تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 264 از 269 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ايران به شدت پيگير شکايت عليه کره‌جنوبي به فيفا

يک سايت کره جنوبي از پيگيري جدي شکايت‌نامه عليه سرمربي سابق تيم ملي اين کشور توسط فدراسيون فوتبال ايران نزد فيفا خبر داد.

سايت کيامپ‌سو در گزارشي که براي مخاطبين خود منتشر کرد، اعلام کرده فدراسيون فوتبال ايران همانگونه که در جريان بازي هفته گذشته در اولسان اعلام کرد، نامه شکايت خود را عليه چوي کانگ هي، سرمربي تيم کره به فيفا ارسال کرده است.
    مطابق اين گزارش ايراني‌ها هم اکنون با جديت پيگير اين نامه نزد فدراسيون جهاني هستند تا خطاي مربي اسبق تيم خاور دوري اثبات شده و وي محکوم شود.
    در اين نامه عنوان شده چوي هي قبل از بازي سرنوشت‌ساز هفته گذشته در اولسان، نه فقط عليه کارلوس کي‌روش بلکه حتي عليه ملت ايران توهين کرده که خلاف رفتار و عرف ورزشي است.
    چوي هي که تيمش يک بر صفر مغلوب ايران شد، ساعاتي پس از راهيابي لرزان به جام جهاني 2014 پس از تيم کشورمان در سايه فشار رسانه‌ها و مردم کشورش کناره‌گيري کرد.
    همچنين در اين نامه از رفتار زشت برخي هواداران کره اي به هنگام بازي به خاطر پرتاب اشيا به نيمکت تيم ملي و نيز خشونت دو تن از مربيان تيم ميزبان با سوشا مکاني ، دروازه‌بان ذخيره ايران شکايت شده است.
    90

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

90/ عشق، وفاداري و مهلت

90: وقتي چمدانش را به قصد رفتن بست
    نگفتم: عزيزم، اين كار را نكن
    نگفتم: برگرد و يك بار ديگر به من فرصت بده
    وقتي پرسيد دوستش دارم يا نه؟
    رويم را برگرداندم
    حالا او رفته، و من
    تمام چيز‌هايي را كه نگفتم، مي‌‌شنوم
    نگفتم: عزيزم متاسفم، چون من هم مقصر بودم
    نگفتم: اختلاف‌ها را كنار بگذاريم
    چون تمام آنچه مي‌‌خواهيم عشق و وفاداري و مهلت است.
    «شل سيلوراستاين»

... و دقيقا ماجراي سيدمهدي رحمتي، همين است! عشق، وفاداري و مهلت. سيد، عاشق است. كدام انرژي مي‌‌تواند تو را در لباس مبدل به «حرم» بكشاند و خادم معلولاني باشي كه روي ويلچر بايد به ضريح برسند؟ بايد فقط عاشق باشي.
    اما او وفادار بود؟ يقينا نه، سيد به تيم‌‌ملي وفا نكرد. توهماتي داشت و اسير آن همه وهم، خواست كه كي‌روش را محك بزند غافل از اينكه پيرمرد پرتغالي خود همه اين راه‌ها را رفته است.
    سيد اين بار با يك مربي ايراني طرف نبود، او كي‌روش را روبه‌روي خود داشت كه «ناز» نمي‌‌خريد.
    اما مهلت... شايد كي‌روش بايد يك مهلت ديگر به رحمتي مي‌‌داد. نه اينكه غرور او را با كاغذ پاره‌هايي كه به «تحقير» مي‌‌انجاميد له مي‌‌‌كرد. آن نامه را هيچ‌كس امضا نمي‌‌كند، حتي يك بازيكن درجه 2 ايراني كه شرط حضورش در تيم‌ملي، امضاي چنين نامه‌اي باشد.
    كي‌روش به رحمتي كه چمدانش را بسته بود نگفت: «اين كار را نكن» و نبايد هم مي‌‌گفت. اما آيا او چيزهايي را كه بايد مي‌‌گفت و نگفت، ‌‌شنيد؟ مثلا اينكه كاش يك فرصت ديگر به او مي‌‌داد؟ يك فرصت واقعي... بدون اينكه غرورش بيش از حد له شود؟

90/

+

ها ها خندیدیم

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این جو کاذب کیروش سالاری رو اصلا نمیپسندم متاسفانه باز ما ایرانیها با یه موفقیت واقعیتها رو نمیبینیم .خدا رو شکر من قبل از رفتن به جام جهانی هم در کنار حمایت انتقاد میکردمو هنوز هم میکنم.الان هر چی بگیم دوستان موضع میگیرند که شما دشمن تیم ملی و کیروش هستید و متاسفانه یک عده جوگیر هم در سطح رسانه ها جدیدا یاد گرفتن صحبتهای علیه کیروش قبل از رفتن جام جهانی رو سوژه کنند ... اگه دوزار سواد واقعی فوتبال داشتن این دوستان میدیدند که ایران چطوری به جام جهانی رسید و نیازی به این همه چاپلوسی نیستش.
    مشکلات تیم ملی ما وحشتناک زیاده و اگر این چاپلوسیهای پی در پی دوستان و کیروش سالاریها ادامه پیدا کنه باید منتظر بدترین نتایج ممکن تاریخ ایران در سطح بین المللی باشیم .

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم فکر میکنم اتفاقا الان وقت انتقاده با هدف اینکه برطرف بشه مشکلات تیم که کم هم نیست!ولی متاسفانه چه رسانه ها چه اهالی فوتبال رفتار حرفه ای ندارن یه زمان با بخت به عمان صحبت اخراج و برکناری میشه یه زمان با صعود به جام جهانی دیگه هیچ ایرادی نیست گل و بلبل و سنبل هر کس حرفی بزنه خائن و قاتله!!
    در مورد این مطلب بالا عشق نان و موتور 1000 عنوان بهتری بود آخه با چه رویی وقتی یک بازیکن کلیدی و موثر تو شرایط حساس تیم رو(اونم از نوع ملیش با شعارهای سرباز وطنم جانم فدای کشورم و ...!!!!) تنها میذاره انتظار داره بعد از کسب موفقیت جایی داشته باشه؟!یادمه همون زمان تو 90 گفت خیلی چیزا میدونم الان نمیگم بعدا افشا میکنم!!خب بفرما الان وقتشه ... یا اون موقع که ایران شرایط خوبی نداشت تو جدول بعد از یک بازی باشگاهی گفت کیروش نفر دوم خوبیه!بازم بازم شاید از نظر فنی بتونه کمک کنه به تیم ملی ولی تا زمانی که عذرخواهی شایسته نکنه و قشنگ تو چهرش مشخص نشه که پشیمونه این لالایی های رسانه ای بی فایده هست و جام جهانی از تی وی خونه!

ايران به شدت پيگير شکايت عليه کره جنوبي به فيفا
    indeed

6. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یا اون موقع که ایران شرایط خوبی نداشت تو جدول بعد از یک بازی باشگاهی گفت کیروش نفر دوم خوبیه!بازم بازم شاید از نظر فنی بتونه کمک کنه به تیم ملی ولی تا زمانی که عذرخواهی شایسته نکنه و قشنگ تو چهرش مشخص نشه که پشیمونه
    این لالایی های رسانه ای بی فایده هست و جام جهانی از تی وی خونه!
    کاملا موافقم که رحمتی و دیگران تا زمانی که عذر خواهی درست و حسابی نکنن نباید جایی توی تیم ملی داشته باشند . حتی به نظرم قبل از صعود میشد فعلا با کدخدا منشی قضیه رو حل کرد ولی حالا دیگه نه . الان وقت تنبیه و قهر و روی برگرداندن هست !

اما نباید یادمون برود که همین رحمتی و دیگران تا قبل از این اتفاقات چه کمک ها که به تیم ملی نکردند و به کمک همین ها تونستیم به جام جهانی برویم .

در واقع همین جوری که الان از رحمان احمدی حمایت می کنیم و حتی می تونیم به شماره 1 بودنش در جام جهانی امیدوار باشیم به نظرم نباید زحمت های بقیه رو هم ندیده بگیریم و مثل دولت فقط به بیست و چند نفری که از کره برگشتند پاداش بدیم !

به نظرم صعودمون به جام جهانی حاصل یک تک بازی با کره فقط نبود .

8. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاملا موافقم که رحمتی و دیگران تا زمانی که عذر خواهی درست و حسابی نکنن نباید جایی توی تیم ملی داشته باشند . حتی به نظرم قبل از صعود میشد فعلا با کدخدا منشی قضیه رو حل کرد ولی حالا دیگه نه . الان وقت تنبیه و قهر و روی برگرداندن هست !

اما نباید یادمون برود که همین رحمتی و دیگران تا قبل از این اتفاقات چه کمک ها که به تیم ملی نکردند و به کمک همین ها تونستیم به جام جهانی برویم .

در واقع همین جوری که الان از رحمان احمدی حمایت می کنیم و حتی می تونیم به شماره 1 بودنش در جام جهانی امیدوار باشیم به نظرم نباید زحمت های بقیه رو هم ندیده بگیریم و مثل دولت فقط به بیست و چند نفری که از کره برگشتند پاداش بدیم !

به نظرم صعودمون به جام جهانی حاصل یک تک بازی با کره فقط نبود .
    کاملا درسته حجت جان این حرکت فدراسیون و وزارت ورزش که زحمات بازیکنانی که این 3 بازی حضور نداشتند رو نادیده گرفت و پاداش نداد اشتباه بود تو جشن هم نبودن البته مبلغش خیلی مهم نیست (اون مجوز واردات خودرو یکم مهمه!) اما هم رحمتی هم کریمی و دژاگه و عقیلی و ... زحمت کشیدن برای این تیم و تو صعود سهیم بودن!شایسته بود از همه تقدیر میشد!همونطور که از ذخیره ها و اونایی که حتی 1 دقیقه هم بازی نکردن شد ... منم منظورم بیشتر جایگاه در تیم ملی و آینده بود

در مورد کدخدامنشی هم از طرف باشگاه استقلال(امیر قلعه نویی) هم فدراسیون (شخص کفاشیان) حرکتهایی شد اما دیر بود و البته کیروش محکم روی حرفش ایستاد الان هم رفتار قهری زیاد خوب نیست هیچ کس دوست نداره تیم ملی با همه توانش نباشه و البته بعدها نمونه برای پایان دوران بازیکن سالاری بگن رحمتی با اون کیفیت به علت رفتار غیر حرفه ای از جام جهانی محروم شد!به شرط همون عذرخواهی شایسته و ندامت عمیق اما در مورد عقیلی اردو رو شبانه و بی خبر ترک کردن بحث فرق میکنه و البته خیلی هم نیازی بهش نیست!کریمی هم بعد از اون خداحافظی احساسی باید شرایطش رو دید کیروش گفت هر کس خوب باشه دعوت میشه تجربه بالا(چیزی که کیروش تاکید داره) و بازیکن کلیدی هست هرچند مسن و باید دیر یا زود کنار بره و بردنش به جام جهانی فکر نمیکنم به نفع خودش و فوتبال ایران باشه مگه اینکه اون کریمی جادوگر بشه!دژاگه هم که نیاز به گفتن نداره ...

چند عکس جالب هم از 2 بازی مقدماتی 2010 و 2014 ایران و کره :
    حرف های سرمربای کره و سنگ و بطری پرت کردنها رو توجیه نمیکنم اما میخوام بگم ما هم تحریک کردیم اون حرکت کیروش هم گفتم قبلا حتی ممکن بود بره بزنه بچه ها گرفتنش چیزی که مشخصه اونها شروع کردن

خلاصه روابط رو با شرق آسیا مثل عرب ها نکنیم!و به جای پیگیری به شدت شکایت به فیفاسعی کنیم قضیه بین دو فدراسیون به خوبی و خوشی حل بشه!

10. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

90/ پاسخ سوشا مکاني به رحمتي

ديروز سيدمهدي رحمتي در جواب مصاحبه تند و تيز سوشا مکاني گفت: وي يک روزي رفيق من بود و در ضمن بهتر است هيچ پاسخي به اظهارات او ندهم.

90: ديروز سيدمهدي رحمتي در جواب مصاحبه تند و تيز سوشا مکاني گفت: وي يک روزي رفيق من بود و در ضمن بهتر است هيچ پاسخي به اظهارات او ندهم.
    سوشا که از قرار معلوم گفتگوي کوتاه دروازه‌بان مغضوب تيم ملي را با يکي از خبرگزاري‌ها ديده بود، گفت از طرف من بنويسيد آقاي رحمتي! اولا من به شخص خاصي اشاره نداشتم بلکه از وضعيت موجود و جو مسمومي که به راه افتاده بود گلايه کردم پس دليلي ندارد که بگويي سوشا يک زماني رفيق من بود و حالا نيست!
    در ضمن کاش رحمتي به اين باور برسد که نيت من از گفتن اين حرف‌ها حمايت از تيم‌ملي بود و اگر حتي خودش هم در وضعيتي مشابه رحمان احمدي قرار مي‌گرفت از وي حمايت مي‌کردم چون باور دارم تحت هر شرايطي بايد به دروازه‌بان شماره يک تيم ملي روحيه داد.

12. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منبع : خبرورزشی

14. 5 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ورلد ساکر:
    بازي ايران - کره اتفاق مهم ماه فوتبال جهان

مجله معتبر ورلدساکر در جديدترين شماره خود به بررسي چند اتفاق مهم در فوتبال جهان از جمله بازي ايران و کره جنوبي به عنوان يکي از اتفاق‌هاي مهم در يک ماه گذشته پرداخت.

مجله معتبر ورلد ساکر در بررسي اتفاقات مهم فوتبالي در ماه گذشته درباره بازي ايران و کره جنوبي با "شروم‌آور" خواندن رفتار کره‌اي‌ها نوشت: فدراسيون فوتبال ايران به طور رسمي از فدراسيون فوتبال کره جنوبي براي حوادث رخ داده پس از بازي دو تيم به فيفا شکايت کرد. تيم ملي ايران در آن ديدار موفق شد با نتيجه يک بر صفر کره جنوبي را شکست دهد و به جام جهاني صعود کند. پس از آن ديدار زماني که بازيکنان ايراني مشغول خوشحالي به خاطر صعود به جام جهاني بودند يکي از بازيکنان کره‌اي به بازيکن ايراني حمله کرد و با مشت به صورت او کوبيد و همزمان هواداران ميزبان با پرتاب بطري اعتراض خودشان را به تيم ملي فوتبال ايران اعلام کردند.

به نقل از ايسنا، فيلمهاي پس از بازي ايران و کره جنوبي نشان مي‌دهند که هواداران کره‌اي با پرتاب بطري‌هاي فراوان مانع از جشن خوشحالي تيم ايران شدند. در اين اتفاق‌ها محمدرضا خانزاده مدافع تيم ملي ايران بر اساس پرتاب بطري به سر او مصدوم شد و همين طور اعضاي نيمکت نشين تيم کره جنوبي نيز با مشت به سوشا مکاني دروازه‌بان تيم ملي ايران حمله کردند.

همزمان در حالي که بازيکنان کره‌اي با کار شرم‌آور خود باعث به وجود آمدن صحنه‌هاي ناخوشايند پس از بازي شدند، کارلوس کي‌روش مربي پرتغالي تيم ملي ايران با يک حرکت تحريک‌آميز به سمت سرمربي کره رفت و به ابراز خوشحالي از پيروزي ايران پرداخت. حرکتي که کره‌اي‌ها معتقد هستند باعث به وجود آمدن خشونت در پايان بازي دو تيم شد.

بازي ايران و کره جنوبي پيش از شروع مسابقه براي مربيان دو تيم شروع شده بود، به طوري که چوي کونگ هائه، سرمربي کره قول داده بود تا انتقام شکست بازي رفت را بگيرد و باعث شود ايران به جام جهاني صعود نکند و يکي از بازيکنان کره جنوبي نيز گفته بود که کاري مي‌کنم تا جواد نکونام خون گريه کند.

ورزش 3

16. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان؟لطفا خرده نگیرید به اینکه اجازه خانومها در ورزشگاه رو ندادند و نمیدند
    جسارت نباشه خدمت دوستای خوبم در انجمن اما بطور کلی خودتون که جو ورزشگاه ها رو میشناسید!
    نیاز به توضیح بیشتر نمیبینم واقعا
    فکر کنم با توجه به طرز رفتار خیلی از اقایون در همچین محیط هایی اتفاقا تصمیم درستی هستش
    بسیار با شما موافقم فرزندم!
    ورزشگاه محل مناسبی برای خانم های عزیز نیست. در غرب زن و مرد هر دو به دیدن مسابقه می روند ولی دلیلی ندارد هر کاری که غرب می کند را ما تقلید کنیم. ما دین و فرهنگ خودمان را داریم.

همانگونه که یک مرد نمی گوید من می خواهم آشپزی کنم یا خانه داری یا آرایش کنم یک زن هم نباید دنبال کارهای مردانه باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •