دوستانی که افتادن 06 پاسداران ، موافقین یه گروه بزنیم هماهنگی ها رو بکنیم اونجا تنها نباشیم ؟
دوستانی که افتادن 06 پاسداران ، موافقین یه گروه بزنیم هماهنگی ها رو بکنیم اونجا تنها نباشیم ؟
بچه ها کم کم داره اعزامتون نزدیک میشه ولی خدا وکیلی قدر این ایام رو بدونید
روز اخر اموزشی خیلی ناراحت میشید که چرا از رفیقهاتون جدا میشید ولی اخرین روز خدمتتون حتما گریه میکنید که شاید دیگه یه همچین رقاقتی رو تا اخرین روز عمرتون نبینید.
بچه هایی که افتادن بیگلری مشکین شهر (البته اونایی که ساکن تهرانن با اونایی که ساکن تهران نیستن همونجا اشنا خواهیم شد) یه پی ام خصوصی به من بدن تا توی کرج یه گروه تشکیل بدیم تا حداقل این اوایلش با هم باشیم . . . . . حال میده ها!!! خاطره میشه!!![]()
مشکلی داشتی خبرم کن. البته من اونجا نیستم ولی هر روز از کنار اونجا دارم رد میشم!!!!![]()
عوضش مرد میشی (( Rی دم به این جمله ))
من وقتی اومدم تهران مامانم منو دید ترسید !!!
9 روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
من فکر کردم ما خیلی زیاد مونده بودیم. 7 روز!!!!!!!!!!!!!!
سیرجان خیلی معروفه!!!
یه سوال.
الان فرمانده کل مرکز آموزش جناب بیات هست یا توسلی؟؟ اگه توسلی باشه مرخصی بالای 14روز دیگه سرش گرده!! ولی بیات مرخصی پایان دوره خوب میداد.
تازه
ما آخرای دوره هر روز مرخصی بودیم. بعد از اردوگاه!! مرخصی شهری میرفتیم و برمیگشتیم.
البته دست جمعی. از بس گفته بودن شهر بدی هست و لختتون میکنن .بچه ها خوف کرده بودن تنهایی نمیرفتن بیرون!!
بهرحال خسته نباشی برادر!!!
من رفتم نظام وظیفه گفتم هنوزم میشه بندازم 2 ماه عقب . گفتند نه !
برگه ی سفید منم بالاخره اومد . من افتادم نیرو انتظامی مرکز آموزش مالک اشتر اراک .
نمیدونین چه جوریه ؟
اگر کسی اعزامی 1/4 (1 تیر) اراک (مالک اشتر) هست ، لطفا ما رو هم در جریان بگذاره .
ما زیادی مرد شدیم...
شب ها تو اردوگاه جوراب و پوتین میپوشیدم...شال و کلاه سر میکردم...اورکت میپوشیدم و میرفتم زیر پتو پشمی ولی باز هم از سرما میلرزیدم!!!
برعکس روزها اونقدر گرم بود بچه ها یکی در میون گرمازده میشدن!!!تازه یک روز هم تانکر آب نیومد و آب برای خوردن نداشتیم و...
الان فرمانده جناب بیات هست...ولی از شانس ما روز تحلیف جناب توسلی اومد و 12 روز بیشتر هم بهمون نداد!!!تازه با کلی منت!!!
کلا همه بازدید ها به گردن ما بود...چون ما گردان ارشد بودیم...و اولین گردانی بودیم که رژه 10×12 رفتیم و اولین گردانی بودیم که 9 روز تو اردوگاه موندیم و...ولی باز هم روز آخر حالمونو گرفتن!
![]()
آقا یک سوال.
به فوق لیسانس ها که معاف از رزم خورده باشن چه درجه ای میدن؟
پایین ترین درجه یی که میتونن بگیرن
یعنی ستوانسوم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)