یکی به من بگه که من روی ویندوز سون چطوری درایور شبکه وایرلسمو نصب کنم درصورتی که روی ایکس پی راحت کار میکرد
حالا هرکاری میکنم نصب نمیشه
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
یکی به من بگه که من روی ویندوز سون چطوری درایور شبکه وایرلسمو نصب کنم درصورتی که روی ایکس پی راحت کار میکرد
حالا هرکاری میکنم نصب نمیشه
سلام.
احتمالا درایورت به 7 نمیخوره. برو از سایت سازنده و درایورش رو برای ویندوز 7 دانلود و نصب کن.
سلام
با تشکر از پاسختون. راستشو بخواهید اتفاقا برای ماجرای انتخاب واحد پرسیدم.![]()
آها
خب این انتخاب واحد مثل یه جنگ میمونه. ببین، ساعت های سرورهای دانشگاه با ساعتهای اینترنتی هماهنگه.
تو ساعت کامپیوترت رو هماهنگ کن با ساعت اینترنتی. در اینصورت ساعت تو و سرور یکی میشه.
بعد مثلا انتخاب واحد ساعت 8 که شروع میشه، تو با استفاده از ساعت کامپیوترت میتونی سریع وارد شی
بعد تو انتخاب واحدت که تموم میشه تازه ملت میفهمن که عه انتخاب واحد شروع شده!!
من خودم همیشه همین کارو میکنم.![]()
با سلام به همه.
من امروز به یک مشکل عجیب بر خوردم.صبح که dc رو پینگ کردم بهم request timeout داد از روی سرور هم که ping کردم host un reachable داد سرور رو ری استارت هم کردم اما جواب نداد در کل نه dc شبکه رو میبینه نه کامپیوتر های شبکه dc رو میبینند.به نظر شما چه عاملی میتونه باعث این مشکل شده باشه؟من که دیگه عقلم به جایی قد نمیده.
(البته وقتی که سرور میخواد بالا بیاد این ارور رو هم میده که من هم درایور ها رو چک کردم هم سرویسها رو که فکر کنم همهش درست بود:
at least one service or driver failed during system startup
پيشنهادم اينه كه نام سرورتون رو عوض كنيد.
ببينيد آيا مشكلتون حل ميشه يا نه.
شاد باشيد![]()
سلام
بازم نشد متاسفانه..بدبختی سیستم مال مدیر شرکته..چیکار کنم؟
یه کابل شبکه دارم که وقتی ازش استفاده میکنم سرعت رو میزنه 10 مگابیت ولی یکی دیگه هم دارم که وقتی میزنم میزنه سرعت رو 1 گیگابیت ... آیا نوع کابل تاثیر داره ؟
![]()
کابل و نوع سیستم ها میتونه تاثیر گذار باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)