تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 405 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

لوله بالای رادیاتور لوله رفت (ورودی آب شوفاژ) .
    لوله پایین رادیاتور لوله برگشت ( خروجی آب شوفاژ).
    ورودی آب به رادیاتور مگه نباید از پایین باشه؟

2. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ورودی آب به رادیاتور مگه نباید از پایین باشه؟
    سلام
    الان تو ایران تقریباً همگی ار نوعی هست که آب گرم از بالا وارد میشه و افقی حرکت میکنه و از لوله های عمودی میاد پائین و گرماش کم میشه و از لوله ی پائینی برمیگرده به پکیج

مدلهای دیگه هم هست که بعضیهاش فقط یک لوله داره که ازش بخار میاد توی رادیاتور و از همون لوله آب گرم برمیگرده به موتورخونه

انواع دیگه

این هم یک شیر اتوماتیک هست که ترموستات داره و قابل تنظیم هست برای دماهای مختلف

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام و با عرض خسته نباشی برای انجام کاغذ دیواری کلیه رادیاتورها رو باز کردیم و قبل از نصب اونارو کاملا شستیم مجددا رادیاتورهارو نصب کردیم و همه کارهای لازم که خودشون میدونستن انجام دادن (توسط کارشناس تاسیسات) البته این کار تابستون انجام شده حالا که با سرد شدن هوا پکیج بوتان (کالدا ونیزیا ۲۴kis) رو روی زمستانی قرار دادیم دو تا مشکل مشاهده میشه ۱- وقتی از آب گرم برای حمام یا توالت و یا سینک استفاده میشه در هردو حالت تابستانی و زمستانی پکیج زود زودخاموش و روشن میشه و آب سرد و گرم میشه البته نه همیشه و مداوم یعنی یک لحظه که ولرم شد سریع دوباره گرم میشه حتی توری سر شیر آلات رو هم عوض کردم هیچ تاثیری نداشت فقط در زمان استفاده از آب مصرفی ۲- در حالت رمستانی فشار بار را روی ۱/۵ تنظیم میکنم شیر پر کن را خوب می بندم بعدا هرچه پکیج روشن و خاموش میشه آرام آرام فشار بار هم بطرف عدد ۲ حرکت می کنه که بایستی فشار اونو از طریق حوله خشکن پایین بیارم یعنی یک روز در میان باید این عملو تکرار کنم و حتی رادیاتورها هم بایستی هواگیری کنم نمی دونم علت اینکه رادیاتورها هوا مگیرن چیه وقتی به رادیاتورها دست می زنم متوجه میشم که کم کم نصفش داره سرد میشه مجبورم هواگیری کنم بعدش درست میشه دوباره فرداش باید این کارو دوباره تکرار کنم باور کنید خسته شدم و شیر ورودی آب به پکیج رو هم می بندم دوباره فشار بالا میره یادآوری کنم که ما در یک آپارتمان ۳ واحدی هستیم که دو واحد دیگه طبقه اول و سوم پکیجشون بوتان کالدا هستش از اونا که پرسیدم هیچ مشکلی ندارن این پیج دوساله نصبه قبلا هیچ مشکلی نداشته شانس من اینطور شده لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم ضمنا هر سه واحد دارای پمپ آب جدا گانه ایم که الان بعلت فشار مناسب آب اونارو خاموش کردیم
    Last edited by p_sh_63; 07-12-2014 at 18:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و با عرض خسته نباشی
    برای انجام کاغذ دیواری کلیه رادیاتورها رو باز کردیم و قبل از نصب اونارو کاملا شستیم مجددا رادیاتورهارو نصب کردیم و همه کارهای لازم که خودشون میدونستن انجام دادن (توسط کارشناس تاسیسات) البته این کار تابستون انجام شده حالا که با سرد شدن هوا پکیج بوتان (کالدا ونیزیا ۲۴kis) رو روی زمستانی قرار دادیم دو تا مشکل مشاهده میشه
    ۱- وقتی از آب گرم برای حمام یا توالت و یا سینک استفاده میشه در هردو حالت تابستانی و زمستانی پکیج زود زودخاموش و روشن میشه و آب سرد و گرم میشه البته نه همیشه و مداوم یعنی یک لحظه که ولرم شد سریع دوباره گرم میشه حتی توری سر شیر آلات رو هم عوض کردم هیچ تاثیری نداشت فقط در زمان استفاده از آب مصرفی
    ۲- در حالت زمستانی فشار بار را روی ۱/۵ تنظیم میکنم شیر پر کن را خوب می بندم بعدا هرچه پکیج روشن و خاموش میشه آرام آرام فشار بار هم بطرف عدد ۲ حرکت می کنه که بایستی فشار اونو از طریق حوله خشکن پایین بیارم یعنی یک روز در میان باید این عملو تکرار کنم و حتی رادیاتورها هم بایستی هواگیری کنم نمی دونم علت اینکه رادیاتورها هوا مگیرن چیه وقتی به رادیاتورها دست می زنم متوجه میشم که کم کم نصفش داره سرد میشه مجبورم هواگیری کنم بعدش درست میشه دوباره فرداش باید این کارو دوباره تکرار کنم باور کنید خسته شدم و شیر ورودی آب به پکیج رو هم می بندم دوباره فشار بالا میره
    یادآوری کنم که ما در یک آپارتمان ۳ واحدی هستیم که دو واحد دیگه طبقه اول و سوم پکیجشون بوتان کالدا هستش از اونا که پرسیدم هیچ مشکلی ندارن این پیج دوساله نصبه قبلا هیچ مشکلی نداشته شانس من اینطور شده
    لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم ضمنا هر سه واحد دارای پمپ آب جدا گانه ایم که الان بعلت فشار مناسب آب اونارو خاموش کردیم
    سلام
    نظر بنده
    مشکل خاموش روشن شدن ممکنه با بالا پائین شدن فشار ربط داشته باشه
    فشار باید همیشه ثابت باشه
    اگر روز میاد پائین پس لوله های شوفاژها نشتی داره
    اگه هی میره بالا یا بالا پائین میشه , شیر پرکن مشکل داره
    احتمالا رسوب گرفته درست بسته نمیشه
    باید باز بشه بررسی بشه
    مشکل خاموش روشن شدن هم یا از همین شیر هست یا یکی از سنسورها مشکل داره مثلا سنسور حرارت آب مصرفی
    باید اول شیر درست پرکن بشه . اگر باز خاموش روشن میشه باید سنسورها هم باز بشه بررسی بشه

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    الان تو ایران تقریباً همگی ار نوعی هست که آب گرم از بالا وارد میشه و افقی حرکت میکنه و از لوله های عمودی میاد پائین و گرماش کم میشه و از لوله ی پائینی برمیگرده به پکیج

سلام
    خیلی ممنون از عکسها و راهنمایی شما.
    قاعدتاً اگه آب از پایین وارد بشه و از بالا خارج، مشکل صدای شر شر و هواگیری کمتر پیش میاد. نمی دونم در عمل این روش چه مشکلی داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامخیلی ممنون از عکسها و راهنمایی شما.
    قاعدتاً اگه آب از پایین وارد بشه و از بالا خارج، مشکل صدای شر شر و هواگیری کمتر پیش میاد. نمی دونم در عمل این روش چه مشکلی داره؟
    سلام
    بله , درسته . در خیلی از رادیاتورها, آب گرم از پائین وارد میشه و تمام لوله ها رو پر میکنه و آب گرم در بالا می ایسته و آبی که حرارتش رو تا حدی از دست داده و سنگینتر هست پائین قرار میگیره و از لوله ی دیگه خارج میشه
    در رادیاتورهائی که در ایران رایج شده , از روش رادیاتور ماشین استفاده شده .
    آب داغ از بالا وارد میشه و از لوله های عمودی میاد پائین و مقداری از گرماش رو میده به بدنه ی رادیاتور .
    آبی که حرارتش کم میشه سنگینتر میشه . اینطوری آبهای سنگینترخودبخود تمایل داره که بره پائینتر و بالاخره از لوله ی پائین خارج میشه
    همین مسئله باعث میشه که کمتر به پمپ پکیج فشار بیاد چون آبهای با حرارت کمتر , فشار میاره به سمت پائین با وزنش پمپ نیروی کمتری وارد میکنه برای به جریان انداختن آب

اگر رادیاتور طوری نصب بشه که پیچ هواگیری یکی دو سانت بالاتر باشه از شیر ورودیِ آب , دیگه هواداشتنِ رادیاتور باعث صدای آب در رادیاتور نمیشه
    مشکل وقتی پیش میاد که رادیاتور کج نصب بشه و پیچ هواگیری پائینتر از حد مطلوب باشه

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوالی داشتم . اول یک توضیح بدم (((( تو خونمون یک پکیج ایران رادیاتور داریم. bar دستگاه همیشه بالا میره میره رو دو نیم .شبا هم که استفاده از آب نمی کنیم bar دستگاه میره بالا و شیر اطمینانش باز میشه.یه تعمیر کار آوردیم چکش کرد. شیر پرکن رو عوض کرد ولی درست نشد.منبع رو هم با تلمبه باد زد به قول خودش شارژ کرد. بعد باز bar دستگاه رفت بالا درست نشد .گفت اشکال از مبدل هست.باید عوض بشه. هزینه مبدلش هم گفت تعویضش نزدیک 600 میشه))) . سوال من اینجاست که اگه ما مبدل رو عوض نکنیم .همین جوری باشه .شب ها شیر ورودی آب رو ببندیم که شیر اطمینان باز نشه ولی bar روی دو نیم باشه تو روزا مشکلی برا دستگاه پیش میاد. ؟؟؟؟ اخه می خوایم از این خونه بریم تا 6.7 ماه دیگه الکی این همه پول ندیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه این علامت که تو عکس مشخص کردم چیه ؟ و چطوری میشه فعالش کرد؟
    چون به نظرم حالت خیلی گرم زمستانه برای مناطق سردسیر هستش ؟ البته فقط حدث میزنم
    (پکیج گلدایران یا همون مکث الایت )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر از خودم که به سوال خودم جواب میدم

این گزینه مربوط میشه به حالت ضد یخ پکیج ، که وقتی در جایی مثل بالکن قرار میدم در فصل سرد از یخ زدگی جلوگیری میکنه

13. 3 کاربر از 56sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کسی نیست جواب سوال منم بده ؟ مشکلی برا دستگاه به مدار های الکترونیکیش پیش میاد ؟؟؟؟؟؟
    ممنون می شم پاسخ بدید

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر قصد داری مبدل را تعویض نکنی. میتونی شیر هواگیری داخل حمام را یکمی (در حد خیلی کم) باز بذاری تا همیشه مقدار آبی که اضافه بر2 بار میشه از اونجا خالی بشه.
    هرچند این راه اصولی نیست.
    سلام دوستان
    یک سوالی داشتم . اول یک توضیح بدم (((( تو خونمون یک پکیج ایران رادیاتور داریم. bar دستگاه همیشه بالا میره میره رو دو نیم .شبا هم که استفاده از آب نمی کنیم bar دستگاه میره بالا و شیر اطمینانش باز میشه.یه تعمیر کار آوردیم چکش کرد. شیر پرکن رو عوض کرد ولی درست نشد.منبع رو هم با تلمبه باد زد به قول خودش شارژ کرد. بعد باز bar دستگاه رفت بالا درست نشد .گفت اشکال از مبدل هست.باید عوض بشه. هزینه مبدلش هم گفت تعویضش نزدیک 600 میشه))) . سوال من اینجاست که اگه ما مبدل رو عوض نکنیم .همین جوری باشه .شب ها شیر ورودی آب رو ببندیم که شیر اطمینان باز نشه ولی bar روی دو نیم باشه تو روزا مشکلی برا دستگاه پیش میاد. ؟؟؟؟ اخه می خوایم از این خونه بریم تا 6.7 ماه دیگه الکی این همه پول ندیم

16. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •