خیلی ممنونم دوست عزیز خب قیمتش رو نگفتی.راستی اینا عطر هستن دیگه یا ادکلنن؟
خیلی ممنونم دوست عزیز خب قیمتش رو نگفتی.راستی اینا عطر هستن دیگه یا ادکلنن؟
ادکلن.
آرامیس لایف اگه گیر بیاد 40-50 تومن 100 میلش.
ایو سنت لورن هم 60 میلش اراک 58 تومن سراغ داشتم.
سی کی وان هم که 100 میلش 35 -40 تومنه نهایت.
بازم ازت ممنونم
یه سوال دیگه ادکلن یا عطری هست که بوش تو مایه های ملایم بوی شامپو باشه نه اینکه بوی شامپو باشه ها
اتفاقا یه ادکلنی بود دیروز بو کردم دقیقا بویه یکی از شامپوهامو میداد(البته زنونه بود)اسمش یادم نیست ولی از
این اماراتیا بود ولی میگفت بویه ورساچه کریستال صورتی میده.
هی وود راکی مینتین هم یکی از دوستام میگفت بویه شامپو میده ولی خب![]()
این ولی خب آخر رو بیشتر توضیح بده البته منظورت رو تقریبا فهمیدم از زوی این شکللک
خب منظورم صرفا بوی شامپو باشه نیست منظورم اینه که ملایم بودنش مثله بوی شامپو که ملایم هست باشه چون گفتم که من نسبت به عطر و ادکلن کمی حساسم البته خیلی زیاد نیس کمی سرم درد میگیره و سنگین میشه
شما چون حساس هستی به نظرم بهترین گزینه برات همین ادکلنهای مرکباتی و فرش هست به شرطی که بیش از حد ترش یا شیرین نباشه . اینکه کسی با رایحه های گرم سردرد بگیره اصلا چیز عجیبی نیست ، خیلیها این حالتو دارند ...
ممنون دوست عزیز
پس من الان اگه به مغازه عطرفروشی رفتم بگم چی بهم بده؟ بگم ادکلن مرکباتی بده؟ ادکلن فرش دیگه چیه؟
کلا من چون با مغازه های عطر و ادکلن زیاد سر و کار نداشتم میترسم برم اونجا یه چی بگم بهم بخنده![]()
پیشنهاد میکنم زیر آیکون رو تست کنی
قیمتش 35 تومنه که من 40 تومن خریدم و الان هم 48 نهایت نهایتش قیمت دارم.این پرفیوم شاپینگ مزخرف زده.توکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایپر استار هم زده بود 70.تا میبینن ساخته آمریکاست سوء استفاده میکنن.
ورساچه آبی
ملایمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خیلی ملایمه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم همون وود کذاییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی سعی کن ادکلن کم بزنی و زیره بینیت هم نزنی.ادکلنایه گرم و تند هم اصلا نرو سراغش.
اینم خیلی خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم دوست عزیز خیلی ازت ممنونم
اینی که زیر بعضی هاش نوشته <<رايحه مياني رايحه اصلي>> یعنی چی؟ بین اینا شما خودت کدوم رو به بیشتر من توصیه میکنی؟
اینترنتی نمیشه تستش کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)