خواهشا اخباري که يه تاپيک مربوطه براشون هست رو تو همون تاپيک بزارين
که راحت تر بشه اخبار رو مطالعه کرد
بله
خير
خواهشا اخباري که يه تاپيک مربوطه براشون هست رو تو همون تاپيک بزارين
که راحت تر بشه اخبار رو مطالعه کرد
ميخواستم بدونم پرسپوليسي ها باتوجه به بازي هاي اين فصل و فصل پيش
كدام مربي را ترجيح ميدهند
چون پارسال پرسپوليس قشننگ بازي ميكرد ولي از شانس بي بهره بود ولي
امسال بد بازي ميكند ولي نتيه ميگيرد
دنيزلي
چون فوتبال زیبا خیلی خوبه با نتیجه همراه باشه بهتر هست
اصولا من یکی که دنبال نتیجم . تو فوتبال امروز مهمترین چیز نتیجست . یه جمله معروف هست تو فوتبال که میگه تماشگرا نتیجه بازی و اسکربورد تو ذهنشون میمونه نه بازی زیبا . من که با این سبک این فصل موافق ترم!![]()
برای من یکی نتیجه مهمتره
چون نتیجه باعث قهرمان شدن و رفتن به جام باشگاهها و در نتیجه پولدار شدن باشگاه و خریدن بازیکنای بزرگ و ...
ولی بازی خوب و نتیجه نگرفتن باعث حاشیه و بی پولی باشگاه میشه واعصاب خوردی برای مردم و هر اتفاقی بیوفته میندازن گردن داور
مثل استقلال البته نه بخاطر بازی خوب بلکه بخاطر عدم نتیجه گیری
قطبي
تو فوتبال به بازي قشنگ جام نميدن ! پس نتيجه مهمتره!
البته اينجوري هم نيست كه قطبي هميشه بد بازس ميكنه و نتيجه ميگيره...!
البته هميشه هم نتيجه تنها براي يك مربي عاقبت خوبي نداره نمونش ژارسال كاپلو...
تازه به نظر من اگه يك تيم خوب بازي كنه حتما نتيجه هم ميگيره (مگه اينكه ديگه خيلي بد شانس باشه)
چرا که نه!
مگه علی دایی کنار بهترین و بزرگترین مربی های دنیا فوتبال تمرین نمی کرد؟
تیم سایپا یه نگاهی به بازیکنانش بندازید و ببینید که آقای دایی چگونه با این بازیکنان موفق هست!
در ضمن بسیاری از کشورهای دنیا قدر این بازیکن رو میدونند ولی ما ایرانی ها نمیدونیم!که واقعآ مایع تاسفه.
برترین گلزن جهان افتخار کوچیکیه به نظرتون؟
تیم ما الان به نظرتون بدون علی دایی مشکل گل زنی نداره؟
پس از 280 دقیقه بازی رسمی نتونست حتی یک گل بزنه!
تیم ما به یک مربی نیاز داره که خودش قبلآ گل زن بوده و در پست مهاجم بازی می کرده.
اینطوری فوتبال ما قشنگتر و حرفه ای تر میشه.
بدوني که چي بشه ؟؟ اين مقايسه درست نيست
چون تو شرايط همساني نيستن
Last edited by MoJtaBa.R; 16-03-2008 at 00:56.
كاپيتان تيم فوتبال سايپا ي كرج گفت : اين تيم به راحتي تيم الوصل امارات عربي متحده را شكست خواهد داد. ابراهيم صادقي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در خصوص ديدار روز چهارشنبه اين تيم با الوصل امارات ، در رقابتهاي قهرماني جام باشگاههاي آسيا گفت : تيم الوصل با توجه به اينكه ديدار اول خود با پليس عراق را واگذار كرده قصد دارد دراين ديدار پيروز شود.
وي ادامه داد: در اين ديدار ما ميزبان هستيم و همه تلاش خود را انجام مي دهيم تا با يك بازي خوب و تماشاگر پسند، ۳امتياز اين ديدار را از ان خود كنيم .
كاپيتان تيم فوتبال سايپا در خصوص ديدار اول تيم سايپا در اين مسابقات با الكويت گفت : ديدار خيلي خوبي بود و فوتبال قابل قبولي را به نمايش در اورديم .
سرگروه نارنجي پوشان افزود: تيم جواني داريم ، اولين بازي در جام باشگاههاي اسيا بود و اگر كمي دقت ميكرديم ميتوانستيم برنده شويم .
صادقي در خصوص صعود از اين گروه گفت :با توجه به اين بازي ،مي توانم بگويم به راحتي از اين گروه صعود خواهيم كرد.
وي درباره حضور در تركيب تيم ملي ايران گفت : ۲سال به اردوي تيم ملي دعوت ميشوم ، براي مربيان تيم ملي احترام زيادي قائلم و با تمام وجود در خدمت آنها هستم .
تيمهاي سايپاي كرج و الوصل امارات روز چهارشنبه در ورزشگاه انقلاب كرج ديدار خواهند كرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)