تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 320 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ما هم بعد از یک سفر طولانی به KISH ISLAND برگشتیم و مقتدر مثل قبل به فعالیت مون ادامه میدیم

تصاویر : غلبه کاکا به ژابی در تست رانندگی بهینه

ژابی فقط بلده گاز بده

بازیکنان رئال مادرید در یک تست رانندگی "بهینه" با خودروی آئودی Q5 در خیابان های مادرید شرکت کردند که کاکا توانست که با میانگین 6.7 لیتر مصرف ، برنده شود .
    بهینه بودن یکی از فاکتورهای موفقیت ، نه تنها درون زمین بلکه در رانندگی است . ریکاردو کاکا و ژابی آلونسو ، بازیکنان رئال مادرید هم می خواستند این را اثبات کنند که که در تست رانندگی محیط زیست در خیابان های مادرید با خودروی آئودی Q5 "هایبرید" حضور یافتند .
    این خودرو دارای مخزنی است که با تکنولوژی " هایبرد " می تواند بهترین عملکرد و حداکثر ذخیره سوخت را داشته باشد . این خودرو می تواند بدون اسراف سوخت ، خیلی سریع به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد .
    برنده این نبرد کاکا بود که میانگین 6.7 لیتر مصرف انرژی را نشان داد . کاکا می گوید :""هایبرید ها ، خودروهایی برای آینده هستند . "
    در طول این تست ، بازیکنان رئال مادرید با سرخوشی در مورد رئال مادردی ، اسطوره هایشان و اهدافشان در این فصل صحبت کردند . هر دو می گفتند :" رختکن ما خیلی صمیمی است . " و افزودند که :" هدفمان بردن چمپیونزلیگ است . " در مورد اسطوره های کودکی ، ژابی آلونسو گفت که با این که سابقه بازی برابر زیدان را داشته ، دوست داشته که با وی هم تیمی باشد . کاکا نیز یادآوری کرد که اسطوره اش ، هموطنش په په بوده است .

منبع:مرجع اخبار رئال

2. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : تیم مورینیو می خواهد رکورد 107 گل لالیگایی که رئال مادرید توشاک در فصل 90-89 به ثبت رساند را ویران کند . در حالی که هشت هفته باقی مانده ، رئال مادرید فعلی توانسته چهارمین رکورد گلزنی برتر تاریخ را ثبت کند . با میانگین فعلی ، رکورد تیم می تواند جاودانه تر از همیشه شود : 3.33 گل در هر بازی . این رئال مادرید با این روند می تواند لالیگا را با 126 گل تمام کند . یک اتفاق تاریخی در طول تورنمنت . یک آمار ویرانگر و بی همتا . دومین رکورد برتر تاریخ لالیگا را بارسلونا در فصل 09-08 کسب کرد که 105 گل زدند . رئال مادرید مورینیو در فصل گذشته پنج گل تا رکورد فاصله داشت ، همین طور تیم پلگرینی در فصل 10-2009 . هر دو تیم لالیگا را با رده دومی به پایان رساندند اما امسال شرایط فرق دارد .

ترکیب فعلی رئال مادرید ، بهترین میانگین گلزنی تاریخ را دارد . دمین میانگین برتر مربوط به فصل 60-59 بود که رئال 3.06 گل در هر بازی زد (92 گل در یک تورنمنت 16 تیمی) . رکورد فعلی با رکورد دسته کرکس ها فاصله زیادی دارد . تیم توشاک با میانگین 2.81 گل در هر بازی در لیگ 20 تیمی ، ششمین میانگین برتر تاریخ رئال را داشت .
    اما گلزن ترین تیم تاریخ لیگهای بزرگ ، استون ویلاست که در فصل 31-30 توانست فصل را با 128 گل تمام کند . در ایتالیا ، تورینو رکورد دار است . آنها در فصل 48-47 به رکورد 125 گل رسیدند . راسینگ پاریس در فصل 60-59 در لیگ فرانسه 118 گل زد در حالی که بایرن مونیخ در سال 1972 ، بوندسلیگا را با 101 گل به اتمام رساند .

کریستیانو می تواند 46 گله شود
    کریستیانو حالا نامش را در کتاب گلزنان بزرگ تاریخ باشگاه ، هم ردیف بزرگانی نظیر نیستلروی ، رائول ، رونالدو نازاریو ، زامورانو ، هوگو سانچز ، خوانیتو ، سانتیانا ، پوشکاش ، دی ماریا ، پاهینیو ، پردون ، باریناگا و آلدای قرار داده است . اما هنر بازیکن پرتغالی فقط این نبوده است . او در حال حاضر در لالیگا 37 گل زده که با این روند می تواند فصل را با 46 گل تمام کند . او می تواند رکورد فصل گذشته خودش که در 29 بازی 40 گل زد و رکورد 38 گل هوگو سانچز و زارا را شکست ، جا به جا کند . هشت هفته رویایی پیش روی کریستیانوست .

مثلث آتش روی روند شکستن رکورد اتوئو - مسی - هانری
    کریتسیانو (37 گل در لالیگا ، شش گل در چمپیونزلیگ ، سه تا کوپا و یکی سوپرکاپ) ، بنزما (17 تا در لالیگا ، هفت تا در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی در سوپرکاپ ) و هیگوائین (20 تا در لالیگا ، سه تا در چمپیونزلیگ و یکی در کوپا) روی هم 99 گل زده اند تا رکوردی تاریخی را در فوتبال اسپانیا ثبت کنند . رکورد پیشین مربوط به بارسلونا در فصل 09-2008 بود که مسی (38) ، اتوئو(36) و هانری (26) صد گله شدند . رکورد دیگری که با توجه به نه بازی رسمی پیش رو (هشت تا در لالیگا و حداقل یکی در چمپیونزلیگ) به علاوه سه تای احتمالی دیگر در نیمه نهایی و فینال چمپیونزلیگ شکسته خواهند شد . در تاریخ رئال هیچ مثلثی چنین آماری ثبت نکرده بود ...

رکورد دار بردهای تاریخ : 1500
    برد رئال مادرید در پامپلونا ، 1500مین پیروزی تیم در تاریخ لالیگا بود . رئال مادرید به 981 برد در خانه و 519 برد در خارج از خانه دست یافته است . 585 بازی را با با فاصله بیش از یک گل برده ، 408 تا را با بیش از دو گل ، 243 تا بیش از سه گل ، 144 تا بیش از چهار گل ، 67 تا بیش از 5 گل ، 29 تا بیش از شش گل ، شش تا بیش از هشت گل و دو تا بیش از 9 گل برده است . رئال مادرید بیشترین شکست ها را به اسپانیول (91) ، اتلتیک (82) و والنسیا (81) تحمیل کرده است . هیچ تیم دیگری در اسپانیا به رئال می رسد . بارسلونا 71 ، اتلتیک 278 ، اتلتیکو 388 و والنسیا 395 برد با رئال فاصله دارند .

4. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

گلزنی رئال در 40 بازی پیاپی

رئال مادرید مورینیو ، 40 بازی پیاپی است که دروازه حریفان را باز می کند . رکوردی فوق العاده که فقط دو بار مشابه آن در تاریخ باشگاه تکرار شده است : 1989 و 1985 . آخرین باری که رئال مادرید نتوانست به تیمی گل بزند ، بر می گردد به راسینگ - رئال مادرید در 21 سپتامبر . آن بازی با تساوی بدون گل تمام شد . اتفاقا رئال در بازی قبلش برابر لوانته هم موفق به گلزنی نشده بود .
    اما پس از آن ، آمار گلزنی رئال وحشتناک بوده است . این فصل ، تیم در 30 تا از 47 بازی خود بیش از سه گل زده است . شانزده بازیکن در ترکیب به گل رسیده اند (رونالدو ، بنزما ، هیگوائین ، کایخون ، کاکا ، دی ماریا ، راموس ، اوزیل ، مارسلو ، خدیرا ، ژابی ، واران ، شاهین ، په په ، آلتین توپ و خوسلو) .
    رئال مادرید در چهار تورنمنتی که در آن در این فصل بازی کرده 145 گل زده است . فقط این نفرات موفق به گلزنی نشده اند : کاروالیو ، کوئنت رائو ، آربلوا ، آلبیول و گرانرو .

6. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

و حالا پیشنهاد برای سرجیو آگرو
    مورینیو موافقیت کرد : 10 میلیون به علاوه هیگوائین برای سیتی
    مانچینی تصمیم این بازیکن را پذیرفته چرا که آگرو به اطرافیانش گفته که می خواهد به رئال برود

مورینیو ، آماده نسخه دومش برای فصل نقل و انتقالات
    اعتقاد دارد که تیم نیاز به خرید دفاع راست با دید تدافعی دارد
    گلن جانسن از لیورپول و کایل واکر از تاتنهام را ترجیح می دهد
    فرناندس برزیلی منتفی است چرا که قیمتش بالاست
    کریستیانو :" در مسیر درستی برای لالیگا و چمپیونزلیگ هستیم "

8. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مربی پرتغالی در گفتگویی با یک روزنامه ایتالیایی به صحبت درمورد موفقیتهایش درعرصه مربیگری اش در کشورهای مختلف پرداخته

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در گفتگو با روزنامه کوریره دلاسری ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز دو سال دیگر از قراردادش با رئال مادرید باقی مانده و هیچ وقت در صحبتی نگفته که در اسپانیا نخواهد ماند.

او همچنین درمورد انتقادات و فشار موجود صحبت کرده و گفته:« دشمن داشتن برای رسیدن به اوج، لازم و واجب نیست ولی بهترین راه برای رسیدن به اوج است. به ویژه وقتی که در شرایط موفقیت آمیزی هستی و ممکن است به فکر ریلکس کردن بیفتی.»

مورینیو درادامه صحبتهایش اعلام کرد که رئال در شرایط خوبی است:« ما صدرنشین جدول لالیگا هستیم و شانس زیادی برای حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا داریم.»
    آقای خاص درمورد اهداف آتی اش گفت:« من تنها مربی ای هستم که توانسته ام با سه تیم مختلف در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسم. می خواهم تنها مربی ای باشم که در سه لیگ سخت فوتبال دنیا، یعنی لیگهای انگلیس، ایتالیا و اسپانیا هم به قهرمانی دست یافته باشم.در سالهای آتی هم هدفم موفقیت با تیم ملی پرتغال خواهد بود.

مورینیو درمورد انتقاداتی که از او به عمل می آید هم صحبت کرد:« من به این انتقادات عادت کرده ام. در دنیای فوتبال اگر بگویم که فلان چیز سفید است یا اینکه بگویم فلان چیز سیاه است از من انتقاد می کنند. اگر بعد از یک بازی صحبت کنم، از من انتقاد می شود و اگر ساکت بمانم هم از من انتقاد می کنند. گاهی وقتها احساس سردرگمی می کنم و نمی دانم که باید چه کنم. همیشه از من انتقاد می شود.»

مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها مطمئن نیست که مورد احترام قرار می گیرد ولی درعین حال اطمینان دارد که مورد احترام بازیکنانش و خانواده اش است.

با تمام این صحبتها مورینیو در ادامه حرفهایش که روزنامه مارکا هم به بازتاب آنها پرداخته گفت:« من یک برنده هستم و خاص بودن در دنیای فوتبال به معنای قهرمانی است. در طول ده سال اخیر هیچ کسی مثل من نبوده.مردم، بازنده هارا فراموش می کنند.از دوران کودکی رقابت کردن را دوست داشتم و از نظر من همه چیز مثل یک رقابت بود؛ حتی مسائل ساده و پیش پا افتاده . زمانی که خودت را در یک رقابت می بینی، می خواهی ببری، فکر می کنم که این چیزی است که با آن به دنیا آمده است. »

مورینیو درمورد این رقابت گفت:« همیشه سعی می کنم که برای خودم اهداف سختی تعیین کنم تا همیشه با خودم رقابت کنم.»

10. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو پيشنهاد مبادله ايگواين و آگرو را تکذيب کرد

خوزه مورينيو خبرهاي برخي رسانه ها مبني بر پيشنهاد مبادله گونزالو ايگواين با سرخيو آگرو را رد کرد و گفت: مطبوعات با طرح چنين مطالبي براي بي ثبات کردن رئال مادريد تلاش مي کنند.

به گزارش ساکرنت، برخی مطبوعات روز سه شنبه گزارش دادند که قرار است باشگاه رئال مادرید در فصل تابستان پیشنهاد مبادله ایگواین را با آگرو ارائه کند. آگرو که در این فصل در ازای 38 میلیون پوند از آتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوسته تا این هفتته 17 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

با این حال مورینیو در نشست خبری پیش از دیدار برگشت با آپوئل نیکوزیا گفت: شما (رسانه ها) می خواهید تیم را بی ثبات کنید. هفته گذشته من با (منچستر) سیتی قرارداد بستم، کاسیاس به شالکه رفت و ایگواین به مالاگا.

سرمربی رئال مادرید در پاسخ به سوالی درباره موضوع آگرو و ایگواین گفت: خبر صفحه نخست (روزنامه) آس اشتباه است. اگر شما از من می خواهید نظرم را درباره یک مطلب اشتباه و غلط بدهم بهتر است موضوع را فراموش کنید.

'' امیلیانو بوتراگنو'' یکی از مدیران باشگاه رئال مادرید هم پیشنهاد مبادله ایگواین و آگرو را رد کرد.

وی به وب سایت باشگاه رئال مادرید گفت: به نظر می رسد نمی توان جلوی پخش شایعات را گرفت. اما ما از حضور ایگواین در تیم خود خوشحال هستیم. او در 20 دیدار لیگ 24 گل به ثمر رسانده است . فراموش نکنید که من زمانی با 19 گل ، گلزن برتر لیگ بودم.

بوتراگنو افزود: او یک مهاجم در کلاس جهانی است. ما اصرار داریم که او برای سالهای زیاد در رئال مادرید بماند. او زمانی به رئال پیوست که بسیار جوان بود. همان زمان ما او را به عضویت تیم درآوردیم.او همیشه مسئولانه و موثر عمل کرده است، چه در ترکیب تیم قرار گیرد و چه قرار نگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

رئال مادرید ، مدعی تر از همیشه برای چمپیونزلیگ در شرط بندی ها

فاصله رئال مادرید و بارسلونا دارد کوتاه تر می شود . نه تنها درون زمین ، بلکه در شرط بندی ها . در حال حاضر رئال مادرید شانس بالایی برای رسیدن به نیمه نهایی چمپیونزلیگ دارد و بارسا با توجه به تساوی 0-0 در سن یرو کارش مشکل خواهد بود .

تا پیش از آغاز مرحله یک هشتم بارسلونا بخت اصلی بود . مدافع عنوان قهرمانی شانس 2.30 به 1 بود در حالی که رئال مادرید شانسش 3.60 به 1 بود . حالا فاصله کم شده است .
    در حال حاضر فاصله 0.8 کم شده است یعنی شانس بارسلونا 2.20 به 1 است و شانس رئال مادرید 2.62 به 1 .
    در مورد این که چه کسی آقای گل می شود شانس مسی خیلی بیشتر است : 1.3 به 1 و ماریو گومز با 3.4 به 1 در رده بعدی است .

13. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورينيو: ديدار بارسا و ميلان را تماشا نخواهم کرد

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا اعلام کرد که ديدار تيم رقيب خود بارسلونا مقابل ميلان را تماشا نخواهد کرد.

مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید در خصوص دیدار تیم های بارسلونا و میلان اظهار داشت: این بازی را تماشا نخواهم کرد . می خواهم بازی مارسی و بایرن مونیخ را تماشا کنم زیرا در صورت صعود با یکی از این تیم ها بازی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: به طور حتم بازی تیم های بارسلونا و میلان دیدار بزرگ و با اهمیتی خواهد بود اما به هیچ عنوان این دیدار را تماشا نخواهم کرد.

بارسلونا امشب در نیوکمپ به مصاف آ ث میلان می رود. دردیداری دیگر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تیمهای بایرن مونیخ و مارسی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

15. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورينيو پيشنهاد مبادله ايگواين و آگرو را تکذيب کرد

خوزه مورينيو خبرهاي برخي رسانه ها مبني بر پيشنهاد مبادله گونزالو ايگواين با سرخيو آگرو را رد کرد و گفت: مطبوعات با طرح چنين مطالبي براي بي ثبات کردن رئال مادريد تلاش مي کنند.

به گزارش ساکرنت، برخی مطبوعات روز سه شنبه گزارش دادند که قرار است باشگاه رئال مادرید در فصل تابستان پیشنهاد مبادله ایگواین را با آگرو ارائه کند. آگرو که در این فصل در ازای 38 میلیون پوند از آتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوسته تا این هفتته 17 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

با این حال مورینیو در نشست خبری پیش از دیدار برگشت با آپوئل نیکوزیا گفت: شما (رسانه ها) می خواهید تیم را بی ثبات کنید. هفته گذشته من با (منچستر) سیتی قرارداد بستم، کاسیاس به شالکه رفت و ایگواین به مالاگا.

سرمربی رئال مادرید در پاسخ به سوالی درباره موضوع آگرو و ایگواین گفت: خبر صفحه نخست (روزنامه) آس اشتباه است. اگر شما از من می خواهید نظرم را درباره یک مطلب اشتباه و غلط بدهم بهتر است موضوع را فراموش کنید.

'' امیلیانو بوتراگنو'' یکی از مدیران باشگاه رئال مادرید هم پیشنهاد مبادله ایگواین و آگرو را رد کرد.

وی به وب سایت باشگاه رئال مادرید گفت: به نظر می رسد نمی توان جلوی پخش شایعات را گرفت. اما ما از حضور ایگواین در تیم خود خوشحال هستیم. او در 20 دیدار لیگ 24 گل به ثمر رسانده است . فراموش نکنید که من زمانی با 19 گل ، گلزن برتر لیگ بودم.

بوتراگنو افزود: او یک مهاجم در کلاس جهانی است. ما اصرار داریم که او برای سالهای زیاد در رئال مادرید بماند. او زمانی به رئال پیوست که بسیار جوان بود. همان زمان ما او را به عضویت تیم درآوردیم.او همیشه مسئولانه و موثر عمل کرده است، چه در ترکیب تیم قرار گیرد و چه قرار نگیرد.

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

مورينيو:هرکاري که مي کنم از من انتقاد مي شود

مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد در گفتگو با روزنامه کوريره دلاسري ايتاليا در صحبتهايي اعلام کرد که هنوز دو سال ديگر از قراردادش با رئال مادريد باقي مانده و هيچ وقت در صحبتي نگفته که در اسپانيا نخواهد ماند.

او همچنین درمورد انتقادات و فشار موجود صحبت کرده و گفته:« دشمن داشتن برای رسیدن به اوج، لازم و واجب نیست ولی بهترین راه برای رسیدن به اوج است. به ویژه وقتی که در شرایط موفقیت آمیزی هستی و ممکن است به فکر ریلکس کردن بیفتی.»

مورینیو درادامه صحبتهایش اعلام کرد که رئال در شرایط خوبی است:« ما صدرنشین جدول لالیگا هستیم و شانس زیادی برای حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا داریم.»
    آقای خاص درمورد اهداف آتی اش گفت:« من تنها مربی ای هستم که توانسته ام با سه تیم مختلف در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسم. می خواهم تنها مربی ای باشم که در سه لیگ سخت فوتبال دنیا، یعنی لیگهای انگلیس، ایتالیا و اسپانیا هم به قهرمانی دست یافته باشم.در سالهای آتی هم هدفم موفقیت با تیم ملی پرتغال خواهد بود.»

مورینیو درمورد انتقاداتی که از او به عمل می آید هم صحبت کرد:« من به این انتقادات عادت کرده ام. در دنیای فوتبال اگر بگویم که فلان چیز سفید است یا اینکه بگویم فلان چیز سیاه است از من انتقاد می کنند. اگر بعد از یک بازی صحبت کنم، از من انتقاد می شود و اگر ساکت بمانم هم از من انتقاد می کنند. گاهی وقتها احساس سردرگمی می کنم و نمی دانم که باید چه کنم. همیشه از من انتقاد می شود.»

مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها مطمئن نیست که مورد احترام قرار می گیرد ولی درعین حال اطمینان دارد که مورد احترام بازیکنانش و خانواده اش است.

با تمام این صحبتها مورینیو در ادامه حرفهایش که روزنامه مارکا هم به بازتاب آنها پرداخته گفت:« من یک برنده هستم و خاص بودن در دنیای فوتبال به معنای قهرمانی است. مردم، بازنده هارا فراموش می کنند.از دوران کودکی رقابت کردن را دوست داشتم و از نظر من همه چیز مثل یک رقابت بود؛ حتی مسائل ساده و پیش پا افتاده. زمانی که خودت را در یک رقابت می بینی، می خواهی ببری، فکر می کنم که این چیزی است که با آن به دنیا آمده است.»

مورینیو درمورد این رقابت گفت:« همیشه سعی می کنم که برای خودم اهداف سختی تعیین کنم تا همیشه با خودم رقابت کنم.»

17. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان شک نکنید تنها تیمی که میتونه بارسا رو با کله به زمین بزنه (که امیدوارم به زودی بزنه )همین رئال خودمون هست و لا غیر !!!

یکم مشکل خط دفاع مون حل بشه دیگی تیمی جلودارمون نیست .

البته یه مسئله ای که نگرانم کرده فشردگی بازی ها تو این ماه هست که میترسم ضربه جبران ناپذیری بزنه
    این برنامه بازی ها تو این ماه هست که البته بازی مرحله بعد لیگ قهرمان که تو روزهای 17-18 اپریل و برگشت تو 24-25 اپریل رو ننوشته

1-اپوئل که هیچی !!
    2-والنسیا تو بازی رفت بسیار خطر ناک نشون داده
    3-اتلتیک رو هم همیشه باید جدی گرفت !
    4-اسپورتینگ رو میشه راحت برد
    5-مرحله بعدی در لیگ قهرمانان (بایرن)
    6-ال کلسیکو !
    7-بازی برگشت مرحله بعدی لیگ قهرمانان (بایرن)
    8-سویا رو هم متوسط میشه حساب اورد .
    9-بیلبائو رو هم نباید دست کم گرفت (مخصوصا بعد از کاری که با منچستر کرد )
    10-گرانادا هم حریف سختی نمیتونه باشه
    یعنی تو 32 روز باید 10 بازی انجام بدیم که 6 تاش بازی سنگین و سخت محسوب میشه
    Last edited by Ezel; 04-04-2012 at 23:54. دليل: حذف قسمتهای حاشیه ساز / sir0c0

19. 7 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •