تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 645 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه momfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

اگه بخوام به ویندوز 7 آپگرید کنم باید هزینه ای بپردازم یا مجانی هست چون توی سایت اچ پی نوشته بود Free Upgrade to windows seven ولی واردش که شدم نوشته بود purchase upgrade ?
    دوست عزیز برای upgrade ویستا به 7 ( بسته به نوع ویستا) پول میخواد. اون free هم منظورشون چیز دیگست. (اگه خواستی بهت میگم).
    سلام دوستان
    از راهنمایی شما و سایر دوستان ممنونم
    اگه میشه لطف کنید توضیح بدید که این پول رو چطوری میشه پرداخت کرد؟
    و یک مساله دیگه اینکه موقع لوگ این به ویندوز(با نوت بوک) یا باید پسورد داد یا با اثر انگشت لوگ این کرد.
    نمیشه توی رجیستری دستکاری کرد که تا هر دو رو نگیره لوگ این نکنه؟
    ممنون از لطف همه دوستان عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سی دیش از کجا گیر میاد رو سی دیای معمولی هم میشه؟؟
    برای رایتر ضرر که نداره؟آخه مال لب تابمه
    دیسک اش مارک HP هست ... من پک 100 تایی اش رو خریدم از آشنا دونه ای 500 در اومد یعنی 50.000 تومان

تک فروشی اش حدود 700 تا 800 هست

نه ضرری نداره ... کسی گفت ضرر داره ؟ از قابلیت های بسیار خوب لپ تاپ های اچ پی هست

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان
    از راهنمایی شما و سایر دوستان ممنونم
    اگه میشه لطف کنید توضیح بدید که این پول رو چطوری میشه پرداخت کرد؟
    و یک مساله دیگه اینکه موقع لوگ این به ویندوز(با نوت بوک) یا باید پسورد داد یا با اثر انگشت لوگ این کرد.
    نمیشه توی رجیستری دستکاری کرد که تا هر دو رو نگیره لوگ این نکنه؟
    ممنون از لطف همه دوستان عزیز
    اگه میخواید 7 نصب کنید چرا میخوای پول بدی؟ یه dvd از بازار بگیر بعدش هم نصب کن.
    ولی اگه میخوای ارجینال نصب کنی باید حسایب paypall داشته باشی. تازه در این صورت هم هیچ تضمینی وجود نداره چون مایکروسافت ایران رو تحریم کرده. (البته با ip changer و proxy میشه حلش کرد ولی قیمتش زیاده و به نظر من نمی ارزه).

4. این کاربر از mo.mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض کمک در مورد بازگرداندن به تنظیم کارخانه

اول از همه سلام

من لپ تابمو که روش ویندوز 64 بیتی بود فرمت کردم تا ویندوز 32 بیتی نصب کنم نتونستم چه جوری اونو به تنظیم کارخانه برگردونم؟؟؟؟؟(فقط سیو فرمت کردم درایو دی که مال ریکاوری است فرمت نشده اگرم ویندوز خودشو نصب کنم اف 8 که می زنم اصلا ریپایر ویندوز نم آره.........) لطفا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه momfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

اگه میخواید 7 نصب کنید چرا میخوای پول بدی؟ یه dvd از بازار بگیر بعدش هم نصب کن.
    ولی اگه میخوای ارجینال نصب کنی باید حسایب paypall داشته باشی. تازه در این صورت هم هیچ تضمینی وجود نداره چون مایکروسافت ایران رو تحریم کرده. (البته با ip changer و proxy میشه حلش کرد ولی قیمتش زیاده و به نظر من نمی ارزه).
    سلام دوستان
    ببینید این دوستمان لب تاپش از نوع hp pavilion dv5 1299ee هست.
    ویندوز هم Microsoft Windows Vista Home Premium SP2 هست.
    حالا مشخص شد که نمیشه به ویندوز7 آپگرید بکنه به این راحتیها ؛ ولی اگر کسی از دوستان میتونه به این دو تا سوال این دوستمان هم جواب بده :
    1- آیا راهی هست که با دستکاری در رجیستری در هنگام لوگ این به ویندوز هم اثر انگشت رو بخواد هم پسورد و فقط با گرفتن هردو به ویندوز لوگ این کنه؟
    2- آیا راهی هست که با دستکاری در رجیستری تشخیص چهره رو هم به لوگ این اضافه کرد و در هنگام لوگ این فقط با گرفتن اثر انگش و پسورد و تشخیص چهره به ویندوز لوگ این کنه؟(یعنی هر سه تا را برای login بخواد)
    ممنون دوستان و شرمنده که زیاد مزاحم میشم
    Last edited by momfilm; 07-09-2009 at 00:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اول از همه سلام

من لپ تابمو که روش ویندوز 64 بیتی بود فرمت کردم تا ویندوز 32 بیتی نصب کنم نتونستم چه جوری اونو به تنظیم کارخانه برگردونم؟؟؟؟؟(فقط سیو فرمت کردم درایو دی که مال ریکاوری است فرمت نشده اگرم ویندوز خودشو نصب کنم اف 8 که می زنم اصلا ریپایر ویندوز نم آره.........) لطفا راهنماییم کنید
    علیکم السلام و رحمه الله و برکاته

1- شما اصلا برند و مدل لپ تاپت را ذکر نکردی !

2- دوست عزیز وقتی پارتیشن C را بزنی همینطوری فرمت کنی ، MBR ها هم از بین میره ... بعد چطوری میخوای ریکاوری را بیاری بالا ؟ بستگی به لپ تاپت داره که ریکاوری ات با F10 (برای سونی) و یا با F11 (برای اچ پی) و یا با (CTRL+F11 برای دل ) و یا (F9 برای سونی) موقع بوت بیاد بالا

3- برای ویندوز Repair که دکمه F8 می خواد بعد از بوت و قبل از لودینگ ویندوز باید بزنی که در ضمن ریکاوری نیست منوی Safe , command prompt را برای ویندوز میاره

موفق باشی

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم
    لپ تاپم مشکل داشت. دادم واسم ویندوز لپ تاپم رو عوض کردن.
    اما حالا که اومدم یه new connectionبسازم دیدم میگهmodem device is missing!!!
    این الان منظورش چیه خود مودم که باید هنوز اون توو باشه؟
    راستی از اول که خریده بودمش خوب بود.میدونم که احتیاج به مودم اکسترنال نداره.
    چی کار باید بکنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید
    Last edited by mahdis_apex; 07-09-2009 at 21:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به دوستان 2 تا مشکل دارم:
    یکی این که بعضی اوقات صدای لبتابم قطع میشه و تاید ری استارت کنم امشبم 2 بار ری استارت کردم بازم صداش درست نشد. (سونی ویو سری sr240/nb)
    دوم اینکه بولوتوثش مشکل داره نه چیزی بهش ارسال میشه ونه میتونه چیزی ارسال کنه البته اینترنت وایرلس وصل میشه ها.
    ممنون

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان 2 تا مشکل دارم:
    یکی این که بعضی اوقات صدای لبتابم قطع میشه و تاید ری استارت کنم امشبم 2 بار ری استارت کردم بازم صداش درست نشد. (سونی ویو سری sr240/nb)
    دوم اینکه بولوتوثش مشکل داره نه چیزی بهش ارسال میشه ونه میتونه چیزی ارسال کنه البته اینترنت وایرلس وصل میشه ها.
    ممنون
    ویندوز رو تعویض و اخرین نسخه ی درایواتون رو نصب کنید حل می شه

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم
    لپ تاپم مشکل داشت. دادم واسم ویندوز لپ تاپم رو عوض کردن.
    اما حالا که اومدم یه new connectionبسازم دیدم میگهmodem device is missing!!!
    این الان منظورش چیه خود مودم که باید هنوز اون توو باشه؟
    راستی از اول که خریده بودمش خوب بود.میدونم که احتیاج به مودم اکسترنال نداره.
    چی کار باید بکنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید

مدل لپ تاپتون و چه ویندوزی نصب کردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •