حسین جان فقط سازنده تاپیک تا قبل از یک ربع از زمان ایجاد تاپیک فرصت داره تـــا بتونه اسمه تاپیک رو عوض کنه و گرنه به غیر از مدیران و ادمین کسی نمیتونه. غصه نخور فردا عوض میشه.
حسین جان فقط سازنده تاپیک تا قبل از یک ربع از زمان ایجاد تاپیک فرصت داره تـــا بتونه اسمه تاپیک رو عوض کنه و گرنه به غیر از مدیران و ادمین کسی نمیتونه. غصه نخور فردا عوض میشه.
حالا بی خیال آرمین توضیح داد. راستی الان کجا نصفه شبه تازه الان سر شبهوحید نصف شبی منو سر کار گذاشتی کجا رو میگی این که نداره :![]()
bacheha forum ham bachehaye ghadidm.
ye bache ba marefat javabe poste ma ro nadad.
jaye tasof dare?
post ghablim:
salam khedmate doostan...
manam mikham bazi konam
in bazi chejooriye? chizi bayad dll konam?
darzemn man soraatam 128 hast aslan mitoonam bazi konam?
sharmande be khatere type engilisi ...kharab shode kybordam.
میلاد جان اصلا این بازیها بصورت آنلاین برگزار نمیشه بچه ها با کامپیوتر شخصی بازی خودشونو انجام میدن و سیوشو برای بقیه کاربران میفرستن تا بقیه هم بتونن بازیشونو انجام بدن . زمانیکه شما اون پستو فرستادی ظرفیت این لیگ تکمیل شده بود .
سلام به همه ی دوستان عزیز
حسین جان میشه الان بازیم را انجام بدم؟
سلام به همه دوستان
من با بررسی که توی بازی داشتم متوجه این مساله شدم که نسخه 1.0 فایل pes2010.exe این قابلیت رو نداره که تمام تنظیمات سیو شده توسط گیمر رو ذخیره کنه بعبارتی فقط این قابلیت رو داره که تنها ترکیب و استرتژیها رو میتونه ذخیره کنه . بنابراین ما مجبوریم از نسخه 1.3 این فایل استفاده کنیم .
این مساله رو خدمت همه عرض کنم که استفاده از این کرک مشکلی برای هیچ یک از کاربران ایجاد نخواهد کرد .من قبلا این کرک رو توی تاپیک گذاشته بودم و بیشتر بچه ها قبلا این کرک رو دانلود کرده بودن اما مجدد آدرس این کرک رو برای کسانیکه هنوز موفق به دانلود این کرک نشدن , قرار میدم .
آدرس کرک 1.3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 03-03-2010 at 13:50.
سلام
بله علی جان شما میتونی بازیتو انجام بدی .
حسیـــن جـــان این کــرک 1.3با توجـــه بــا اینکه یکی دو تــا بــازی رو با کـــرک 1.0 انجـــام دادیم خلل ایـــجـــاد نمیکنـــه ؟
حسیـــن جــــان این کرک رو نصبیدم. منتها دوباره کیتها و لوگوها بهـــم ریختـــن . چیـــکـــار کنــــم ؟اقا درست شد . حواسم نبــود زماین که کرک رو کپی کردم کیت سرور رو Attach نکردم . رفتـــم Attach ش کردم درست شد .
Last edited by Armin 7; 03-03-2010 at 15:07.
نه آرمین جان این کرک هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه . در ضمن ممنون که اسم تاپیکو عوض کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)