1 - لانچر اصلی ؟؟؟ با لانچر اصلی می خواین تمام کاربرای ماینکرافت بدون اکانت بازی کنند ؟
2 - اونم که شما دادین لانچر اصلی نیست یه فایل جار سادست !
در ضمن مگه مشکل ML چیه ؟
1 - لانچر اصلی ؟؟؟ با لانچر اصلی می خواین تمام کاربرای ماینکرافت بدون اکانت بازی کنند ؟
2 - اونم که شما دادین لانچر اصلی نیست یه فایل جار سادست !
در ضمن مگه مشکل ML چیه ؟
Last edited by Public Enemy; 01-07-2013 at 23:59.
با رفتن به این سایت و زدن سرعت اینترنتت و رم کامپیوترت بت میگه چند نفرو میتونی هاست کنی
فک کنم هیتلر شکن بخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون jar ساده رو برای من بساز جلو خودم اون موقه بگو سادستیه کم دقت کنی لانچر اصلیه ولی Password نمی خواد یوزر رو میزنی میری
اول دانلود کن بعد در بارش حرف بزن
================================================== ==============================
دانلود اینستالر ماین کرافت 1.6.1 لینک دانلود مستقیم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==============================
1 - مگه اون فایل جار رو خودت ساختی ؟
2 - دانلود کرده بودم که دارم میگم .
3 - برای بار N ام ! ماینکرافت 1.6.1 کلا مسیر دهیش عوض شده . پوشه bin حذف شده و به جاش Version اومده . Taxture pack هم حذف شده به جاش Resource pack اومده . و کلی تغییرات دیگه که باعث شده لانچر های قدیمی درست کار نکنن .
فعلا تنها لانچر آفلاین واسه MC 1.6.1 همون Magic launcher هستش .
اتمام حجت واسه دوستانی که هی PM می دن و یا تو انجمن می پرسن
هر لانچری به غیر از Magic launcher ورژن 1.1.6 برای ماینکرافت 1.6.1 ، مشکل داره . همون لانچر 1.5.2 هستش . تاکید می کنم دانلود نکنین
__________________________________________________ ________________________________
هنر نیستش برم فایل از تورنت دانلود کنم بدون امتحان کردن و بدون اینکه کامنت ها زیرشو بخونم که ملت دارن داد می زنن : "بابا مشکل داره این همون لانچر 1.5.2 هستش دانلود نکنین" بذارم رو سایت و یا از سایت ها دیگه کپی کنم بعد به دیگران گیر بدم اول امتحان کنین بعد در بارش حرف بزنین .
Last edited by Public Enemy; 02-07-2013 at 14:37.
ماکه Crack لازم نداریمکسی که انجمن می زنه مرجع می زنه خودش باید ماین کرافت رو داشته باشه
بچه ها هم با همین دانلود کردن
Texture Pack کلا عوض شده به اون نمی گن مسیر
دیگه Texture Pack ای وجود نداره و اگه تکچر پک جدید هم بیاد یا با همون صدا های ماین کرافته یا می تونه صدای بازی هم عوض کنه
این 48 مگ رو دانلود کردی می فهمی
لانچر قبلی هم کار می کنه کی گفته که کار نمیکنه ؟ خیلی راحت کار می کنه اما ورژنش قدیمی هست یه دونه Notice میده که اینو دانلود کنید جدیده
وقتی میگی همون لانچر 1.5.2 هست دانلود نکنید اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرا کن رفت توی 1.5.2 بعد بگو 1.5.2 ـه
این هم اینستالر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باز هم آپدیت داره.
یه کم تحقیق کن بعد بیا پست بده توی فولدر .minecraft یه چرخی زدی هر چی دیدی پست دادی
---------
فایل هم ازز تورنت نیست کپی هم نیستلینک هارو نگاه کنی می فهمی
یکی نیست به خودت بگه 500 کیلو بایت هم دانلود نمی کنی بعد آپلود کنی بزاری همون لینک رو میزاری
-_- مشکل هم داشته باشیه خوب فیکس میشه خیلی ماین کرافت دوست داری برو بخرش بدون باگ بازی کن![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 02-07-2013 at 14:56.
فقط همین رو نصب کنم میشه بازی کرد؟ نیازی به کرک که نداره؟
بچه ها که راحت نصب کردن چند نفرم مثل این هیان ـه هون ـه چیهhayyan میگن مشکل داره
من تست نکردم اما بچه ها تست کردن بهم گفتن درسته منم گزاشتم![]()
منم تست می کنم بهت میگم
1 - اولا گفتم مسیر دهی نه مسیر ! منظورمم کاملا واضح بود نیاز به توظیح نداره !
2 - اولا من که انجمنی ندارم . کی گفته هر کی در مورد یه بازی یه سایت زد باید حتما اون بازی رو خریداری کرده باشه ؟
3 - به اندازه کافی تحقیق کردم قیل از اینکه پست بدم .
من منظورم از لانچر 1.5.2 مربوط به همین فایل 48 مگیه که آپلود کردین .
شما این فایلی که گذاشتین دقیقا همون فایلی هستش که توی سایت های تورنت منتشر شده . هم مال شما رو دانلود کردم هم تورنت . حتی حجماشم فرق نداره . در موردش چی می خواین توضیح بدین ؟ خوب معلومه ! از تورنت دانلود کردین آپلود کردین رو یه هاست دیگه .
اگه فقط 4 پنج تا کامنت زیرشو می خوندین گفتن دانلود نکنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)