مخابرات امشب واسه من گند زده .. از ساعت 10 شب قطع بودم .. الان كه 2 و خورده اي صبحه سرعت ميده در حد 2-3 كيلوبايت .. گند گند
هزارتا كار داشتم امشب گند ميزنن به زندگي ادم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات امشب واسه من گند زده .. از ساعت 10 شب قطع بودم .. الان كه 2 و خورده اي صبحه سرعت ميده در حد 2-3 كيلوبايت .. گند گند
هزارتا كار داشتم امشب گند ميزنن به زندگي ادم .
سرعت دوباره او کی شده.سرعت دانلود 256 شده 150 به بالا ^_^
سرعت دوباره کم شده انگار ...
البته انگار هوشمند خودش لیمیت میکنه ، زمانی که مودم رو خاموش ، روشن میکنم حدود 10 الی 20 ثانیه سرعت همون 170 هست ، بعدش میشه 40 تا 50 ...
مشکل با قسمت اینترنت، اینترانت (داخلی) مشکلی نداره!
بچه ها سایت خوب واسه دانلود فیلم میشناسید که هم سرعت دانلود هاش زیاد باشه هم خودتون ازش راضی باشید؟
فقط ببخشید این سوال اینجا کردم جای بهتری پیدا نکردم....
در پوست خود نمیگنجم الانساتیا یک گیگ ترافیک رایگان به مناسبت عید فطر به همه داده
![]()
واسه دانلود از تورنت استفاده کن
نه دوستان متوجه سوالم نشدید!میگم الان 512 نامحدود سرعتش چنده؟!!!همین.
شرکتای خصوصی الان وضعشون بهتره!حیف که پیش شماره من 4 داره!هیچ شرکت خصوصی نمی گیره واسه منو!!!
شما الان سرعتت چنده؟!روز و شب و سرور داخلی و خارجی رو بگو.
512 دارید؟!
512 دارم ، این روزها یکم سرعتم پایین اومده نمیدونم چرا ، ولی الان سرعت روزانم اینه (حدود 360 کیلوبایت) :
سرعت شبانه هم دقیقن 110 کیلوبایت ثابت.
قبلن سرعت روزانه حدود 460 کیلوبایت بود ، اینروزا اومده پایین نمیدونم چرا![]()
مخابرات همون طور که گفتم همه سرعتهاش تقریبا یکیه و بیش از 170. مخابرات فقط نامحدود پیشنهاد می کنم چون فعلا محاسبه حجم درست انجام نمی شه (که فعلا نامحدود نمی دن). البته سرعت بالا هم موقتیه همونطور که ماه پیش سرعت همه کاهش داده شده بود.
یادش به خیر یه زمانی شاتل بودم (اوایل که تازه اومده بود اراک) من با 512 سرعتم 64 بود دوستم با 128 هم 64.
خوب بودن وضع هیچ جا تا به حال دائم دائم نبوده. چندین ماه خوبن چند ماهی هم بد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)