منم هر دو تاش رو تو سیسمهای مختلف دارم. اگه کسپر شروع به اسکن کنه نمیشه کار دیگه ای کرد![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
منم هر دو تاش رو تو سیسمهای مختلف دارم. اگه کسپر شروع به اسکن کنه نمیشه کار دیگه ای کرد![]()
درود :2-وقتی که قرنطینش پر باشه گاهی بعد از آپدیت هنگ می کنه.البته این موضوع مال مدتی قبل بود نمی دونم رفع شده یا نه )
3-امروز برای اولین بار موقع قرنطینه سیستم به صورت دهشتناکی!!!هنگ کرد که مجبور شدم force shutdown کنم
اگه گزینه اسکن بعد از هر بار آپدیت غیر فعال باشه هنگ نمیکنه...هر چند بنظرم ضرورتی نداره قرنطینه رو پر نگه دارید.میتونید اونها رو ریستور کنید و فشرده و رمزگذاری کنیدو موقع لزوم استفاده کنید.
در کل به نظر من از خیلی از انتی ویروسهای معروف و معظم کارش بهتر نباشه بدتر نیست...
من نود 32 اورجینال خریدم سی صد روز باقی مونده خیلی ازش بدی میگن
دوتا سوال 1.عوض کنم؟
2.چی بخرم؟من فقط اورجینال میخوام بخرم جایگزینش چی خوبه؟
درضمن تو اینترنت زیاد میرم ولی اهل چت و.. نیستم
و سیستمم هم قوی است
باتشکر
بله اما کاربر حرفه ای نمی پسنده که به خاطر اشکال در عملکرد نرم افزار همیشه قرنطینه رو خالی نگه داره.هر چند از دید خیلیا هیچ ایرادی نداره
اینکه از خیلی آنتی ویروس های دیگه بهتره رو قبول دارم.حالا باید یه مدت زمان بگذره تا ببینیم با محصولات مشهور سایر شرکتها می تونه رقابت کنه یا نه.
محصولاتی مثل امسی سافت،کسپراسکی،کومودو (رایگانه)،نورتون و بیت رو برای مدتی تست کنید.هیشششششششکی مثل خود کاربر نمیتونه محصول مورد نظرش رو انتخاب کنه
این محصولات همگی شناسایی خوبی دارن
ممنون ولی پاسخ سوال اولم رو ندادین نود رو عوض کنم؟
درود
سپاس از اینکه نظرات و تجربه خودتون از محصول را بیان می کنید.
در مورد رابط گرافیکی بزودی نسخه 9 با رابط جدید منتشر میشه (احتمالا قبل از 2014)
در مورد تعداد کارمند قبول ندارم. امسی سافت تعداد خالص کارمندان مرتبط با خود شرکت را بیان می کند اما سایرین کل شبکه فروش در جهان را در نظر می گیرند.
برای نمونه آویرا می گوید بیش از 700 کارمند دارد اما چه پیشرفتی در این سال ها در امکانات یا ظاهر برنامه داده است؟ 700 کارمند می دانید یعنی چی؟
یا کسپرسکی که برنامه ای که به داشتن باگ های خطرناک معروف است و این باگ ها در بسیاری از موارد در نسخه سال بعد نیز هنوز رفع نشده اند پس این تعداد کارمند چه می کنند؟
کوچیک بودن را از نظر نا آشنا بودن برند و تقریبا نوپا بودن و به تبع آن کمتر بودن تعداد کاربرانش میتونم قبول کنم در سایر موارد نه!
کسی نبود جواب ما رو بده؟
سلام
محصولی که خریداری کردید محصولی خوبی هست و نیاز هم نیست که تعویض کنید
البته اگر آنتی ویروس هست یه فایروال رایگان که کمودو دیگه باید باشه کنارش داشته باشید اگر هم اسمارت هست که نیازی نیست و با آپدیت مرتب اسکن دوره ای و مراقبت مشکلی برای امنیت شما پیش نخواهد آمد
موفق باشید
اگه اسمارت سیکروبتی نسخه 6 خریدی نیازی نیست عوض کنی مشگلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)