ممنون از راهنمایی.
مطمئن هستید که این مدل ها از نظر کارت گرافیک و cpu و غیره برای رندر مناسب هستند؟
با تشکر
ممنون از راهنمایی.
مطمئن هستید که این مدل ها از نظر کارت گرافیک و cpu و غیره برای رندر مناسب هستند؟
با تشکر
دوست عزیز من در بخش Asus جواب شما رو دادم.با خیال راحت مثل لپ تاپ من بگیر پشیمون نمیشی.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
شما برای رندر کردن به میزان رم بالا و سی پی یو قوی و یک کارت گرافیک متوسط نیاز داری که همگی این مدلها این خصوصیات رو دارا هستند.
سالام دوست عزیز.
اولا تبریک میگم.
در ثانی برای نوت بوک گیم توقع باتری بیش از این حد را نباید داشته باشی... برای گیم هم معمولا از باتری استفاده نمی کنند اما حدود 40 دقیقه جواب میده.
وقتی باتری به طور کامل شارژ هست شارژ متوقف هست و نوت بوک از باتری استفاده می کنه.
اما اگر طولانی مدات استفاده نداری ، باتری را جدا کن
اگر در این زمینه سوال داری در بخش نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی ادامه بده.
دوستان سلام
من بالاخره حاضر شدم 1.300 پول بدم و HP 2190 رو بخرم اول قصد دشتم 1557 بگیرم ولی بعدش که مدل های اچ پی رو دیدم و کانفیگ خوب و بالا تصمیم گرفتم اچ پی بگیرم چون از دل سر تر هست به شما هم پیشنهد میکنم 2190 اچ پی بگیرید
من که خیلی راضی هستم و بعد چند روز وقت گذاشتن و دیدن همه مدل ها و برند ها تصمیم گرفتم
البته این هم بگم که در خرید خیلی دقت کنید چون من از مغازه پایتخت که فقط اچ پی میفروخت گرفتم اول داشت یه لبتاب دست دوم رو قالب من میکرد و ادعا هم میکرد که نو هست و یه برچسب سفید الکی رو زده بود حتما دقت کنید که برچسب روی در اچ پی باید از نوع شیشه ای و شفاف با مارک اچ پی باشه و برچسب های سفید و و چروک دست 2 اند
در ضمن بار اول که روشن میشه نباید وندوز کامل بالا بیاد و مینویسه که این ویندوز بار اول هست که بالا میاد
مشخصات HP 2190 هم:
cpu i7 6 mg cash
ram 4 gig
grafic Gf 1 gig deliate
hard 500
screen led
موفق باشید
خوب امیدوارم مبارکتون باشه. راستی این مدل لپ تاپ 2190ee هست یا 2190us ؟
چون خوب با هم فرق می کنند.
1- modem 15-20$
2-finger print reader 25-30$
3-bluetooth 25-30$
4-x$ جابجایی وسایل اکسترنال
Last edited by tavallaei100; 19-04-2010 at 15:50.
آقا من مشخصات این لپ تاپ رو تو سایت امرتات چک کردم. قیمتش 1490بود. ولی فرقی که داشت این بود که نوشته بود فقط DVD داره و بلوری نداره.
حالا سوال من اینه که اولا این مدل رو ازکجا سفارش دادین که می گین بلوری هم داره و قیمتش هم چند دراومده؟
دوم اینکه عیبی چیزی توش پیدا کردی یانه؟
ممنون
نه دوست عزیز بلو ری نداره.منم اولش فکر کردم بلو ری داره ولی امرتات گفت قبلا اشتباهی نوشته بودیم که بلوری داره.این مدل هیچ عیبی هم نداره.قیمتش هم به بهانه این که بلو ری نداره تا جایی که میتونی ازشون تخفیف بگیر![]()
دوست عزيز مدل بلو ري دار ميشه گفت با كانفيگ خيلي شبيه به مدا 61 مدل Asus n71jq , asus g73jh هست كه بنده منتظرم بيايد ببينم به چه قيمتي مي دن .
لطفا دوستاني كه مدل 61 را خريدن حتما نمرات ويندوزش رو در تايپيك ايجاد شده بنويسند .
کسی از VAIO CW اطلاعاتی نداره؟ میگن در حالت خاموش خیلی باطری کم میکنه؟ کسی یه ریویو درست درمون از سری CW نداره؟
بله دست من هم که رسید دیدم بلوری نداره من هم از 1.490 فقط 1.420 پرداخت کردم.در ضمن الان روز دوم که
دارم باهاش کار میکنم هر چی ازش بگم کمه.فقط میتونم بگم: Bravo Asus
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)