قربون داداش
.gif)
مخلصیم! بعضیا گریه زاری کردن
.gif)
ولی من جزوشون نبودم
.gif)
جدا از شوخی ، بعد از 11 روز که لپ تاپم رو تحویل دادم به سازگار امروز مثلا قرار بود زنگ بزنم تا خبر درست شدنشو بهم بدن (طبق گفته ی مسوول فنی شون که در مراجعه ی حضوری که شنبه داشتم فرموده بودن) و امروز زنگ زدم و خلاصه با سه بار زنگ زدن و دو ساعت دیگه زنگ بزن و 5 دقیقه دیگه زنگ بزن! دقیقا همون چیزی رو که ویستا به علیرضا جان گفته بود رو تحویل من دادن! گفتن به دلیل آپدیت بایوس I/O مادر برد سوخته! و کلا باید عوض بشه!
جالب اینجاست که این مساله نشون میده که وقتی من شنبه مراجعه کردم بعد از 8 روز هنوز دست بهش نزده بودن چون مسوول فنیشون اون موقع گفت فقط باید چیپ بایوس عوض بشه!
خلاصه ، بعد پرسید که برای چی آپدیت کردی
.gif)
من هم از تجربه ی علیرضا جان استفاده نمودم و گفتم که مشکل ساند داشتم
.gif)
خلاصه آخرش گفت این مورد جزو گارانتی نیست اما کمکتون می کنیم! و با گارانتی انجام می دیم! گفتم پس لازم نیست پولی پرداخت کنم! گفت نه! بعد گفتم چطور یکی از دوستانم دقیقا همین مشکل من رو داشته با گارانتی ویستا و اونها گفتن این مورد جزو گارانتیشون هست! گفت ما قوانینمون فرق داره! خلاصه آخر سر بطور قطع و یقین گفت نیاز به پرداخت هزینه نیست که خیالم راحت شد! اما موردی که خیلی بد بود این بود که
.gif)
گفت معلوم نیست کی درست میشه! و گفت می تونی بیای لپ تاپ امانی ببری ! که چون برگشتم شهرستان نمی تونم این کار رو بکنم !
خلاصه دردسری شد این قضیه!
فکر می کنم دیگه باید کلا هر گونه فکری درباره ی بایوس و آپدیتش رو از ذهنم خارج کنم
حالا ببینیم چقدر طول می دن تا درستش کنن!