فکر میکنم مشکل از خود موس باشه، درایورش رو دوباره نصب کنید و اگه بدون درایور بود یا از این طریق درست نشد ، یه موس دیگه به لپ تاپ وصل کنید، چنانچه با موس جدید چنین مشکلی نداشت مطمئننا مشکل از موس بوده![]()
فکر میکنم مشکل از خود موس باشه، درایورش رو دوباره نصب کنید و اگه بدون درایور بود یا از این طریق درست نشد ، یه موس دیگه به لپ تاپ وصل کنید، چنانچه با موس جدید چنین مشکلی نداشت مطمئننا مشکل از موس بوده![]()
موس مشکل پیدا کرده باید عوضش کنی.
دوستان من 2تا 5010 همزمان گرفتم ، یکی مشکلی نداره ولی ظاهرا یکی دیگه درایور وایرلس مشکل داره. تاپیک هایی که تو این انجمن هست رو خوندم و امتحان کردم و همچنین خارجی رو . نه درایورهایی که معرفی شده تو خود سایت دل و نه سایر درایورها ، هیچکدوم کار نمیکنن! البته با broadcom فقط درایور شناخته میشه ولی کار نمیکنه ...
کسی همچین مشکلی نداره؟
سری جدید این مدل که به بازار اومده وایرلسش اینتل 1000 هست که با مدل 3300 یکی هست میتونی از خود سایت دل دانلود کنی.
میمنم که امار تایپک روز به روز میره بالاتر این لپ تاپ همرو جذب خودش کرده![]()
دوست عزیز اطمینان دارید؟
من دانلود کردم و باز هم نشد. فایل نصب نشد و دستی هم آپدیت کردم مثل قبل بود.
موقع روشن شدن لپ تاپ دکمه F2 رو بزن و در بایوس در سربرگ Advanced ببین wireless غیرفعال نباشه
باید Enable باشه
الان wifi شناسایی نمیشه و همچنان تو device manager نشناخته یا نصب هست و آیکونش کنار ساعت هست ولی به جایی کانکت نمیشه؟ اگر مشکل اولی باشه که طبیعتا باید طبق گفته پست قبلم نصب بشه چون خودم از این ظریق را میندازم در غیر اینصورت باید مشکل سخت افزاری داشته باشه.
چک کردم ، Enable هستش. موقع نصب دستی تو لیست کدوم مدل رو بزنم؟ شاید اشتباه میکنم...
دقیقا نمیدونم
ببین این دوتا عکس بدردت میخوره، هردو 5010 هستش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)