدم حس کردم که بازی با اون تیمها طبیعی تر شده . یعنی دیگه تیم های ضعیف خیلی مثل رئال و بارسا بازی نمیکنن . اما هوش مصنوعی هم کمی بهتر شده بود . نمیدونم چرا اول پست نوشتم تغییری حس نکردم . در واقع تغییرات انچنان موقع بازی به چشم نمیان .
یکی کمک کنه مرسی
خوب من که نمیتونم تعیین کنم کدوم فولدر دانلود بشه!!!
الان گذاشتم کامل دانلود شه که دیگه کاملا خیالم راحت باشه!!
فقط نگرانیم یه چیزه اونم اینکه چون دارم تو لپ تاپ دانلود میکنم اگه فولدر بازی رو بعد از دانلود به کامپیوترم منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟
این پست ما موند آخر صفحه ی قبل :
دوست عزیز هم آپدیت اومده و هم کرک جدید...این چند صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی...
این همون چیزیه که من می گفتم...بعد از آپدیت ها واقعا بازی طبیعی تر شده...
سه تا آپدیت رایان گیم رو نصبیدید؟
دوست عزیز روی کامپیوتر بازی می کنی یا کنسول؟
روی کامپیوتر باید برنامه اوریجن داشته باشی ولی روی کنسول نمیخواد..
مثل این که لینک آپدیت مشکل داره
لینک تورنت و بدون مشکل آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ابدیت ها رو تا الان همه رو نصب کردم...بازی به بازی بهتر و باگ ها کمتر شده...چهره بازیکنان هم گویا عوض میشه؟مثل سرخیو راموس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)