آره دیگه نمیتونی برش داریعجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....
ولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
+
علی کریمی هم رفت شالکه : دی
آره دیگه نمیتونی برش داریعجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....
ولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
+
علی کریمی هم رفت شالکه : دی
بابا کجا بدون مهاجم موندش! پس این سوارز و کارول که با قیمت های نجومی به لیورپول اومدن الکین؟!عجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....
کارول رو فکر نکنم توی فیفا قوی باشه ولی سوارز قویه
آره دیگه به هیچ تیمی دیگه رحم نمی کنیمولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
توی فیفا این چند ساله همیشه این دو تا بازیکن خیلی خوب درست شدن. یعنی در کنار هم باشن دیگه واقعا ترسناک میشن!
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
بابا چند تا عكس واسه اونايكه adsl دارن كه كاري نداره اپ كردنش
توی تاپیک نسخه PC درخواست بشه واسه کنسول که پرینت اسکرین معنی نداره!
درود
امروز داشتم توی مود کرییر بازی می کردم، هر چی زور می زدم یه حمله هم نمی تونستم بکنم، بعد از چند دقیقه متوجه شدم تعداد بازیکن هام انگار کمه، توی instant replay بازیکن ها مو شمردم دیدم دو نفر (مهاجم ها ) توی زمین نیستن ولی توی اسکواد که می رفتم اسمشون بود، اومدم اون دو نفری که نبودن رو تعویض کنم، توی انیمشن تعویض شدن هم بازیکن رو نشون داد ولی یهو کنسول هنگ کرد
توی بازی های بعد متوجه شدم که اخرای بازی (تقریبا از دقیقه ۸۰ به بعد) اون دو تا بازیکن یهویی ظاهر میشن و دوباره تیمم یازده نفره میشه
الان اخرای فصل هستم و واقعا واسه این تیم زحمت کشیدم تا تونستم به اینجا برسونمش ولی تمام بازی هام رو باید ۹ نفره بازی کنم که به همین خاطر بیشتر بازی هامو واگذار کردم
به نظرتون ایراد از چیه ؟
من اصلا اسکواد ها رو دستکاری نکردم و دی وی دیم هم سالمه، چند تا بازی رو هم سیمولیت کردم ولی مشکل همچنان پا برجاست
یعنی این می تونه یه باگ باشه ؟ (اگه این جوری باشه که واقعا از فیفا حالم به هم می خوره)
سلام اقاي ناظر بازي!
يعني واقعا نمي توني چيزي كه خواستم رو انجام بدي!!!
لطفا ادرس نسخه pc رو بنويس ممنون
شايد اونجا جواب بدن
ابن هم ادرس نسخه pc
[SPOILER="http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443329&page=183"][/SPOILER
Last edited by CAPITAN MAC; 05-02-2011 at 22:32.
سلام. یکی لطف میکنه بگه بهترین ترکیب و فورم رئال مادرید چیه . چند وقته نتیجه نمی گیرم . (Fabregas ، Elia ، Chielini ، Fellaini رو دارم ، M.Diarra ، Di Maria ، Canales و همه ی بازیکن جوونا جز Morata رو ندارم !)
ممنون .
به نظر من که این خوبه...
![]()
دیشب تو لایو با یه ایرانی بازی کردم نیمه اول 3 تا زد و چندتا نزد.سیستم 2-4-4 بود.دیدم نمیشه اینجوری آبکش میشم با فرمیشن زیر بازی کردم گل که نخوردم 2 تا هم زدم حیف که وقت تموم شد
بنده خدا نمی دونست دیگه چطور از این همه بازیکن بگذره
1-4-5 بود که کمی دستکاریش کردم
راستی من منچستر بودم اونم اینتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)