تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 380 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

UA46ES8880 Samsung

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد پلاسما E6500 سامسونگ چیه ؟ توی لیست CNET سومین HD TV برتر دنیاست . کسی ازش قیمتی داره ( 50 اینچ و 60 اینچ )این هم عکس :

تلویزیون های انجا با اینجا فرق دارند حتی اگر دقیقا یک مدل باشند و مونتاژ ایران هم نباشند باز هم چیزی که وارد بازار ایران میشه با مدلی که وارد اروپا یا امریکا شده فرق داره سطح استاندارد های انها بالاتر پس مدل های برتر سایت های نمیتونه ملاک باشه مهم بازار ایرانه

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان ، این پلاسمای e8880 سامسونگ چیه دقیقا ؟!
    جالبه که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا اسمی از این tv برده نشده . به جاش مدل های e6500 , e7000 و e8000 هستن که ظاهرا باز هیچ کدوم از این مدل ها تو ایران نیست .
    البته این e8880 خیلی شبیه e6500 هم هست ( از لحاظ ظاهری ) .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان ، این پلاسمای e8880 سامسونگ چیه دقیقا ؟!
    جالبه که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا اسمی از این tv برده نشده . به جاش مدل های e6500 , e7000 و e8000 هستن که ظاهرا باز هیچ کدوم از این مدل ها تو ایران نیست .
    البته این e8880 خیلی شبیه e6500 هم هست ( از لحاظ ظاهری ) .
    8880 معادل همان E8000 و همان امکانات رو داره باز هم میگم سایت های مطرح خارجی از بازار ایران تی وی تهیه نمی کنند که بشه نتایج بررسی های انها رو به بازار ایران هم مربوط دانست ولی خوب از نظر امکانات و کمیت تی وی ها میشه روش حساب کرد .

در کل مدل پلاسمای 51 اینچ 8880 سامسونگ با توجه به امکانات گسترده از از جمله تعامل هوشمند و ... تو بازار ایران که به قیمت حدود 4.300.000 میشه تهیه اش کرد به نظر من الان تو این سایز و این مقدار بوجه یکی از انتخاب های خوبه بازاره .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

panasonic led 42et50 با گارانتیش هست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

8880 معادل همان E8000 و همان امکانات رو داره باز هم میگم سایت های مطرح خارجی از بازار ایران تی وی تهیه نمی کنند که بشه نتایج بررسی های انها رو به بازار ایران هم مربوط دانست ولی خوب از نظر امکانات و کمیت تی وی ها میشه روش حساب کرد .

در کل مدل پلاسمای 51 اینچ 8880 سامسونگ با توجه به امکانات گسترده از از جمله تعامل هوشمند و ... تو بازار ایران که به قیمت حدود 4.300.000 میشه تهیه اش کرد به نظر من الان تو این سایز و این مقدار بوجه یکی از انتخاب های خوبه بازاره .
    الان شما و سایر دوستان پلاسما 46 اینچ به بالا با قیمت کمتر از 4 میلیون و همراه با عینک چی توصیه می کنید .
    خودم فقط دنبال پاناسونیگ و سامسونگ هستم . ترجیح هم میدم مدل های 2012 رو بگیرم واسه همین زیاد دنبال panasonic vt30 و st30 نیستم . مخصوصا به خاطر این که ظاهرا عینک اکتیو شاتر هم همراهشون نیست .
    واسه همین فکر می کنم همین سامسونگ ها بهترین گزینه هستند . البته مدل های جدید پاناسونیک هم خیلی موفق بودن مخصوصا UT50 و ST50 که هم خیلی کیفیت خوبی دارن و هم قیمت خوبی نسبت به سایر مدل ها مثل VT50 دارن. ( قیمت UT50 زیر 1000 دلار )
    ولی خوب فکر می کنم این مدل ها هنوز زیاد تو ایران نیومدن و اگر هم بیان باید قیمت بالایی داشته باشن چون وقتی که دارن مدل های قدیمی رو با این قیمتای تخیلی میدن نباید انتظار داشته باشیم که این مدل ها قیمت خوبی داشته باشن .
    در کل فکر می کنید اگر همین الان یک سامسونگ بگیرم بهتره یا صبر کنم واسه پاناسونیک ؟ ( با توجه به این که نرخ دلار پایین اومده و مسلما این وضعیت پایدار نخواهد بود )

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان شما و سایر دوستان پلاسما 46 اینچ به بالا با قیمت کمتر از 4 میلیون و همراه با عینک چی توصیه می کنید .
    خودم فقط دنبال پاناسونیگ و سامسونگ هستم . ترجیح هم میدم مدل های 2012 رو بگیرم واسه همین زیاد دنبال panasonic vt30 و st30 نیستم . مخصوصا به خاطر این که ظاهرا عینک اکتیو شاتر هم همراهشون نیست .
    واسه همین فکر می کنم همین سامسونگ ها بهترین گزینه هستند . البته مدل های جدید پاناسونیک هم خیلی موفق بودن مخصوصا UT50 و ST50 که هم خیلی کیفیت خوبی دارن و هم قیمت خوبی نسبت به سایر مدل ها مثل VT50 دارن. ( قیمت UT50 زیر 1000 دلار )
    ولی خوب فکر می کنم این مدل ها هنوز زیاد تو ایران نیومدن و اگر هم بیان باید قیمت بالایی داشته باشن چون وقتی که دارن مدل های قدیمی رو با این قیمتای تخیلی میدن نباید انتظار داشته باشیم که این مدل ها قیمت خوبی داشته باشن .
    در کل فکر می کنید اگر همین الان یک سامسونگ بگیرم بهتره یا صبر کنم واسه پاناسونیک ؟ ( با توجه به این که نرخ دلار پایین اومده و مسلما این وضعیت پایدار نخواهد بود )
    نرخ دلار که پایین نیامده و اتفاقا تو اخرین ساعات کاری 5 شنبه تا 2980 تومان هم بالا رفت و هنوز هم که تعطیلات نرخ معلوم نیست اما شرکت هایی که تی وی رو با گارانتی پخش می کنند مثل سامسونگ با بالا و پایین رفتن نرخ دلار خیلی ارتباط مستقیم ندارند چون ملاک قیمت گذاری انها دلار با نرخ ارز مرجع که فعلا حدود 2480 هستش قطعا نرخ دلار ازاد پایین تر از این مقدار نمیشه اما باز هم اگر دلار ازاد ارزون بشه کمی تاثیر داره چون بدونه گارانتی ها ارزان تر می شوند برای رقابت شرکتی ها هم مجبورند قیمت رو کمتر کنند.

در مورد st50 و vt50 , .... با توجه به محدود شدن فعالیت شرکت بانیان فکر نمی کنم امسال از مبادی رسمی وارد ایران بشوند هر چند این شرکت بعضی از مدل های LED رو وارد کرده

این که صبر کردن خوب باشه یا نه نمی دونم واقعا هیچی این بازار معلوم نیست برای خرید الان باید بهترین وقت رو انتخاب کرد یعنی دقیقا تو انتهای رکود محرم و صفر و قبل از گل کردن بازار برای خرید شب عید .

یه کم صبر کنید فکر می کنم با توجه به نیاز شما همان e8880 با حدود 4.300.000 انتخاب خوبی باشه شاید کمی ارزران تر بشه هر وقت خریدتون نهایی شد اگر هنوز انتخاب سامسونگ باشه شاید بتونم با کمترین قیمت براتون پیدا کنم .

در ضمن st30 , Vt30 هم دو عدد عینک دارند اگر قیمت 50 اینچ انها رو هم دقیق داشته باشید از بین این 3 تا میشه بهتر انتخاب کرد .
    Last edited by hapalii; 25-11-2012 at 18:32.

8. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از شما بابت راهنمایی هاتون تشکر کنم

در کل شما و دیگران از بین e8880 و vt30 و st30 و سایر پلاسما های بازار کدومو بیشتر توصیه می کنید ؟
    من خودم انتخاب اولم همین پلاسما e8880 سامسونگ بود ولی صفحات چند تا تاپیکو که زیرو رو کردم احساس کردم یک جو سامسونگ ستیزی توی فروم حاکمه (!) و خیلی از دوستان نظر خوبی نسبت به این برند ندارن در عوض برند هایی مثل panasonic و sony خیلی خوب طرفدار دارن که همین مسئله باعث شد من در انتخابم کمی تردید کنم . البته توی بعضی از سایتها مثل همین cnet که روی خوشی به سامسونگ ( یا حداقل پلاسما های سامسونگ ) نشون داده شده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    فردا دارم می رم بازار که تلویزیون بگیرم. این بار دوم تو این هفته است که می رم و قصد خرید دارم.
    بین دو مدل LG LM86000 و Samsung ES7770 نمی دونم کدوم رو بگیرم. هر دو یک قیمت دارند.
    review های زیادی خوندم که مربوط بهsamsung es8880 و LG LM76100 بود و این دو مدلی که می خوام بگیرم مورد بررسی قرار نداده بودند، البته منظورم es8000 وlm7600 که تو ایران با یک اسم دیگه می فروشند.

از نظر تصویر زاویه دید LG بهتره ولی نمایش رنگ سیاه و کانتراست تو سامسونگ بهتره. از نظر input lag برای بازی هر دو تا مثل هم هستند. از نظر 3d ال جی بهتره که برای من اصلا مهم نیست، چون نگاه نمی کنم. از نظر فرمت هایی که بخش می کنه هیچ اطلاعاتی در مورد LG پیدا نکردم ولی سامسونگ خیلی از فرمت ها رو پخش می کنه. البته تو فروم AVS یک بنده خدایی می گفت بعد از کالیبراسیون (calibrasion) تفاوت رنگ سیاه و کانتراست هر دو تا تلویزیون رو نمی تونی با چشم تشخیص بدی!

لطفا اگه این دو مدل را از نزدیک بررسی کردید، کمک کنید. مثلا دوستان و آشنایان و یا خودتون داشتید و مقایسه کردید. در ضمن فرمت هایی که lm8600 پخش می کنه چیه؟! اصلا Srt پخش می کنه؟

و اینکه سامسونگ ها update میشند؟، چون lg انگار مرتب firmware update میده بیرون.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    فردا دارم می رم بازار که تلویزیون بگیرم. این بار دوم تو این هفته است که می رم و قصد خرید دارم.
    بین دو مدل LG LM86000 و Samsung ES7770 نمی دونم کدوم رو بگیرم. هر دو یک قیمت دارند.
    review های زیادی خوندم که مربوط بهsamsung es8880 و LG LM76100 بود و این دو مدلی که می خوام بگیرم مورد بررسی قرار نداده بودند، البته منظورم es8000 وlm7600 که تو ایران با یک اسم دیگه می فروشند.

از نظر تصویر زاویه دید LG بهتره ولی نمایش رنگ سیاه و کانتراست تو سامسونگ بهتره. از نظر input lag برای بازی هر دو تا مثل هم هستند. از نظر 3d ال جی بهتره که برای من اصلا مهم نیست، چون نگاه نمی کنم. از نظر فرمت هایی که بخش می کنه هیچ اطلاعاتی در مورد LG پیدا نکردم ولی سامسونگ خیلی از فرمت ها رو پخش می کنه. البته تو فروم AVS یک بنده خدایی می گفت بعد از کالیبراسیون (calibrasion) تفاوت رنگ سیاه و کانتراست هر دو تا تلویزیون رو نمی تونی با چشم تشخیص بدی!

لطفا اگه این دو مدل را از نزدیک بررسی کردید، کمک کنید. مثلا دوستان و آشنایان و یا خودتون داشتید و مقایسه کردید. در ضمن فرمت هایی که lm8600 پخش می کنه چیه؟! اصلا Srt پخش می کنه؟

و اینکه سامسونگ ها update میشند؟، چون lg انگار مرتب firmware update میده بیرون.
    با تشکر
    چيزي كه مشخص هست lg از نظر گارانتي و دوام محصولاتش بهتر از سام هست. ( نظر شخصيم بود البته با مشورتهايي كه كردم )

دوستان لطفا قيمت تلويزيون سوني 32 اينچ و 42 اينچ رو اعلام كنيد
    ممنون
    Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
    Last edited by turtleback; 01-12-2012 at 16:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •