پایین ترین قیمتی که من دیدم 1460 بوده ... یعنی بعد از 2 هفته 100 تومن ارزونتر شد.... احتمال اینکه زیر 1400 بیاد زیاده(البته بدون گارانتی)
پایین ترین قیمتی که من دیدم 1460 بوده ... یعنی بعد از 2 هفته 100 تومن ارزونتر شد.... احتمال اینکه زیر 1400 بیاد زیاده(البته بدون گارانتی)
[IMG][/IMG]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چیه؟؟؟
من که واقعا قبولش دارم این عکس رو![]()
همین طوره! واقعیت رو بیان میکنه!
این هم هست:
سلام دوستان از قدیم گفتن حرف حق جواب نداره.نه؟
بيل گيتس: اگرفنّاوري جنرال موتـــورز با سرعتي همســــان فنّاوري كامپيوتر پيشرفت كرده بود، امروز اتومبيلهايي سوار ميشديم كه:
· سرعتشان 22000 مايل بر ساعت بود!
· مصرف بنزين آنها 4 ليتر درهر 1000 مايل بود!!
· بهاي آنها 25 دلار بود!!!
پاسخ جنرال موتورز
1 - بدون هيچ دليلي ماشين شما در روز دوبار تصادف ميكرد!
2 - هردفعه كه خطهاي وســط خيابان را ازنو نقاشي ميكردند شما بايد يك ماشين جديد ميخريديد!
3 - گاه وبيگاه ماشين شما درخيابانها از حركت باز ميايستــــاد وشما چارهاي جز استارت (Restart) مجدد نداشتيد!
4 - هربار كه جنــــرال موتورز مدل جديدي را به بازار عرضه ميكرد خريداران ماشين بايد راننــــدگي را از اول ياد ميگرفتند چون هيچ يك از عملكردها و كنترلهاي ماشين مانند مدل قبلي نبود!
5 - براي خاموشكردن ماشين بايد دكمه استارت را ميزدند!
6 - جنرال موتورز خريداران ماشينهايش را مجبور به خريد نقشههاي راههايي ميكرد كه ممكــــن بود اصلاً به درد راننـــدگان نخورد.
7 - كيسه هــــــوا قبل از بازشدن در هنگام تصادف از شما ميپرسيد:
Are You Sure ?!
Last edited by Shahin_SOURNA; 15-12-2010 at 15:20.
لطفا سوالات نرم افزاری تون رو اینجا مطرح کنید:
اما سوالتون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله بوت کمپ کاری به این چیزها نداره اون بستگی به نوع ویندوزی داره که شما خریداری کردین و میخواهید نصب کنید.
یعنی چی بدون توجه به کانفیگ؟؟؟یعنی بازی رو با بهترین کیفیتش میاره ؟؟؟؟خب حالا شما میتونین اون بازی ها رو تهیه کنید و روی کم خودتون نصب کنید و تقریبا (گفتم تقریبا)بدون توجه به کانفیگ تون بازی کنید
مثلا بازی که روی ویندوز با گرافیک 1 میاد با مک با 512 میاد ؟؟؟ یا کلا دارم اشتباه میکنم؟؟اگه اشتباه میکنم میتونی روشنم کنی؟؟
سایتی است که تمام مشخصات مدل های اپل داشته باشه.
سایت فارسی زبان لطفا معرفی کنید
سلام میخوام یه مدل لپ تاپ بهم معرفی کنید که این خصوصیاتو داشته باشه خودتون بینشون یه توازنی ایجاد کنین:
سبک باشه و کوچک
اپل باشه
جزء ارزان ترین هاش باشه
از جدیدا باشه بهتره
اپل باشه
![]()
سلام...سایتی است که تمام مشخصات مدل های اپل داشته باشه.
سایت فارسی زبان لطفا معرفی کنید
تو گوگل سرچ کنید :
اپل - نقش
يهو بگو MC516![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)