دوستان الان من کجا باید برم تا ببینم چه قدر حجم ترفیکم مونده؟
ت سایتش که میرم فقط خرید داره که خرید سرویس و ترافیک داره. مالی که مسخرست. آمارش هم که سوابق و ریز مصرف. امنیت ه که رمز
کجا برم برای دیدن ترافیک مونده؟
دوستان الان من کجا باید برم تا ببینم چه قدر حجم ترفیکم مونده؟
ت سایتش که میرم فقط خرید داره که خرید سرویس و ترافیک داره. مالی که مسخرست. آمارش هم که سوابق و ریز مصرف. امنیت ه که رمز
کجا برم برای دیدن ترافیک مونده؟
برو تو قسمت ریز مصرف برو بعد دو تا تارخ داره تاریخ اولی رو یه روز ببر عقب بعد نمایش رو بزن هم ریز مصرف رو نشون میده و هم ترافیک باقیمانده
این آقایی که رفته اونجا واسه آموزش اونم اینکه جزء 5 نفر بود جالبه که مخابرات مازندران اینهمه قاراش میشه
پورت 80 قدیمی شده به قول خودت دموده شده و بیشتر آی اس پی ها پورت 80 رو بستن
جی دیدی بگو ببینم چه کاری انجام داد که بهش میگی ه ک ر
حرفت درسته داداش اما با داشتن یوزر خالی کسی نمینونه کاری بکنه maskot جان
دوستان من اومدم راهنماییتون کنم اما تا امسالی مثل بعضی ها هستن فکر میکنن که ............. بیخیال. با مخابرات حال کنین همتون یا حق
کسی نمیتونه شما رو -- کنه از یک راه میشه که باید یوزر و پسورد مودمتون رو عوض کنید من همین الان دیدم فقط 3 یا 4 تا اکانت یوزر و پس خودشون عوض کردن بقیه که حدود 40 الی 50 تا بود همه یوزر و پس مودمشون پیشفرض admin بود
برای تمدید دوره که 2روزه دیگه به پایان میرسه با کارت شارز کردم پول از کارت کم کرد ولی شارز نکرد چ باید کرد.....
مخابرات حتی یوزر و پسورد داشته باشید نمیتونی رویه سیستم خودت استفاده کنی فقط اون شماره میتونه استفاده کنه از خوبی های مخابرات.ولی شرکت دیگه امتحان کردم میشود.تنها کاری که میتونه بکنه پسورد عوض کنه و اذیت کنه .اگه هم میخواید کسی یوزر و پسورد سرچ نکنه با نرم افزار .پسورد admin عوض کنید .
نه عزیز. اینطور نیست. هرکی از مخابرات سرویس داشته باشه میتونه از اکانت بقیه کاربرا هم استفاده کنه و محدودیتی براش نذاشتن. من خودم تست کردم.
سلام دوستان
مخابرات خوزستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
توی تنظیمات مودم قسمتکلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
دوستان لطفا کمک کنید ببخشید سوالاتمو اینجا میپرسم خیلی خیلی تاپیک خوب و فعالیه و همه دوستان کمک میکنن
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)