تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 451 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علیرضا جان من اصلآ منظورم شخص شما نبود و گرنه نام میبردم.شما که رسمآ اعلام کرده بودی که ریسکش رو میپذیری.اما من با خیلی از دوستان دیگر این بحث رو داشتم.
    در ضمن با تشکر از مهران جان که به خوبی مسئله رو جا انداختن.

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

شما کارت درسته.مگه تا حالا کسی هم گریه و زاری کرده؟؟؟
    قربون داداش مخلصیم! بعضیا گریه زاری کردن ولی من جزوشون نبودم
    جدا از شوخی ، بعد از 11 روز که لپ تاپم رو تحویل دادم به سازگار امروز مثلا قرار بود زنگ بزنم تا خبر درست شدنشو بهم بدن (طبق گفته ی مسوول فنی شون که در مراجعه ی حضوری که شنبه داشتم فرموده بودن) و امروز زنگ زدم و خلاصه با سه بار زنگ زدن و دو ساعت دیگه زنگ بزن و 5 دقیقه دیگه زنگ بزن! دقیقا همون چیزی رو که ویستا به علیرضا جان گفته بود رو تحویل من دادن! گفتن به دلیل آپدیت بایوس I/O مادر برد سوخته! و کلا باید عوض بشه!
    جالب اینجاست که این مساله نشون میده که وقتی من شنبه مراجعه کردم بعد از 8 روز هنوز دست بهش نزده بودن چون مسوول فنیشون اون موقع گفت فقط باید چیپ بایوس عوض بشه!
    خلاصه ، بعد پرسید که برای چی آپدیت کردی من هم از تجربه ی علیرضا جان استفاده نمودم و گفتم که مشکل ساند داشتم خلاصه آخرش گفت این مورد جزو گارانتی نیست اما کمکتون می کنیم! و با گارانتی انجام می دیم! گفتم پس لازم نیست پولی پرداخت کنم! گفت نه! بعد گفتم چطور یکی از دوستانم دقیقا همین مشکل من رو داشته با گارانتی ویستا و اونها گفتن این مورد جزو گارانتیشون هست! گفت ما قوانینمون فرق داره! خلاصه آخر سر بطور قطع و یقین گفت نیاز به پرداخت هزینه نیست که خیالم راحت شد! اما موردی که خیلی بد بود این بود که گفت معلوم نیست کی درست میشه! و گفت می تونی بیای لپ تاپ امانی ببری ! که چون برگشتم شهرستان نمی تونم این کار رو بکنم !
    خلاصه دردسری شد این قضیه!
    فکر می کنم دیگه باید کلا هر گونه فکری درباره ی بایوس و آپدیتش رو از ذهنم خارج کنم
    حالا ببینیم چقدر طول می دن تا درستش کنن!

2. 3 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربون داداش مخلصیم! بعضیا گریه زاری کردن ولی من جزوشون نبودم
    جدا از شوخی ، بعد از 11 روز که لپ تاپم رو تحویل دادم به سازگار امروز مثلا قرار بود زنگ بزنم تا خبر درست شدنشو بهم بدن (طبق گفته ی مسوول فنی شون که در مراجعه ی حضوری که شنبه داشتم فرموده بودن) و امروز زنگ زدم و خلاصه با سه بار زنگ زدن و دو ساعت دیگه زنگ بزن و 5 دقیقه دیگه زنگ بزن! دقیقا همون چیزی رو که ویستا به علیرضا جان گفته بود رو تحویل من دادن! گفتن به دلیل آپدیت بایوس I/O مادر برد سوخته! و کلا باید عوض بشه!
    جالب اینجاست که این مساله نشون میده که وقتی من شنبه مراجعه کردم بعد از 8 روز هنوز دست بهش نزده بودن چون مسوول فنیشون اون موقع گفت فقط باید چیپ بایوس عوض بشه!
    خلاصه ، بعد پرسید که برای چی آپدیت کردی من هم از تجربه ی علیرضا جان استفاده نمودم و گفتم که مشکل ساند داشتم خلاصه آخرش گفت این مورد جزو گارانتی نیست اما کمکتون می کنیم! و با گارانتی انجام می دیم! گفتم پس لازم نیست پولی پرداخت کنم! گفت نه! بعد گفتم چطور یکی از دوستانم دقیقا همین مشکل من رو داشته با گارانتی ویستا و اونها گفتن این مورد جزو گارانتیشون هست! گفت ما قوانینمون فرق داره! خلاصه آخر سر بطور قطع و یقین گفت نیاز به پرداخت هزینه نیست که خیالم راحت شد! اما موردی که خیلی بد بود این بود که گفت معلوم نیست کی درست میشه! و گفت می تونی بیای لپ تاپ امانی ببری ! که چون برگشتم شهرستان نمی تونم این کار رو بکنم !
    خلاصه دردسری شد این قضیه!
    فکر می کنم دیگه باید کلا هر گونه فکری درباره ی بایوس و آپدیتش رو از ذهنم خارج کنم
    حالا ببینیم چقدر طول می دن تا درستش کنن!
    انشاءال... که هر چه زودتر درست بشه و برسه دستت.مرسی از اینکه تجربه ات رو در اختیار دوستان گذاشتی.

4. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان...مشکلی دارم و ان اینکه وقتی میخوام به وسیله یه مودم usb به اینترنت وصل شم خیلی راحت connect میشم ولی internet explorer هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی همچنان من به اینترنت وصلم ولی دریغ از باز شدن سایتها و فایر فاکسم نصب کردم ولی اونم هیچ سایتی رو باز نکرد میشه راهنماییم کنید...(در ضمن مودم سالمه و رو pc جواب میده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان...مشکلی دارم و ان اینکه وقتی میخوام به وسیله یه مودم usb به اینترنت وصل شم خیلی راحت connect میشم ولی internet explorer هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی همچنان من به اینترنت وصلم ولی دریغ از باز شدن سایتها و فایر فاکسم نصب کردم ولی اونم هیچ سایتی رو باز نکرد میشه راهنماییم کنید...(در ضمن مودم سالمه و رو pc جواب میده)
    سلام منوی فایل افلاین مود فعال نیست که یا تو اینترنت اپشن برای هر کانکشن ستینگو چک کن ببین اونجا پورتی ایپی نداده باشی

با بقیه مرور گرها هم همینطوره

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان یکم واسم عجیبه !!

Bios چیزه شوخی برداری نیست که بخوان خیلی راحت بسازن و روانه ی Site ها کنن , خیلی روش تست انجام میدن و بعد رو اینترنت میزارن !!

فکر نمیکنید مشکل از نحوه ی آپدیت کردن بوده نه خوده Update !!؟؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ببین دوست من ... من چند بار که نه ... حدود 100 200 300 بار این مشکل رو داشتم. وصل میشه به آی اس پی ولی تو وب نمیره. من سرویس فن آوا داشتم قبلا. گاهش ترافیک میرفت بالا و خطا شلوغ بود کانکت میشد ولی سایت باز نمیکرد به هیچ عنوان.

فکر نکنم آیپی داده باشی وگرنه دوستمون راست میگه ... اگه با فیل.تر شکن بری تو وب و بعدا برنامه رو ببندی و یادت بره آی پی و پورت تو تنظیمات پراکسی رو مثل حالت اول کنی دقیاق همین جوری میشه.

از جایی که سرویس گرفتی سوال کن بگو مشکل داری ببین نظرشون چیه.
    پینگ هم میتونی بکنی که معلوم بشه وصلی یا نه.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان یکم واسم عجیبه !!

Bios چیزه شوخی برداری نیست که بخوان خیلی راحت بسازن و روانه ی Site ها کنن , خیلی روش تست انجام میدن و بعد رو اینترنت میزارن !!

فکر نمیکنید مشکل از نحوه ی آپدیت کردن بوده نه خوده Update !!؟؟
    والله دوستان یا با برنامه ی خود ایسوس این کارو میکنن و یا با گزینه های موجود رو بایوس مادربورد. هر دوروش خیلی تابلو و ساده هست ... اشتباه فقط این ممکنه باشه کا آدم ورداره وسط آپدیت کابل برق رو بی هوا قطع کنه !!!! باتری هم توش نباشه !!!!
    این جوری چیپ بایوس نصفه پروگرم میشه و خراب میشه. وسیله روشن نمیشه. راه تعمیرش هم که دیگه بدون کار سخت افزاری نیست و باید بره گارانتی.

دوستان توجه کنید:
    علت این که من دنبال سونی نرفتم کیفیتش نبود بلکه همین مساله ی بایوس سری f بود که مشکلاتش رو دوستم میدونست و میگفت از نظر بایوس سونی حالا حالا ها کار داره برسه به ایسوس. مطمئن باشید این مشکل بایوس مال این مدل و یا مارک ایسوس نیست. کلی تر از این حرف هاست.

10. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

والله دوستان یا با برنامه ی خود ایسوس این کارو میکنن و یا با گزینه های موجود رو بایوس مادربورد. هر دوروش خیلی تابلو و ساده هست ... اشتباه فقط این ممکنه باشه کا آدم ورداره وسط آپدیت کابل برق رو بی هوا قطع کنه !!!! باتری هم توش نباشه !!!!
    این جوری چیپ بایوس نصفه پروگرم میشه و خراب میشه. وسیله روشن نمیشه. راه تعمیرش هم که دیگه بدون کار سخت افزاری نیست و باید بره گارانتی.

دوستان توجه کنید:
    علت این که من دنبال سونی نرفتم کیفیتش نبود بلکه همین مساله ی بایوس سری f بود که مشکلاتش رو دوستم میدونست و میگفت از نظر بایوس سونی حالا حالا ها کار داره برسه به ایسوس. مطمئن باشید این مشکل بایوس مال این مدل و یا مارک ایسوس نیست. کلی تر از این حرف هاست.
    خب علیرضا جان شما جزو کدوم دسته بودی ؟!

ولی خب Bios رو دوباره میشه با Programable درست کرد ولی خب نمیان دیگه وقت شمارو تلف کنن و یه نو میندازن.

داش علیرضا گارانتی های خوب Asus چیه ؟! من این همه ازتون سوال کردم این یه مورد رو یادم رفته بود.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب علیرضا جان شما جزو کدوم دسته بودی ؟!

ولی خب Bios رو دوباره میشه با Programable درست کرد ولی خب نمیان دیگه وقت شمارو تلف کنن و یه نو میندازن.

داش علیرضا گارانتی های خوب Asus چیه ؟! من این همه ازتون سوال کردم این یه مورد رو یادم رفته بود.
    بله ، بایوس رو دوباره با 'IC Programer" میشه پروگرام کرد ! و میشه همون چیپ رو عوض کرد که قاعدتا با توجه به اینکه شرکت مادر ، تو چین هست و یک سری قطعات مورد نیاز رو باید سفارش بدن! مثلا مادر برد این مدل رو! تعویض قطعه از پروگرام کردن چیپ بیشتر طول میکشه! همونطور که در عمل هم این رو تجربه کردم! و مطلب بعد اینکه اگر مادر برد مشکل نداشته باشه ، احتمالا برای شرکت مادر هم قابل قبول نخواهد بود تعویض کل برد! پس وقتی میگن که این مساله باعث سوختن قسمتی از مادر برد شده که باید کلش عوض بشه احتمالا دارن درست میگن!
    در مورد گارانتی های اسوس هم سه تاست : امرتات ، ویستا ، سازگار ولاغیر

13. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه مشکلی هست...اگه دکمه بالایی سمت چپ express gate هست من نتونستم روشنش کنم.نگهش هم داشتم ولی روشن نشد.البته باتری ندارم با برقه..ربطی نداره؟؟؟مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •