تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 1291 اولاول ... 1642142542602612622632642652662672682743143647641264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا این ایرانسل چرا اینجوریه؟الان دو روزه دارم به 707 زنگ میزنم کسی گوشیو بر نمیداره.فقط میگه لطفا منتظر باشید!!!
    الان 11 روزه ثبت نام کردم و پول ریختم ولی هنوز زنگ نزدن برای نصب!!!!
    وقتي به 707 زنگ مي زنيد بايد 15 الي 20 دقيقه پشت خط باشيد و به صداي دلنشين لطفا منتظر باشيد گوش فرا دهيد.
    اين تاخير عادي است ، در حال حاضر مودم كم دارند (به خاطر تخفيف ها)و اكثر سفارش بعد از يك هفته مودم تهيه ميشه و براي خودم 8 روز طول كشيد.

2. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

9

سلام
    مودم کله قندی زرد رنگ (BM632) اصلا مشکل ReSet شدن نداره. من از خرداد ماه دارم استفاده می کنم.
    مودم WiFi ای که 2 آنتن داره (BM635)، مشکل ReSet شدن داره. من از آذر ماه دارم استفاده می کنم.
    مودم WiFi ای که جدیده! و آنتن نداره (BM632W)، به گفته ی دوستان مشکل ReSet شدن نداره.

خوش باشین،
    ©م.م.©
    دوستان بالاخره پریروز مال ما رو آوردن نصب کردن، با این ریست شدن چکار کنم؟! هر 10 دقیقه ریست میشه!
    زنگ بزنم مودم عوض کنم؟ چاره که نباید داشته باشه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بقیه دوستان هم مشکل کندی سرعت دارن؟
    با تشکر
    مشکل کندی سرعت رفع شد.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

براي كسي كه از واي فاي استفاده نمي كنه براي غير فعال كردن واي فاي در محيط براي جلوگيري از سوء استفاده بايد چه كرد؟‌
    يك قسمت در تنظيمات Basic --->wlan ---> Enable wirless بايد تيك اين گزينه رو برداريم ؟

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

براي كسي كه از واي فاي استفاده نمي كنه براي غير فعال كردن واي فاي در محيط براي جلوگيري از سوء استفاده بايد چه كرد؟‌
    يك قسمت در تنظيمات Basic --->wlan ---> Enable wirless بايد تيك اين گزينه رو برداريم ؟
    بله همون تيك رو بر داريد

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

روی خود مودم که دکمه خاموش و روشن wifi رو داره ! خوب اون رو بزنید و wifi خاموش میشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان سلام، یکی به من کمک کنه...
    دیروز دیگه از ریست شدنها کلافه شدم، زنگ زدم 707 و بعد از 40 دقیقه پشت خط بودن آقایی که بی خیال دنیا بود جواب داد و جدا زیر بار نرفت که مودم ریست میشه! بعد وقتی اصرار من رو دید گفت برو تو صفحه مودم و مودم رو روی حالت IPCS بزار و میتونی از راهنمای داخل سایت ایرانسل هم استفاده کنی...
    من چنین چیزی تو صفحه مودم پیدا نکردم فقط متوجه شدم که مودم شش دانگ روت نشده و به خاطر همینه که هر بار ریست میشه باز باید تو صفحه پورتال یوزر و پسورد بزنم! رفتم با کمک راهنمای خود ایرانسل روت رو کامل کنم که دیگه وایمکس بر نمیگرده که نمیگرده!
    من تجربه راه اندازی ADSL زیاد داشتم خیلی فرق نمیکردو لی هر طور تنظیم میکنم مودم رو هیچ اتفاقی نمیفته!

لطفا کمکم کنید، آیا تاپیکی هست که تنظیمات مودم ها رو شرح داده باشه یا کسی از دوستان میدونه برام بنویسه یا کسی که BM635 داره بره تو صفحه مودم و تنظیمات رو ببینه و بنویسه...
    ممنون میشم، خدا خیرتون بده...

بالاخره آنقدر خیرگی کردم تا درستش کردم با کمک همون تجربیات ADSL، الان بطور جدی دارم روی ریست شدن این نوع مودم کار میکنم.
    اگر میتونید کمک کنید:
    1- بطور کلی همه این مودمها این مشکل رو ندارن، این میتونه یک سر نخ باشه. مثلا یکی از دوستان همزمان با من گرفته و تا حالا یک بار هم ریست نشده!
    2- وقتی با کابل وصل باشه اصلا ریست نمیشه، پس میتونه یه ربطی به 2 تا آنتن داشته باشه، فردا با یک آنتن سیم دار امتحانش میکنم.
    3- با توجه به بند 2 تو دفترچه مودم نوشته نباید در معرض تشعشعات مغناطیسی دستگاه های برقی مثل یخچال، دیش ماهواره، ماروویو قرار بگیره حال اینکه کیس کامپیوتر (مال من وای فای داره و من مودم رو دقیقا میذارم روی کیس) و حتی اسپیکر هم تشعشعات مغناطیسی قوی تولید میکنند

شمایی که از BM635 استفاده میکنید کمک کنید...
    Last edited by jamalmashang; 18-02-2011 at 17:45.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11 مشکل ReSet شدن مودم های WiMAX

دوستان سلام، یکی به من کمک کنه...
    دیروز دیگه از ریست شدنها کلافه شدم، زنگ زدم 707 و بعد از 40 دقیقه پشت خط بودن آقایی که بی خیال دنیا بود جواب داد و جدا زیر بار نرفت که مودم ریست میشه! بعد وقتی اصرار من رو دید گفت برو تو صفحه مودم و مودم رو روی حالت IPCS بزار و میتونی از راهنمای داخل سایت ایرانسل هم استفاده کنی...
    من چنین چیزی تو صفحه مودم پیدا نکردم فقط متوجه شدم که مودم شش دانگ روت نشده و به خاطر همینه که هر بار ریست میشه باز باید تو صفحه پورتال یوزر و پسورد بزنم! رفتم با کمک راهنمای خود ایرانسل روت رو کامل کنم که دیگه وایمکس بر نمیگرده که نمیگرده!
    من تجربه راه اندازی ADSL زیاد داشتم خیلی فرق نمیکردو لی هر طور تنظیم میکنم مودم رو هیچ اتفاقی نمیفته!

لطفا کمکم کنید، آیا تاپیکی هست که تنظیمات مودم ها رو شرح داده باشه یا کسی از دوستان میدونه برام بنویسه یا کسی که BM635 داره بره تو صفحه مودم و تنظیمات رو ببینه و بنویسه...
    ممنون میشم، خدا خیرتون بده...

بالاخره آنقدر خیرگی کردم تا درستش کردم با کمک همون تجربیات ADSL، الان بطور جدی دارم روی ریست شدن این نوع مودم کار میکنم.
    اگر میتونید کمک کنید:
    1- بطور کلی همه این مودمها این مشکل رو ندارن، این میتونه یک سر نخ باشه. مثلا یکی از دوستان همزمان با من گرفته و تا حالا یک بار هم ریست نشده!
    2- وقتی با کابل وصل باشه اصلا ریست نمیشه، پس میتونه یه ربطی به 2 تا آنتن داشته باشه، فردا با یک آنتن سیم دار امتحانش میکنم.
    3- با توجه به بند 2 تو دفترچه مودم نوشته نباید در معرض تشعشعات مغناطیسی دستگاه های برقی مثل یخچال، دیش ماهواره، ماروویو قرار بگیره حال اینکه کیس کامپیوتر (مال من وای فای داره و من مودم رو دقیقا میذارم روی کیس) و حتی اسپیکر هم تشعشعات مغناطیسی قوی تولید میکنند

شمایی که از BM635 استفاده میکنید کمک کنید...
    سلام
    سه مورد رو بنابر تجربیات خودم می گم:
    1.وقتی WiFi روشن ه، نرخ ReSet شدن، بیشتره.
    2. وقتی از این دستگاه به عنوان یه Switch استفاده می شه (فقط برای شبکه کردن کامپیوتر ها) و در WiMAX لاگ این نیستم، اصلا ReSet نمی شه!
    3.وقتی این دستگاه در حالت Idle هست و کاری نمی کنه، تمایلی به ReSet کردن نداره.

خوش باشین،
    ©م.م.©
    Last edited by patal; 18-02-2011 at 21:49.

10. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روی خود مودم که دکمه خاموش و روشن wifi رو داره ! خوب اون رو بزنید و wifi خاموش میشه !
    اين مدل هاي جديد داره ، روي اين مدل هاي قديمي كه دو تا آنتن داره من چنين دكمه اي نديدم ،‌اگر شما ديد به ما هم بگيد !‌

دوستان زيادي در مورد ريست شدن صحبت مي كنند ، تجربه به من ثابت كرده كه فقط و فقط به شانس شما بستگي داره ،‌الان خود من از اين واي فاي هاي قديمي دارم ولي يك بار هم توي اين هفته ريست نشده ، پس ربط به اين چيزها نداره .

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11

اين مدل هاي جديد داره ، روي اين مدل هاي قديمي كه دو تا آنتن داره من چنين دكمه اي نديدم ،‌اگر شما ديد به ما هم بگيد !‌

دوستان زيادي در مورد ريست شدن صحبت مي كنند ، تجربه به من ثابت كرده كه فقط و فقط به شانس شما بستگي داره ،‌الان خود من از اين واي فاي هاي قديمي دارم ولي يك بار هم توي اين هفته ريست نشده ، پس ربط به اين چيزها نداره .

سلام،
    دوست خوبمون آقای farzin1986 می گه که 4 بار مودم رو عوض کرده و هر 5 مودم این مشکل رو داشتن.

حال با توجه به قانون استقرا و اصل لانه کبوتری! یا آقای farzin1986 بد شانس ترین آدم ِ روی زمین اند، یا تمام BM635 ها مورد دارند!

خوش باشین،
    ©م.م.©

13. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •