سلام دوست عزیز.
اگر با COMODO Active Proccess فقط پروسه رو End کردین که مشکلی نیست دوباره اجراش کنین.
اگر End & Block کنین باید برین Computer Security Policy و تب Blocked Files اون فایل رو از لیست حذف کنید.
سلام دوست عزیز.
اگر با COMODO Active Proccess فقط پروسه رو End کردین که مشکلی نیست دوباره اجراش کنین.
اگر End & Block کنین باید برین Computer Security Policy و تب Blocked Files اون فایل رو از لیست حذف کنید.
سلام یه سوال داشتم
وقتی یه ویروسی رو اجرا میکنیم و کمودو اون رو نمیشناسه و به ما میگه که اون فایل رو اجرا کنیم یا نه و ما اون فایل رو اجرا کنیم آیا اون ویروس وارد سیستم میشه و سیستم ما ویروسی میشه یا کمودو برای این مشکل هم راه چاره ای داره ؟
اگر از سندباکس خارج نکنید مشکلی ایجاد نمیکنه.
تنظیمات رو طوری کرده باشید که اتوماتیک داخل سندباکس اجرا بشه و درجه ی سندباکس هم از limited به بعد انتخاب کنید مشکلی ایجاد نمیشه.
اما اگه نه از سندباکس بیرون آوردید بستگی به میزان تخریب و فعالیت اون ویروس داره که چه اتفاقی می افته.
سلام
COMODO Internet Security 5.8.199581.2037 BETA
کمودو ورژن جدید اینترنت سکیوریتی خودش را برای بتا تسترها عرضه کرده. نکته مورد اشاره اینکه نصب این ورژن تحت وب است و شما برای نصب باید به اینترنت متصل باشید. ضمن اینکه بعد از نصب تغییراتی در GUI(ظاهر) نرم افزار مشاهده میکنید. البته میتوانید در صورت تمایل از همان پوسته های قدیمی نیز استفاده کنید.
چند عکس:
پیغام اتوسندباکس:
ویژگی و پیغام جدید کمودو(هر چند فقط کمی با این ورژن کار کردم ولی به نظرم نیازی به این ویژگی نبود...):
.... دوز رنگ قرمز در پیغامهای خطرناک افزایش پیدا کرده:
* چون این ورژن فعلاً بتاست و اصطلاحاً برای تست بتاتسترهااست، بنابراین لینک دانلودی فعلاً اینجا قرار نمیگیره.
ورژن جدید رو از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام
..... خواستید در پیغام خصوصی براتون میفرستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه پارس آنلاین سایت کومودو رو برام از کار انداخته و حتما باید با vpn برنامه رو آپدیت کنم ..
من از سایت comodo آخرین دیتابیس رو الان دانلود کردم و از اونجایی که کومودو رو دوباره نصب کردم رو لپتاپم میخواستم آپدیت آفلاین کنم ..
یکی از دوستان توضیح میدند آپدیت آفلاین دقیقا چجوریه ؟
میتونی یک سر به صفحه اول این تاپیک بزنی دقیقا توضیح داده چطور میشه آپدیت کرد
فعلا پارس انلاین مشکل داره اگر با پشتیبانی تماس بگیری خودشون هم تایید میکنند
این مشکل رو و میگن در حال کار برای رفع مشکل هستند و خیلی سایتهای دیگه رو
هم باز نمیکنه فکر نمیکنم این سایت فیلتر بشه .
خوب من هرچی میگردم توی سایت کومودو چیزی به اسم icomodo is 64 بیت پیدا نمیکنم
قبلا یادم مینوشت که 32 میخواید یا64 حالا اگر دوستان راهنمایی کنند که چطور میشه نسخه64
bit رو دانلود کرد ممنون میشم خیلی فوری ،( رو سیستمم انتی ویروس ندارن )
بازم ممنونم.
سلام
دانلود:
Size: 60M با قابلیت نصب روی ویندوز 32 و 64 بیتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)