توی بازی تو تنظیمات پلیر برو همونجا که نوشته SEMI-AUTOچند بار چپ یا راست رو بزن میاد رو فیکس فیکس ر. که بزنی بازیکن رو انتخاب میکنی
توی بازی تو تنظیمات پلیر برو همونجا که نوشته SEMI-AUTOچند بار چپ یا راست رو بزن میاد رو فیکس فیکس ر. که بزنی بازیکن رو انتخاب میکنی
بابا تو رو خدا یه کم بیشتر راهنمایی کن این auto va semi کجاست؟ ممنون میشم اگه یادم بدی . مرسی ...!
اين هم خيلي سادش:
در قسمت Player settings
روي Cursor spd ميري احتمالا روي S-auto هست بعد سمت چپ رو که بزني مقدارش کم ميشه تا ميرسه به
Manual دوباره که بزني ميره Semi Fixed و در نهايت Fix حالا هر کدوم رو امتحان کن من جزئيياتش رو امتحان نکردم
ولي براي فيکس مي توني يک بازي کن رو انتخاب کني (اونجا ليست بازي کن ها باز ميشه و بايدp1 يا p2 رو روي هر بازيکني که مي خواي ببري) در طول کل بازي
دوستان کسی آپشن فایل لیگ برتر رو نداره؟
اپشن فایل بعد از این تاریخ اومده ؟ 24.8.2007
..............................
من یه مشکلی دارم با این بازی دارم
من سیستمم یه ویروسی گرفت که پاکش کردم
تو بازی اپشن فایل سیو نمیشه . ری ترای میزنه
نمیدنین مشکل از کجاست؟ الان ویروس رو پاک کردم
ولی بازم همونطوره
مثلا بعد از هر بازی که انجام میشه اپشن فایل سیو میکنه که اون خط پرنمیشه و ری ترای میزنه
شما میدونین مشکل از کجاست؟
آپشن فايل ليگ برتر نه
ولي آپشن اين آپشن فايل جديده و مال نيم فصل نقل و انتقلات است ( مال تقريبا يك و خورده ايپيش)
اين هم پچ جديد كه ساختم
لوگوهاي HD تمام تيمهاي باشگاهي
در بازي و در اسكوربرد اسم تيمها نوشته ميشود (بجز تيمهايي كه تازه به ليگ كشور خود صعود كردن)
لوگوهاي جديد واسه تيمها ملي كه تو عكس زير ميتونيد ببينيد
اگر عكس بده بخاطر اينه كه بك گراند من مناسب نيست
لينك دانلود آپشن فايل - 850 كيلوبايت
لينك دانلود لوگوها - 650 كيلوبايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي نصب لوگو ابتدا فايل o_Text باز كنيد و فايل 536 و 535 رو ايمپورت كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by light; 16-10-2007 at 06:11.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز باید بگم که پچ برای کیگ برتر ایران اومده
میتونید از این آدرس بگیرید:
در سایت پارسی ادیتور هست
بالاخره کار ساخت پچ لیگ برتر ایران به پایان رسید
از این تاپیک دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی سایت رو باز کردی برین تو قسمت پچ و پکیج ها
با تشکر از Fouad-PES و تیمش که این پچ رو آماده کردند
نظر یادتون نرها
Last edited by mi21911; 18-10-2007 at 14:58.
تقریبا مطمئنم چون تا حالا نه جایی تو بازی دیدم که اینجوری باشه نه شنیدم
باید بری روی بازی دوستانه بعد اون گرینه هارو ولش کن بزن رو همون اولی بعد یه بار بزن رو ضربدر بعد یه بار بزن راست تا بیاد رو s-auto یا هر چیز دیگه ای بعد ضربدر بزن بعد این قدر بزن رو چپ تا نام fix بیاد بعد یه بازیکن انتخاب کن و بازی رو شروع کن
من که چند تا پست بالاتر توضیح دادم
صفجه هات رو نمیخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)