وقتی تو انفیلد هم باختید شدید به فکر قهرمانی بیفتید![]()
وقتی تو انفیلد هم باختید شدید به فکر قهرمانی بیفتید![]()
دوست عزیز شما مصدومیت های چلسی هم نگاه کن الکس - تری - لمپارد - اسین - ژیرکوو
مسائل اخلاقی که تو چلسی بیشتر بوده
اگه مصدومیت ها پیش نمیومد چلسی مثل اول فصل به همون بازیهاش ادامه میداد
فروختن بازیکنی مثل بالاک - دکو - کاروالیو - جو کول![]()
QUOTE=30vil;5900894]]
اونایی که میگن چلسی خشن بازی کرد آمار خطا ها و کارت ها رو ببینن
[/QUOTE]
خب اگه داور خطاهای بازیکنای شما رو می گرفت که الان آمار برعکس بود
اشتباه داوری بده! میخواد واسه هر تیمی باشه اشکان! سره همون بازی معروف هم طرفدارای منچستر و خیلی از تیم های دیگه، مساوی شدن اون بازی که همراه با داوری وحشتناک نتیجه ارزشمندی واسه بارسا ندونستند!
قرار نیست وقتی اشتباه داوری به نفع تیممون شد که به به چه چه کنیم!!![]()
مگه من میگم چلسی مصدومیت نداشته؟! من میگم اینکه بیایم بدون هیچ دلیلی همه چیز رو به شانس ربط بدیم غلطه!! یه جورایی مسخرست!
ضمنا بازیکنایی که نام بردی که فروخته شدن الان دقیقا کجان؟! واقعا تو تیم های فعلیشون خیلی موفقن؟؟... با ارفاق میشه گفت رفتن کاروالیو یه اتفاق ناخوشایند برای چلسی بود! ضمن اینکه فراموش نشه چلسی پیش از شروع فصل و همچنین تو ژانویه 4 خرید خوب داشته که نزدیک 100 میلیون یورو رو دستش خرج گذاشته...
رامیرس، بنایون، داوید لوئیز، تورس
ماشالا چه قدر پست دادین!
این برد دلچسب رو به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم
خوشحالم دوستان فهمیدن که چلسی هر تیمی نیست که مثلا توی خونه اون بیاین دو برابرش موقعیت گل خلق کنید! دیدین که از همه نظر چلسی تیم برتر زمین بود و واقعا باید از بازیکنی مثل ویدیچ خیلی ممنون باشید که باعث شده دو تا موقعیت صد در صد چلسی گل نشه و با اینکه اخراج شد صد در صد یکی از بهترین بازیکنانتون توی این بازی بود
الانم احتمالا همش در مورد داوری صحبت می کنید و این طبیعیه چون وقتی تیمتون می بازه این چیزارو برای توجیه باخت باید بگید....
پیشنهاد می کنم خیلی این طرفا نگردین![]()
+
نیمه مربی ها رو هم خیلی راحت آنجلوتی برد و از تعویض ها هم کاملا مشخصه!
دروگبا هم واقعا توی این چند دقیقه که اومد خیلی تاثیر گذار بود و به شدت بازیکنای منچستر رو آزار داد
اون آخرای بازی خیلی حال کردم که حتی با هل دادن و کشتی گرفتن هم نمی تونستن روی اون خطا کنن!
+
پست منطقی هم به این میگن. واقعا به کسایی که بعد از باخت تیمشون همچین طرز فکری رو دارن باید تبریک گفت![]()
شما که کلا از همین حالا بهتره به فکر بقا باشید!![]()
بازی عجیبی بود ... ولی خودمونیم این لوییز خیلی وحشیه ... در کل ما برای اینکه چلسی بتونه سال دیگه تو چمپیونز لیگ بازی کنه حتی حاضریم از 3 امتیاز بگذریم...
الان دوره ی افت تیم های بالای جدول هست ... اون تیمی که کم تر افت کنه تو صدر میمونه ( بین یونایتد و آرسنال )
با دابل کردن لوزر ها این باخت رو جبران می کنیم ...
لمپارد: به کورس قهرماني بازگشته ايمواقعا خنده داره . انگار بقیه ی تیم ها بیکار نشستن .
خوب دوستان...جرف های همتون رو شنیدم...بزارید حالا من حرف هام رو بزنم....
چلسی دیشب بهتر بازی کرد...بیشتر هم موقعیت داشت...اما...اگه خوب دقت میکردید که چه توپ هایی واسه چلسی ایجاد موقعیت میکرد....توپ هایی که با خطا های خشن مدافعان و بازیکن های خط میانی چلسی گرفته میشد که واقعا داوری دیشب فاجعه ای واسه فوتبال انگلستان بود... اون توپ واقعا پنالتی بود؟؟ژیرکوف پای خودش رو رو پای اسمالینگ قفل کرد...یا نیمه اول شوت نانی به دست تری برخورد کرد تو محوطه جزیمه...داوید لوییز باید اخراج میشد...اون صحنه که رونی یه پاس داد و داشت میدویید تو محوطه جریمه که لوییز فقط پای رونی.. رونی که اصلا صاحب توپ نبود رو زد باید کارت زرد دوم رو میگرفت....ببخشید که این کلمه رو به کار میبرم چون هیچ چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه که وصفش کنم...دیشب چلسی بازی وحشیانه ای به نمایش گذاشت....اورا نانی رونی رو چندین بار با خطا متوقف کردند اما داور هیچ عکس العملی نداشت...ایوانوویچ در عرض 4ثانیه 2تا لایی از نانی خورد و تا اخر بازی فقط نانی رو زد...و در دقایق اخر بازی هم که دیدید کاملا نا جوانمردانه و غیر حرفه ای توپ رو به نقطه کرنر میبردن و رو توپ خیمه میزدند...به خدا اگه چلسی بازی تاکتیکی رو میبرد من ناراحت نمیشدم اما خیلی ضد فوتبال بود...به نظرم از این برد نباید خوشحال باشند....انجلوتی هم کار شاخی نکرد...اون پنالتی نبود که ژیرکو گرفت....
در مورد ترکیب منچستر....فلچر بال راست بود!...از سمت راست یونایتد کاملا فلج یود...نبود بازیکن در سمت راست احساس میشد...به قول گزارشگر بازی که میگفت فکر نمیکنم کل بازی 18تا موقعیت داشته باشه....1ذزه انصاف داشته باشید ببینید واقعا چلسی 18تا موقعیت گل زنی داشت؟!
جهنم...این برد هم ارزونیتون....مهم حفظ فاصله 12 امتیازی با چلسی هست که همون واسمون کافیه....
ولی این رو بهتون قول میدم که بازی در الترافورد یه شکل دیگه داره....
تا بعد...فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)