تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 303 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من تلویزیون سامسونگ مالزی ua40h5000wxms دارم اما نوشتار فارسی آن برعکس است چطور میتونم درستش کنم؟ فایل آپدیت براش پیدا نکردم ممنون میشم قدم به قدم توضیح بدید.
    ممنون
    دوست عزیز
    اول مدل تلویزیونتان را درست بررسی کنید
    فکر می کنم مدل تلویزیونتان را اشتباه نوشتید و اگر منظورتان ua40eh5000 است می توانید از اینجا آبدیت کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اگر منظور تان ua40h5000 سال 2014 یعنی جدیدترین مدل از اینجا دانلود کنید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

و در آخر منظور شما در رابطه با نمایش زبان فارسی در چه مورد است منو یا نمایش فیلم از طریق فلش؟
    Last edited by matinpour; 06-06-2014 at 08:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    اول مدل تلویزیونتان را درست بررسی کنید
    فکر می کنم مدل تلویزیونتان را اشتباه نوشتید و اگر منظورتان ua40eh5000 است می توانید از اینجا آبدیت کنید.
    و اگر منظور تان ua40h5000 سال 2014 یعنی جدیدترین مدل از اینجا دانلود کنید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

و در آخر منظور شما در رابطه با نمایش زبان فارسی در چه مورد است منو یا نمایش فیلم از طریق فلش؟

سلام دوست عزیز
    من توی لینکی که دادید چیزی برای دانلود پیدا نکردم متاسفانه و مدل تلویزیون من ua40eh5000 هستش ... ممنون میشم برام اگر هست دانلود و همین جا آپلود کنید.
    در قسمت انتخاب کشور که اصلا ایران رو نداره و همچنین قسمت انتخاب زبان تلویزیون فارسی نداره
    جایی که میری برنامه های شبکه ها رو با ساعت هاش نشون میده فارسیه اما برعکسه و همچنین وقتی با فلش فیلم زیرنویس دار میذارم همینطوری برعکسه.

یه جا خوندم که باید برم به منوی مخفی تلویزیون اما بلد نیستم و نمیدونم درسته یا نه...
    ممنون میشم کمک کنید.
    سپاس

آها فایل رو دیدم دانلود کردم مطمینید همین درسته؟ خراب نمیشه با آپدیت کردنش؟
    Last edited by mohammadpakzad2011; 06-06-2014 at 19:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا مال من ساخت مازیه > نباید از این لینک مدل مورد نظرمو انتخاب کنم که مربوط به کشور مازیه؟

فقط هرکار کردم نتونستم مدل دقیق رو پیدا کنم اینجا ممنون میشم کمک کنید.
    مدل ue40eh5000wxms که قبلش من مدل رو اشتباهی زده بودم دقیقش این بود.
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من توی لینکی که دادید چیزی برای دانلود پیدا نکردم متاسفانه و مدل تلویزیون من ua40eh5000 هستش ... ممنون میشم برام اگر هست دانلود و همین جا آپلود کنید.
    در قسمت انتخاب کشور که اصلا ایران رو نداره و همچنین قسمت انتخاب زبان تلویزیون فارسی نداره
    جایی که میری برنامه های شبکه ها رو با ساعت هاش نشون میده فارسیه اما برعکسه و همچنین وقتی با فلش فیلم زیرنویس دار میذارم همینطوری برعکسه.

یه جا خوندم که باید برم به منوی مخفی تلویزیون اما بلد نیستم و نمیدونم درسته یا نه...
    ممنون میشم کمک کنید.

سپاس

آها فایل رو دیدم دانلود کردم مطمینید همین درسته؟ خراب نمیشه با آپدیت کردنش؟
    دوست عزیز
    آبدیت را انجام دهید و از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
    این تایپیک استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام مجدد
    تلویزیون من متاسفانه آپدیت نشد
    از طریق منوی مخفی قسمت hotel mode را فعال کردم ولی قسمت تغییر منطقه برای تغییر به ایران فعال نشد ممنون میشم کمک کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    تلویزیون من متاسفانه آپدیت نشد
    از طریق منوی مخفی قسمت hotel mode را فعال کردم ولی قسمت تغییر منطقه برای تغییر به ایران فعال نشد ممنون میشم کمک کنید.
    دوست عزیز
    در پست بالا توضیح کامل داده شده لینک تایپیک بالا را بخوانید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان من یه LED UA46D5000pr دارم که سره ناشی بازی تو منو مخفی ترکوندمش! بردمش نمایندگی گفت باید بردش عوض شه خلاصه 400 تومن پیاده شدیم الان که تلویزیون رو روشن میکنیم مینویسه smart tv ! و دیگه فیلم های 1080 full hd بافرمت mkv رو نشون نمیده!! حالا فقط 3تا سوال دارم

1-مدل برد جدیدو که انداخته روش رو از کجا بفهمم؟

2-راه حلی برای پخش فایل های 1080 وجود داره؟ آخه قبل از تعویض برد پخش میکرد :(

3- بالاخره نفهمیدم اینترنت tv مثه اسمارت هاب میمونه؟ پس جریان کانال های ماهواره ای چیه؟

ممنون میشم جواب بدید. مچکرم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه LED UA46D5000pr دارم که سره ناشی بازی تو منو مخفی ترکوندمش! بردمش نمایندگی گفت باید بردش عوض شه خلاصه 400 تومن پیاده شدیم الان که تلویزیون رو روشن میکنیم مینویسه smart tv ! و دیگه فیلم های 1080 full hd بافرمت mkv رو نشون نمیده!! حالا فقط 3تا سوال دارم

1-مدل برد جدیدو که انداخته روش رو از کجا بفهمم؟

2-راه حلی برای پخش فایل های 1080 وجود داره؟ آخه قبل از تعویض برد پخش میکرد :(

3- بالاخره نفهمیدم اینترنت tv مثه اسمارت هاب میمونه؟ پس جریان کانال های ماهواره ای چیه؟

ممنون میشم جواب بدید. مچکرم.
    دوست عزیز
    برای حل پخش
    فیلم های 1080 full hd بافرمت mkv به این تایپیک بروید
    برای فهمیدن برد در منوی اول منوی OPTIONمخفی مشخصات تلویزیونتان نوشته HSJ
    و در آخر اینترنت TV یک چیز اولیه و پیش پا افتاده است و تقریبا منسوخ شده ولی ویژه گی های اسمارت هاب بسیار است.
    جریان کانال های ماهواره ای هم بی خودی است و کاربرد ندارد.

داره خودمونی میشه sadegh_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. دوستان من یکی دو روز پیش رفتم تو منو مخفی تلویزیونم و av calibration رو اشتباهی زدم، حالا تصویرش تاریک شده وقتی به ----- وصله ولی وقتی از فلش فیلم پخش میکنه خوبه، پست های قبلیو خوندم، بعضیا گفتن که باید یه تصویر gif رو بذارم رو فلشو برم تو منو مخفیو پخش شه و .... ولی وقتی منو مخفی میاد نمیشه به چیزی دس زد جز همون منو یعنی فلشو نمیشه اجرا کرد (از ----- به فلش). حالا میخوام آپدیت کنم تلویزیونو بنظرتون درست میشه؟؟ راه حلش چیه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    راستی مدل تلویزیون هم سامسونگ UA46D5000PRXZN
    Last edited by sadegh_b91; 09-06-2014 at 16:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یا سلام اگر امکان داره بگید tv مدل ua46c8000xr قابلیت --- داره یا نه ممنون ار شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •