تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 475 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    آیا تمام تبلت های اندرویدی میتونن فایلهای ورد یا پی دی اف رو باز کنن؟
    من یک تبلت حدود 10 اینچ میخوام برای مادرم که باهاش قرآن بخونه و همزمان به صدای قاری گوش بده. یعنی اصلا دنبال کار حرفه ای نیستم.
    فقط و فقط برای ورد و پی دی اف مهمه.
    آیا تبلت هایی مثل Innovel I972S
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا Lenovo Ideapad S2109A - 8GB

میتونه کار منو راه بندازه؟
    یعنی آیا میتونه فایل های آفیس رو باز کنه و یا پی دی اف بخونه؟ و همزمان یک فایل صوتی هم پخش شه؟

سوال دوم:
    آیا میشه روی این سیستم های عامل Google Android v4.1.1 JellyBean و Google Android v4.0 Ice Cream Sandwich برنامه هایی مثل دیکشنری یا جیزهای دیگر بریزم؟
    چون من شنیدم که روی سیستم عامل های تبلت نمیشه نرم افزار ریخت یا بهتر بگم نمیشه نرم افزار کرک شده ریخت.

سوال سوم
    آیا این مارکهایی که گفتم خوبه یا میشه مارک بهتری خرید با بودجه حدود 1 میلیون. البته حتما حدودا 10 اینچ باشه

با سپاس از دوستان گرامی

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    من یک تبلت حدود 10 اینچ میخوام برای مادرم که باهاش قرآن بخونه و همزمان به صدای قاری گوش بده. یعنی اصلا دنبال کار حرفه ای نیستم.

یعنی آیا میتونه فایل های آفیس رو باز کنه و یا پی دی اف بخونه؟ و همزمان یک فایل صوتی هم پخش شه؟

سوال دوم:
    آیا میشه روی این سیستم های عامل Google Android v4.1.1 JellyBean و Google Android v4.0 Ice Cream Sandwich برنامه هایی مثل دیکشنری یا جیزهای دیگر بریزم؟
    چون من شنیدم که روی سیستم عامل های تبلت نمیشه نرم افزار ریخت یا بهتر بگم نمیشه نرم افزار کرک شده ریخت.

سوال سوم
    آیا این مارکهایی که گفتم خوبه یا میشه مارک بهتری خرید با بودجه حدود 1 میلیون. البته حتما حدودا 10 اینچ باشه

با سپاس از دوستان گرامی
    از لحاظ ساپورت ورد و pdf و نصب نرمافزار اصلا مشکلی نیست و اندروید 2هم بخوبی میتونن این برنامه ها رو اجرا کنن اندروید 4که جای خود داره

تا 1میلیون تومن گزینهای بهتری هم هست اگه بیشتر سرچ کنین

داره خودمونی میشه sara1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

من میخوام تبلت 10 اینچی گبیرم الان بین گلکسی نوت 10.1 و هواوی مدیا پد 10 FHD موندم
    از ی طرف میگم هواوی بگیرم به خاطر دوربین بهتر و قیمت کمترش
    ولی به خاطر آپدیت نشدن آندرویدش گلکسی میاد تو ذهنم
    معیارامم قبلا گفته بودم
    اینترنت , دوربین,بازی,برنامه ,فیلم و سریال,موزیک ...
    نمیدونم چی کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من میخوام تبلت 10 اینچی گبیرم الان بین گلکسی نوت 10.1 و هواوی مدیا پد 10 FHD موندم
    معیارامم قبلا گفته بودم
    نمیدونم چی کار کنم ؟
    مدیا پد اپدیت براش اومده و از جنبه اپدیت مشکلی نداره هرچند شاید گالاکسی نوت یه کم بهتر باشه در این زمینه ولی هواوی هم از لحاظ ساپورت و اپدیت کارش خوبه

گالاکسی قلم داره که واقعا کاربردی و عالیه و لوازم جانبی هم راحت براش پیدا میشه و برای فروش و تعویض هم چون مارک معروفتری هست راحتر فروش میره
    مدیا پد هم صفحه نمایش بهتر و فول اچدی داره که برای فیلم دیدن و بازی خیلی بهتره و دوربینش هم که بهتر هست نسبت به نوت

در کل به نظر من مدیا پد بهتر هست هم قیمت کمتری داره و برای کابردهای شما به خوبی جوایگو هست و حتی بهتر از گالاکسی و فقط شاید توی بازی به دلیل خاص بودن گرافیکش یه کم اذیت کنه ولی از لحاظ کیفیت فرقی نداره با نوت و حتی کیفیت اجراش از نوت بیشتر هست

5. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان گلکسی تب 5100 هارد 1 ترا رو ساپرت میکنه ؟
    فوریه سوال هرکی امتحان کرده جواب بده لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

معیارامم قبلا گفته بودم
    نمیدونم چی کار کنم ؟
    نوت چند تا برتری داره اول پردازشگر خیلی قویتر دوم چیپ گرافیک بهتر و سوم همون اس پن مشهور ولی هواوی نمیاشگر بهتری داره و دوربین بهتر از 4G هم پشتیبانی میکنه ولی باتری نوت 400mAh قویتره که برای ۱۰ اینچ نمایشگر مناسبتر هست :rolleyes:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان گلکسی تب 5100 هارد 1 ترا رو ساپرت میکنه ؟
    فوریه سوال هرکی امتحان کرده جواب بده لطفا
    دوستان من 1 مورد دست دوم برام جور شده تا عصر وقت دارم
    کسی نمیتونه سوالمو جواب بده ؟
    5100 هارد 1 ترا رو ساپرت میکنه آیا ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام

سوال دوم:

سوال سوم

با سپاس از دوستان گرامی
    از لحاظ ساپورت ورد و pdf و نصب نرمافزار اصلا مشکلی نیست و اندروید 2هم بخوبی میتونن این برنامه ها رو اجرا کنن اندروید 4که جای خود داره

تا 1میلیون تومن گزینهای بهتری هم هست اگه بیشتر سرچ کنین

متشکرم از پاسخ شما دوست گرامی
    پس در اندورید میشه نرم افزار کرک شده ریخت.
    چون من شنیده بودم باید یک کاری کرد (فکر کنم اسمش جیلبرگ بود) تا بشه نرم افزار کرک شده روش نصب بشه!

شما فرمودید که گزینه های بهتری با توجه به خواسته من در حدود 1 میلیون تومان هست.چون منم شنیدم که تبلت های خیلی بی نام نشون یک جورایی یک بار مصرف هستند
    میشه راهنمایی کنید چیزی که مناسب برای خواندن متون باشه و بتونم فایل های صوتی هم پخش کنم و البته حدود 10 اینچ باشه

با سپاس

داره خودمونی میشه sara1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

تبلت هواوی مدیاپد 10 رو نسخه ی 1.4 هرتزی با 2 گیگ رمش رو از کجا گیر بیارم؟ همه سایتا نسخه ی ضعیف ترشو دارن .

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متشکرم از پاسخ شما دوست گرامی
    پس در اندورید میشه نرم افزار کرک شده ریخت.
    چون من شنیده بودم باید یک کاری کرد (فکر کنم اسمش جیلبرگ بود) تا بشه نرم افزار کرک شده روش نصب بشه!

شما فرمودید که گزینه های بهتری با توجه به خواسته من در حدود 1 میلیون تومان هست.چون منم شنیدم که تبلت های خیلی بی نام نشون یک جورایی یک بار مصرف هستند
    میشه راهنمایی کنید چیزی که مناسب برای خواندن متون باشه و بتونم فایل های صوتی هم پخش کنم و البته حدود 10 اینچ باشه

با سپاس
    جیلبریک مربوط به محصولات اپل و ios هست و ربطی به اندرود نداره
    از لحاظ نرمافزار اصلا هیچ مشکلی وجود نداره در اندروید و فقط نوع cpu و مقدار رم و ورزن اندروید تایر دارن و ممکنه برنامه های سنگین روی تبلتهای ضعیف اجرا نشه
    البته بحث روت کردن هست توی اندروید ولی زیاد واجب نیست و بعضی برنامه های خیلی خاص و برای کارهای خاص شاید لازم باشه دستگاه روت بشه که اونم کار سختی نیست

در مورد مدلهای مختلف برندهای معروف مثل سامسونگ و ال جی و سونی و ... که بحثشون جداست و شتاخته شده هستن
    ولی در مورد برندهای چینی توی این برندهای محصولات خیلی با کیفیت و کلاس بالا هم دارن که در حد همون برندهای محعروف هست کیفیت و کاراییشون و اصلا اونطور نیست یه بار مصرف باشن
    مثل Hyundai ، Ainol ،Cube ، Pipo ،ONDA که همه برندهای چینی هستن ولی کیفیت کاراشون خیلی بالاست

متاسفانه 10اینچ مدلهاشون بیشتر بالای 1میلیون تومن هستن و باید برین سراغ همون مدلهای چینی وگرنه برندها بالای 1500 هستن

12. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •