تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 346 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

1 - لانچر اصلی ؟؟؟ با لانچر اصلی می خواین تمام کاربرای ماینکرافت بدون اکانت بازی کنند ؟
    2 - اونم که شما دادین لانچر اصلی نیست یه فایل جار سادست !

در ضمن مگه مشکل ML چیه ؟
    Last edited by Public Enemy; 01-07-2013 at 23:59.

داره خودمونی میشه amirkhof's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

من demo رو بازی کردم زیاد محدود بود فقط راه رفتن معمولی داشت.
    -

راستی دوستان بدون هاماچی هم میشه سرور زد ها وی پی اس هم نمیخواد (تست کردیم نگید نمیشه)
    --
    یه سوال: رو وی پی اس یک گیگ ( رم) چند نفر بدون لگ میتونن بازی کنن؟
    با رفتن به این سایت و زدن سرعت اینترنتت و رم کامپیوترت بت میگه چند نفرو میتونی هاست کنی
    فک کنم هیتلر شکن بخواد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از amirkhof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

1 - لانچر اصلی ؟؟؟ با لانچر اصلی می خواین تمام کاربرای ماینکرافت بدون اکانت بازی کنند ؟
    2 - اونم که شما دادین لانچر اصلی نیست یه فایل جار سادست !

در ضمن مگه مشکل ML چیه ؟

همون jar ساده رو برای من بساز جلو خودم اون موقه بگو سادست یه کم دقت کنی لانچر اصلیه ولی Password نمی خواد یوزر رو میزنی میری اول دانلود کن بعد در بارش حرف بزن

================================================== ==============================

دانلود اینستالر ماین کرافت 1.6.1 لینک دانلود مستقیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================================================== ==============================

5. 2 کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

1 - مگه اون فایل جار رو خودت ساختی ؟

2 - دانلود کرده بودم که دارم میگم .

3 - برای بار N ام ! ماینکرافت 1.6.1 کلا مسیر دهیش عوض شده . پوشه bin حذف شده و به جاش Version اومده . Taxture pack هم حذف شده به جاش Resource pack اومده . و کلی تغییرات دیگه که باعث شده لانچر های قدیمی درست کار نکنن .

فعلا تنها لانچر آفلاین واسه MC 1.6.1 همون Magic launcher هستش .

اتمام حجت واسه دوستانی که هی PM می دن و یا تو انجمن می پرسن
    هر لانچری به غیر از Magic launcher ورژن 1.1.6 برای ماینکرافت 1.6.1 ، مشکل داره . همون لانچر 1.5.2 هستش . تاکید می کنم دانلود نکنین

__________________________________________________ ________________________________

هنر نیستش برم فایل از تورنت دانلود کنم بدون امتحان کردن و بدون اینکه کامنت ها زیرشو بخونم که ملت دارن داد می زنن : "بابا مشکل داره این همون لانچر 1.5.2 هستش دانلود نکنین" بذارم رو سایت و یا از سایت ها دیگه کپی کنم بعد به دیگران گیر بدم اول امتحان کنین بعد در بارش حرف بزنین .
    Last edited by Public Enemy; 02-07-2013 at 14:37.

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

1 - مگه اون فایل جار رو خودت ساختی ؟

2 - دانلود کرده بودم که دارم میگم .

3 - برای بار N ام ! ماینکرافت 1.6.1 کلا مسیر دهیش عوض شده . پوشه bin حذف شده و به جاش Version اومده . Taxture pack هم حذف شده به جاش Resource pack اومده . و کلی تغییرات دیگه که باعث شده لانچر های قدیمی درست کار نکنن .

فعلا تنها لانچر آفلاین واسه MC 1.6.1 همون Magic launcher هستش .

اتمام حجت واسه دوستانی که هی PM می دن و یا تو انجمن می پرسن
    هر لانچری به غیر از Magic launcher ورژن 1.1.6 برای ماینکرافت 1.6.1 ، مشکل داره . همون لانچر 1.5.2 هستش . تاکید می کنم دانلود نکنین

__________________________________________________ ________________________________

هنر نیستش برم فایل از تورنت دانلود کنم بدون امتحان کردن و بدون اینکه کامنت ها زیرشو بخونم که ملت دارن داد می زنن : "بابا مشکل داره این همون لانچر 1.5.2 هستش دانلود نکنین" بذارم رو سایت و یا از سایت ها دیگه کپی کنم بعد به دیگران گیر بدم اول امتحان کنین بعد در بارش حرف بزنین .
    ماکه Crack لازم نداریم کسی که انجمن می زنه مرجع می زنه خودش باید ماین کرافت رو داشته باشه

بچه ها هم با همین دانلود کردن
    Texture Pack کلا عوض شده به اون نمی گن مسیر
    دیگه Texture Pack ای وجود نداره و اگه تکچر پک جدید هم بیاد یا با همون صدا های ماین کرافته یا می تونه صدای بازی هم عوض کنه
    این 48 مگ رو دانلود کردی می فهمی
    لانچر قبلی هم کار می کنه کی گفته که کار نمیکنه ؟ خیلی راحت کار می کنه اما ورژنش قدیمی هست یه دونه Notice میده که اینو دانلود کنید جدیده

وقتی میگی همون لانچر 1.5.2 هست دانلود نکنید اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرا کن رفت توی 1.5.2 بعد بگو 1.5.2 ـه

این هم اینستالر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باز هم آپدیت داره.

یه کم تحقیق کن بعد بیا پست بده توی فولدر .minecraft یه چرخی زدی هر چی دیدی پست دادی
    ---------
    فایل هم ازز تورنت نیست کپی هم نیست لینک هارو نگاه کنی می فهمی

یکی نیست به خودت بگه 500 کیلو بایت هم دانلود نمی کنی بعد آپلود کنی بزاری همون لینک رو میزاری

-_- مشکل هم داشته باشیه خوب فیکس میشه خیلی ماین کرافت دوست داری برو بخرش بدون باگ بازی کن
    Last edited by mehrankhanhoy; 02-07-2013 at 14:56.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط همین رو نصب کنم میشه بازی کرد؟ نیازی به کرک که نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فقط همین رو نصب کنم میشه بازی کرد؟ نیازی به کرک که نداره؟
    بچه ها که راحت نصب کردن چند نفرم مثل این هیان ـه هون ـه چیه hayyan میگن مشکل داره

من تست نکردم اما بچه ها تست کردن بهم گفتن درسته منم گزاشتم

10. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بچه ها که راحت نصب کردن چند نفرم مثل این هیان ـه هون ـه چیه hayyan میگن مشکل داره

من تست نکردم اما بچه ها تست کردن بهم گفتن درسته منم گزاشتم
    منم تست می کنم بهت میگم

12. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ماکه Crack لازم نداریم کسی که انجمن می زنه مرجع می زنه خودش باید ماین کرافت رو داشته باشه

بچه ها هم با همین دانلود کردن
    Texture Pack کلا عوض شده به اون نمی گن مسیر
    دیگه Texture Pack ای وجود نداره و اگه تکچر پک جدید هم بیاد یا با همون صدا های ماین کرافته یا می تونه صدای بازی هم عوض کنه
    این 48 مگ رو دانلود کردی می فهمی
    لانچر قبلی هم کار می کنه کی گفته که کار نمیکنه ؟ خیلی راحت کار می کنه اما ورژنش قدیمی هست یه دونه Notice میده که اینو دانلود کنید جدیده

وقتی میگی همون لانچر 1.5.2 هست دانلود نکنید اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرا کن رفت توی 1.5.2 بعد بگو 1.5.2 ـه

این هم اینستالر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باز هم آپدیت داره.

یه کم تحقیق کن بعد بیا پست بده توی فولدر .minecraft یه چرخی زدی هر چی دیدی پست دادی
    ---------
    فایل هم ازز تورنت نیست کپی هم نیست لینک هارو نگاه کنی می فهمی

یکی نیست به خودت بگه 500 کیلو بایت هم دانلود نمی کنی بعد آپلود کنی بزاری همون لینک رو میزاری

-_- مشکل هم داشته باشیه خوب فیکس میشه خیلی ماین کرافت دوست داری برو بخرش بدون باگ بازی کن

1 - اولا گفتم مسیر دهی نه مسیر ! منظورمم کاملا واضح بود نیاز به توظیح نداره !
    2 - اولا من که انجمنی ندارم . کی گفته هر کی در مورد یه بازی یه سایت زد باید حتما اون بازی رو خریداری کرده باشه ؟
    3 - به اندازه کافی تحقیق کردم قیل از اینکه پست بدم .
    من منظورم از لانچر 1.5.2 مربوط به همین فایل 48 مگیه که آپلود کردین .
    شما این فایلی که گذاشتین دقیقا همون فایلی هستش که توی سایت های تورنت منتشر شده . هم مال شما رو دانلود کردم هم تورنت . حتی حجماشم فرق نداره . در موردش چی می خواین توضیح بدین ؟ خوب معلومه ! از تورنت دانلود کردین آپلود کردین رو یه هاست دیگه .

اگه فقط 4 پنج تا کامنت زیرشو می خوندین گفتن دانلود نکنین .

خودتونم دارین میگین که بازی رو خریدین . پس هیچکدوم از فایل هایی آپلود کردین تست نکردین

بحث داره به سمت بیراهه می کشه . خودم تمومش می کنم . نمی دونم چرا 1 دونه آموزش تو سایت ماینباز قرار گرفت شمارو این همه به هم ریخت

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

mc 1.51 رو پاک کنم بعد این رو نصب کنم یا رو همین نصب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •