آخه اصلا رابطه ما رابطه خاصی نبود.صمیمی نبودیم.. مثل اینه که یه استاد دانشجوهای دخترشو ببینه. واسه همین رفتارش برام عجیب بود.. اما خب دیگه مهم نیست.
ممنون از جواب شما و دوستان دیگه![]()
آخه اصلا رابطه ما رابطه خاصی نبود.صمیمی نبودیم.. مثل اینه که یه استاد دانشجوهای دخترشو ببینه. واسه همین رفتارش برام عجیب بود.. اما خب دیگه مهم نیست.
ممنون از جواب شما و دوستان دیگه![]()
یه سوال از خانمهای پی سی ورد،
اینکه وقتی یه دختر هی به روسریش ور میره و موهاشو میزاره تو نشونه چیه؟
من بعضی موقع ها اگه تویه جمعی هستم و یه دختری اینکارو میکنه فکر میکنم از حضور من ناراحت شدن و سعی میکنم اونجا نباشم .
این موضوع چند دلیل داره
1-برای بعضی خانم ها یک عادت شده.فرقی نداره چه طرف مقابلشون اقا باشه چه خانم این کار رو انجام میدن-یه جورایی مثل وسواس-مثل ناخن جویدن و...
2-احساس میکنند که روسریشون روی سرشون بد ایستاده و ممکنه باعث بشه چهره شون خراب بشه...پس سعی میکنند روسریشون رو درست کنند
3-روسریشون جنسش خوب نیست و مدام لیز میخوره
4-میخوان خودشون رو مومن نشون بدن
ولی اگر خانمی از وجود اقایی در جایی ناراحت باشه مدام به روسریش دست نمیزنه...سعی میکنه فاصله اش رو بیشتر کنه.به اقا نگاه نمیکنه.و سعی میکنه از اون محیط دور بشه
شایدم براش حجاب مهمه ...واسه همین سعی میکنه روسریشو درست کنه...
ما یه همسایه ای داریم ، پسرشون 3 4 سال از من بزرگتره (بنده 22 سال سن دارم... ضمنا هر دو مجرد هستیم و به همراه خونواده هامون زندگی میکنیم)
1 سال میگذره که با ما همسایه شدند...
ایشون خیلی محترمانه با من حرف میزنه !! و من گاهی میگم نکنه این داره ما رو فیلم میکنه !
با توجه به اینکه من سنم ازش کمتره بیشتر هم این قضیه عجیبه ... مثلا اگر من این نوع رفتارو با ایشون داشتم شاید منطقی تر بود ....
من گاهی سعی کردم که یه کم صمیمانه تر حرف بزنم با ایشون اما به این نتیجه رسیدم که تمایلی نداره بنده خدا ... خب منم میگم چرا من خودمو ضایع کنم؟!
البته واقعا پسر مودب و متشخصیه ...
گاهی هم این فکر به ذهنم رسیده که شاید اون فکر میکنه من سنم بالاتره (27 ، 28 و...) والا ما رو که هرکی میبینه بهمون میگه قیافت بیشتر نشون میده ...
حالا برعکس این دوست عزیز ، پدرشه ...
شخصیت به شدت شوخ و خودمونی و خنده داری دارند پدرشون... و خیلی راحت و صمیمیه ... واقعا تعجب میکنم ازشون .. نه به پسره و نه به پدره ... !!![]()
Last edited by Sayam; 25-12-2014 at 00:34.
۳ تا سوال.
یکی زنگ میزنه درجا میپرسه 'سلام خوبی' و بعدش میپرسه 'کجایی' و منتظر جوب میمومنه چی باید بهش بگم ؟ ( غیز از مکان فعلیم ! )
و دوم اینکه میگه 'مزاحم نشدم که' چی بگم ؟ الان میگم 'نه بفرمائید' که یکم خشن به نظر میاد
و سوم اینکه یکی که باهاش صمیمی نیستی چهار تا سوال میپرسه تو چت یا ایمیل یا اس ام اس در در آخر میگه ببخشید خیلی پر حرفی کردم چی باید بگیم ؟
هیچ وفت از این سوالا و جواباش سر در نیووردم![]()
سلام دوستان.
چند وقت پیش به دوستم گفتم بیا بریم یک باشگاهی . به زور راضیش کردم . رفتیم تمام وسایلش رو گرفتیم . اما الان واسم یک کاری پیش اومده که باید قید اون باشگاه رو بزنم. دوستم رو هم میشناسم ، بدون من اونجا نمیره. الان نمیدونم چه جوری بهش بگم که نمیتونم بیام ؟ بدون دروغ و بهونه.
ممنون.
سلام,
برخی افراد چه خانم چه آقا یه اخلاقی دارن که با طرف مقابل حالا خواه از جنس موافق باشه و خواه مخالف مودبانه و رسمی صحبت میکنند. اینجور افراد در صحبت هاشون بیشتر ضمیر " شما " رو بکار میبرند.
این رفتار, رفتار غیر عادی نیست و برمیگرده به شخصیت و خصوصیات اخلاقی ایشون. جنس مخالف بودن شما هم این قضیه رو شدید تر میکنه. وگرنه فکر نمیکنم ایشون برداشتی از سن یا شخصیت شما داشته باشن که اینطور باهاتون صحبت میکنند.
1 - نه خواهش میکنم, بفرمایید.
( بهترین جواب همین هست. ) و یا " نه, شما مراحمید. "
2- بگید " نه بابا اختیار دارید."
یا
" نه خواهش میکنم. خوشحال شدم."
سلام,
اگه بدونه شما اونجا نمیره که یقینا نمیتونید برای رفتن به اونجا راضیش کنید. پس خیلی صادقانه ( اگه براتون مقدوره ) مشکلتون رو بگید.
البته نمیشه مطمئن بود با نیومدن شما به باشگاه, اون هم قید باشگاه رو بزنه.
چطور میشه که سوء تفاهمها تو رابطه با دیگری زیاد میشه؟
مثلاً تو داری شوخی میکنی اون جدی برداشت میکنه!
همه چیز را باید برایش توضیح بدهی که برایش سوء تفاهم نشه!
چطوریه که بعضیها انگار تداخل فرکانس دارند یعنی هرچی میگی را برعکس برداشت میکنند؟
درود
به نظرم نمیشه براش توضیح داد چون بازم شاید نتونی قانعش کنی
تنها راهش اینه نوع تفکرات و اخلاق طرفتو بشناسی
اگه ادم شوخ طبعی بود باهاش شوخی کنی وگرنه هر قدرم شوخیات به جا باشه باز ممکنه برداشت بدی بکنه و ناراحت بشه
به طور مثال با فردی که شوخی زیاد میکنه حتی شوخی بدم بکنی ناراحت نشه و جنبه داشته باشه ولی در مقابل برای کسی که ادم سنگینی هست کوچکترین شوخی بهش بربخوره
در کل نوع تفکرات و رفتار طرفتو بشناس و باهاش رفتار کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)