تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 280 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من یادم نمیاد مربی خارجی در بدو ورودش به ایران(برای بار نخست)موفق بوده باشه زمان میبره تا با شرایط مچ بشه اگه متسو یک ماه قبل میومد شاید امید اندکی بود اما الآن باید بیاد با شرایط فرهنگی ایران آشنا بشه بعد بازیکنان را بشناسه کار بدنسازی و بازی تدارکاتی هم که هست
    به نظر من بهترین گزینه یک مربی ایرانی بود حتی درخشان یا پیروانی

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مهدوی‌کیا با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرد

مرجع خبری پرسپولیس: مهدی مهدوی‌کیا دقایقی قبل در جلسه‌ای با رویانیان قراردادش را به مدت یکسال با سرخ‌پوشان سفید امضا کرد. مهدی مهدوی‌کیا هافبک با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی قبل در جلسه‌ای با رویانیان شرکت کرد و قراداد خود را به مدت یک سال دیگر سفید امضا کرد. رویانیان در این باره گفت: مهدوی‌کیا مرد با اخلاق فوتبال کشورمان است که باید الگوی فوتبالیست‌های جوان ما باشد او سرمایه باشگاه است و ما افتخار می‌کنیم موشک فوتبال کشورمان یک سال دیگر در پرسپولیس ماند.
    Last edited by Alinho; 08-07-2012 at 19:36.

4. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 1391-03-31

6. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض خلعتبری: اگر متسو بیاید، امضا نمی‌کنم!

مرجع خبری پرسپولیس: هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال ایران به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد در صورت عقد قرارداد با برونو متسو فرانسوی به این تیم نخواهد پیوست. به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ محمدرضا خلعتبری که فصل گذشته در تیم فوتبال الغرافه قطر زیر نظر برونو متسو فرانسوی بازی می کرد با این مربی دچار اختلاف عمیق شده و در نهایت از این تیم کنار گذاشته شد. پس از آن بود که خلعتبری راهی امارات شد و ستاره تیم دیگو مارادونا در لیگ این کشور و جام خلیج پارس لقب گرفت. متسو البته پس از کنار گذاشتن خلعتبری خودش نیز چندان در تیم قطری دوام نیاورد و از سمت خود برکنار شد تا مدت همکاری اش با فرهاد مجیدی، دومین مهاجم ایرانی تیم قطری هم چندان طولانی نشود! به همین خاطر محمدرضا خلعتبری در آخرین تماس به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد که اگر برونو متسو فرانسوی به عنوان جانشین مصطفی دنیزلی در این تیم انتخاب شود، به جمع سرخپوشان پایتخت نخواهد پیوست و به سایر پیشنهاداتش فکر می کند. گفتنی است، پیش از این قرار بود خلعتبری روز پنجشنبه قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند اما با ورود برونو متسو به تهران معادلات به کلی تغییر کرد.
    Last edited by Alinho; 22-06-2012 at 13:07.

8. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهاجم ملی پوش پرسپولیس در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با ذکر مطلب فوق افزود: می خواهم یک بازیکن مثمرثمر برای پرسپولیس باشم. رقابت یک مساله عادی و قطعی در فوتبال است و اگر نباشد یک تیم خوب درست نمی شود. آنچه اهمیت دارد این است که رفاقت و رقابت کنار هم باشد تا شرمنده هوادارانمان نشویم.
    وی در ادامه تصریح کرد: باشگاه در حال ساختن یک تیم قدرتمند است. خوشحال هستم که هواداران هر جا مرا می بینند می گویند پا قدم تو خوب بود و بعد از تو بود که بازیکنان بعدی هم آمدند. به امید خدا با این تیم خوبی که ساخته شده است با قدرت برای گرفتن جام می رویم تا دل هواداران را به دست بیاوریم.
    قاضی درباره آخرین وضعیت خود نیز گفت: من تحت نظر آقای دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس هستم. با هماهنگی باشگاه تمرینات خودم را براساس برنامه ایشان شروع کردم. برنامه های آب درمانی و فیزیوتراپی هم دارم. قرار است شنبه دوباره توسط دکتر معاینه شوم و خودم را آماده می کنم تا هر چه سریعتر تمرینات را از سر بگیرم.
    fc-perspolis.com

10. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

آقا تو تیم چه خبر شده ؟
    چرا باز با بازیکن هایی که فصل پیش افتضاح بودن 2باره دارن قرار داد میبندن ؟

پولشون اضافی اومده ها !!!!

کد خبر : 973614 زمان ارسال : چهارشنبه 1391/03/31 10:45

با رفع مشکلات مالي
    فشنگچي با پرسپوليس به توافق رسيد

اميرحسين فشنگچي به مدت يک سال ديگر با پرسپوليس به توافق رسيد.

اميرحسين فشنگيچي هافبک تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مشکلات مالي چند مدتي بود که با مسئولان باشگاه به توافق نرسيده بوده اما پس از جلسه‌اي که شب گذشته با رويانيان برگزار کرد بالاخره اين بازيکن با قرمزپوشان به توافق رسيد و با عقد قرارداد يک‌ساله در جمع قرمزپوشان ماندني شد.

فشنگچي امروز در تمرين پرسپوليس حضور پيدا خواهد کرد.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب البته بین فشنگچی و معدنچی من هم بودم فشنگچی رو انتخاب میکردم ؛ این تمدید قرارداد به نظرم به عدم توافق با خلعتبری مربوط خواهد شد ...

13. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زارع: گزينه اول پرسپوليس دنيزلي است
    قائم مقام باشگاه پرسپوليس تهران اعلام کرد که همچنان گزينه اول اين باشگاه براي سرمربيگري فصل آينده مصطفي دنيزلي است.
    جمشيد زارع در گفت و گو با ايرنا، در خصوص آخرين وضعيت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: همچنان گزينه اول باشگاه دنيزلي است ومامنتظر روشن شدن تکليف اين مربي هستيم.

وي ادامه داد: بايد جلسه اي با دنيزلي برگزار کنيم و در صورت توافق ، او همچنان به عنوان سرمربي در پرسپوليس کار خود را ادامه خواهد داد.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس در ادامه گفت: در صورتي که با دنيزلي به توافق نرسيم و حضور او منتفي شود، مذاکرات خود را متسو و ساير گزينه ها ادامه خواهيم داد.

وي در خصوص اينکه آيا کالدرون نيز در ميان گزينه هاي باشگاه پرسپوليس براي هدايت اين تيم در فصل آينده است، تصريح کرد: از اين موضوع بي اطلاع هستم.

گفته مي شود، متسو نيز از ليست باشگاه پرسپوليس براي هدايت اين تيم در فصل آينده خارج شده است.

طبق شنيده هاي اخير محمد رضا خلعتبري يکي از بازيکنان مد نظر باشگاه پرسپوليس اعلام کرده در صورت حضور متسو با پرسپوليس قرارداد امضا نخواهد کرد.
    ورزش3

15. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پوستر علی کریمی

17. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض متسو برای 1سال 2.5میلیون دلار از پرسپولیس می‌خواهد!

مرجع خبری پرسپولیس: برونو متسو می خواهد یک قرارداد 2 ساله که سال دومش مشروط است به ارزش 2.5 میلیون دلار با پرسپولیس امضا کند. متسو البته در آخرین تجربه مربیگری اش هم یک قرارداد 5.5 میلیون دلاری با باشگاه الغرافه قطر امضا کرده بود اما در نهایت حضورش در این تیم ثمر بخش نبود و اندکی پیش از رویارویی با پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا از سمت خود برکنار شد. اگر پیشنهاد 2.5 میلیون دلاری متسو به پرسپولیس حقیقت داشته باشد، رقم قرارداد این مربی فاصله چندانی با مبلغ قرارداد کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران (6 میلیارد تومان) و سرمربی سابق تیم های ملی پرتغال و باشگاه رئال مادرید اسپانیا که سال ها به عنوان دست راست الکس فرگوسن در منچستر یونایتد فعالیت می کرد ، ندارد!
    Last edited by Alinho; 22-06-2012 at 13:07.

19. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •