تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 472 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم دو روزه سمند ef7 پایه گازسوز صفر گرفتم ولی اصلا راه نمیره از پراید هم بدتره بدجور زد تو ذوقم بنظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
    خواهشا راهنمایی کنید؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم دو روزه سمند ef7 پایه گازسوز صفر گرفتم ولی اصلا راه نمیره از پراید هم بدتره بدجور زد تو ذوقم بنظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
    خواهشا راهنمایی کنید؟
    مبارك باشه
    عرض به حضورتون كه اول بايد باپدال گازش ارتباط برقراركني به اين شكل كه موقع گازدادن پاتوميزاري روي پدال و فشار ميدي (مثل ماشيناي شهربازي كه توي محوطه فنس كشي شده با برق كارمي كنن) به هيچ عنوان با پدال گاز بازي نكن . با اين طرفند خواهي ديد كه شتاب ماشينت خيلي هم عاليه.
    تابعد....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    بنظر شما دلیلش اینکه هنوز اب بندی نشده نمیتونه باشه

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان لطفا یکی توضیح بده (علمی) تو ef7 که نسبت تراکم موتور 11 هست چطور هست که بنزین سوپر براش خوب هست و میگن بنزین معمولی براش سمه؟
    سوال دوم هم اینه که حتما دوستان دیدن که وقتی بنزین معمولی اگه کیفیتش بالا هست را تو یه ظرف بیرنگ یا به رنگ روشن میریزید رنگش تغریبا شبیه شربت آلبالو هست! سوال من اینه که بنزین سوپر را که کیفیتش مناسب هست اگه توظرف بریزیم چه رنگی باید باشه؟ و اگه بیکیفیت باشه متمایل به چه رنگی میشه؟ درکل از رنگ بنزین میشه بهطور نسبی به کیفیتش پی برد؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ممنون از راهنمایی‌های بی‌دریغ و خوبتون
    من اینجور که توی نت دیدم روغن‌های الف ۵ لیتری هم دارند. حدود قیمتشو میدونین چنده؟ و اینکه اگه از بازار تهران بخرم یا نمایندگیش توی دبی تفاوتی هم داره؟ (هزینه حمل و گمرکی نمیخوره)
    و اینکه شما بین ۲ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هردو 10w40 هستند کدومو پیشنهاد می‌کنین؟
    در مورد شمع‌ها هم همینیه که توی وب‌سایت آپکو هم بود؟ از فروشگاه‌های ایساکو بگیرم؟ یا اینم بگم از دبی برام بیارن؟
    الآن تفاوت کارکرد شمع‌هارو بوضوح دارم می‌بینم. موتور تقریبا ۵-۶ درصد کمتر گرم میشه و مصرف سوخت هم حدود ۷-۸ درصد کم‌تر از قبل شده و شتاب ماشین هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و امیدوارم با تعویض شمع‌ها خوب بشه چون هنوزم نسبت به سمند XU7 که داشتم شتابش کمه و یلحظه اول کوپ می‌کنه ماشین.

توی وب‌سایت آپکو قسمت پرسش و پاسخ در مورد شمع‌ها نوشته "
    برای خودروهای 16 سوپاپ شمع پایه بلند باید تهیه نمایید ، شمع های پایه کوتاه برای خودروهای 8 سوپاپ می باشد." اما توی انجمن بارها شما و دیگر دوستان گفتین باید شمع پایه کوتاه بگیریم برای موتور EF7. محض اطمینان خواستم اینم مجدد کسب اطلاع کنم که آیا همون پایه‌کوتاه بگیریم یا این نوشته توی وب‌سایت آپکو درسته؟
    روغن مدل دومی را تهیه کنید
    شمع هم همون مدل ایساکویی را بگیرید
    اگه نشد از فروشگاه معتبر و همون مدل که قبلا گفته شد
    شمع هم پایه بلنده

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان لطفا یکی توضیح بده (علمی) تو ef7 که نسبت تراکم موتور 11 هست چطور هست که بنزین سوپر براش خوب هست و میگن بنزین معمولی براش سمه؟
    سوال دوم هم اینه که حتما دوستان دیدن که وقتی بنزین معمولی اگه کیفیتش بالا هست را تو یه ظرف بیرنگ یا به رنگ روشن میریزید رنگش تغریبا شبیه شربت آلبالو هست! سوال من اینه که بنزین سوپر را که کیفیتش مناسب هست اگه توظرف بریزیم چه رنگی باید باشه؟ و اگه بیکیفیت باشه متمایل به چه رنگی میشه؟ درکل از رنگ بنزین میشه بهطور نسبی به کیفیتش پی برد؟
    در رابطه با سوال اولتون زیاد باید از کسی که مکانیک خودرو خونده سوال بپرسید البته دوستان در این بخش کمک خواهند کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بنزنی معمولی باید صورتی رنگ باشه و بنزین سوپر باید کم رنگ تر باشه

اما در حال حاضر کیفیت بنزین به صورتی شده که بنزین های معمولی رنگ مایل به سیز دارند که نباید اینجوری باشند و بنزین های سوپر صورتی
    رنگ هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان، این لکه های چسب مربوط به ابرهائی که ایران فرغون روی درها می چسبونه رو چطوری پاک کنم، به کیفیت رنگ بدنه آسیب وارد نشده و راحت هم پاک بشه،
    و همین طور اون برچسب شماره بدنه که داخل اطاق روی شیشه جلو چسبیده؟
    سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود
    دوستان، این لکه های چسب مربوط به ابرهائی که ایران فرغون روی درها می چسبونه رو چطوری پاک کنم، به کیفیت رنگ بدنه آسیب وارد نشده و راحت هم پاک بشه،
    و همین طور اون برچسب شماره بدنه که داخل اطاق روی شیشه جلو چسبیده؟
    سپاس
    برای برچسب روی شیشه از استون استفاده کنید
    برای برچسب روی در هم اگر کم کم از یک طرف بلندش کنید جای چسب باقی نمیمونه
    و برای مابقیش کمی گازوییل بزنید به دستمال و روش بکشید و بعد از اون حتما خودرو بشورید .اگر ار گولیش به جای اینکار استفاده کنید بهتره

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    اول اینکه سرویس اولیه ماشین تا چه کیلومتری باید ببرم ؟
    امروز ماشینمو بردم نمایندگی اخه چراغ ترمز چپش کار نمیکنه گفت این مشمول گارانتی نمیشه. ماشینم کارت طلاییم داره یعنی واقعا مشمول گارانتی نمیشه
    سوال بعدی اینکه ماشینم مشکیه فک کنم یه چند ماهی توی انبارشون زیر افتاب و بارونای اسیدی تهران بوده الان جای لکه های بارون کاملا روش مونده هرچی کارواش بردمو میشورمش نمیره حتی لکه شیشه هاشم پاک نمیشه بنظرتون چیکار کنم. پیشاپیش ممنون از پاسخاتون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    اول اینکه سرویس اولیه ماشین تا چه کیلومتری باید ببرم ؟
    امروز ماشینمو بردم نمایندگی اخه چراغ ترمز چپش کار نمیکنه گفت این مشمول گارانتی نمیشه. ماشینم کارت طلاییم داره یعنی واقعا مشمول گارانتی نمیشه
    سوال بعدی اینکه ماشینم مشکیه فک کنم یه چند ماهی توی انبارشون زیر افتاب و بارونای اسیدی تهران بوده الان جای لکه های بارون کاملا روش مونده هرچی کارواش بردمو میشورمش نمیره حتی لکه شیشه هاشم پاک نمیشه بنظرتون چیکار کنم. پیشاپیش ممنون از پاسخاتون
    سرویس اولیه خودروی شما رو 5000 کیلومتر هست
    چراغش اگه کار نمیکنه احتمالا لامپش سوخته که نیازی به گارانتی نیست خودتم میتونی عوض کنی
    درمورد سوال آخر ماشین رو باید ببری یک دست واکس و پولیش کامل بزنی تا رنگش درست بشه

12. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •