تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 892 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه superaryan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

HP DV6-2150
    CORE I5-2.4-520M
    4096 DDR3
    640 HDD
    NVIDIA GT230 1G DDR3
    15.6" LED
    DVD RW
    WINDOWS 7HP
    2.8Kg

HP DV6-1390
    CORE2DUO-2.66-P8800
    4096 DDR3
    HDD 500
    ATI 4650 1GB GDDR3
    15.6" LED
    DVD RW
    win 7HP
    2.8Kg

ASUS N61VN
    CORE2DUO 2.66-P8800
    4096 DDR3
    HDD 500
    NV GT 240 1G DDR3
    16"
    DVD-RW
    WIN 7HP
    BAG-MOS

ممنون از راهنمایی.
    مطمئن هستید که این مدل ها از نظر کارت گرافیک و cpu‌ و غیره برای رندر مناسب هستند؟
    با تشکر

2. این کاربر از superaryan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت گرافیک برام مهمه آخه

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

اگر مدل دل کارت گرافیک خوبی داشت میگرفتم اما 5730 کجا 4570 کجا ! برای من گرافیک مهمه
    دوست عزیز من در بخش Asus جواب شما رو دادم.با خیال راحت مثل لپ تاپ من بگیر پشیمون نمیشی.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

ممنون از راهنمایی.
    مطمئن هستید که این مدل ها از نظر کارت گرافیک و cpu‌ و غیره برای رندر مناسب هستند؟
    با تشکر
    شما برای رندر کردن به میزان رم بالا و سی پی یو قوی و یک کارت گرافیک متوسط نیاز داری که همگی این مدلها این خصوصیات رو دارا هستند.

4. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

درود.biostar عزیز خدا خیرت بده واسه مشاوره ای که بهم دادی.دیروز asus n61jq رو با گارانتی امرتات گرفتم.همه چیزش عالیه فقط چند تا سوال برام پیش اومد: باتریش(در حالت full sharg) واسه کارای معمولی مثل فیلم دیدن-موزیک گوش دادن-کار کردن تو محیط ویندوز-اینترنت و..... حداکثر حداکثر فقط 2 ساعت دووم میاره.باتریش سالمه؟؟؟ 2 ساعت یه خورده کم نیست؟ اگه سالمه پس واسه گیم چقدر میخواد دووم بیاره؟! یه سوال دیگه ام داشتم: وقتی این لبتاپ زیادی به شارژ باشه خودش جریانو قطع میکنه؟بازم ازت تشکر میکنم.مر30

سالام دوست عزیز.
    اولا تبریک میگم.
    در ثانی برای نوت بوک گیم توقع باتری بیش از این حد را نباید داشته باشی... برای گیم هم معمولا از باتری استفاده نمی کنند اما حدود 40 دقیقه جواب میده.

وقتی باتری به طور کامل شارژ هست شارژ متوقف هست و نوت بوک از باتری استفاده می کنه.
    اما اگر طولانی مدات استفاده نداری ، باتری را جدا کن
    اگر در این زمینه سوال داری در بخش نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی ادامه بده.

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

دوستان سلام
    من بالاخره حاضر شدم 1.300 پول بدم و HP 2190 رو بخرم اول قصد دشتم 1557 بگیرم ولی بعدش که مدل های اچ پی رو دیدم و کانفیگ خوب و بالا تصمیم گرفتم اچ پی بگیرم چون از دل سر تر هست به شما هم پیشنهد میکنم 2190 اچ پی بگیرید
    من که خیلی راضی هستم و بعد چند روز وقت گذاشتن و دیدن همه مدل ها و برند ها تصمیم گرفتم
    البته این هم بگم که در خرید خیلی دقت کنید چون من از مغازه پایتخت که فقط اچ پی میفروخت گرفتم اول داشت یه لبتاب دست دوم رو قالب من میکرد و ادعا هم میکرد که نو هست و یه برچسب سفید الکی رو زده بود حتما دقت کنید که برچسب روی در اچ پی باید از نوع شیشه ای و شفاف با مارک اچ پی باشه و برچسب های سفید و و چروک دست 2 اند
    در ضمن بار اول که روشن میشه نباید وندوز کامل بالا بیاد و مینویسه که این ویندوز بار اول هست که بالا میاد
    مشخصات HP 2190 هم:

cpu i7 6 mg cash
    ram 4 gig
    grafic Gf 1 gig deliate
    hard 500
    screen led

موفق باشید

داره خودمونی میشه tavallaei100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من بالاخره حاضر شدم 1.300 پول بدم و HP 2190 رو بخرم اول قصد دشتم 1557 بگیرم ولی بعدش که مدل های اچ پی رو دیدم و کانفیگ خوب و بالا تصمیم گرفتم اچ پی بگیرم چون از دل سر تر هست به شما هم پیشنهد میکنم 2190 اچ پی بگیرید
    من که خیلی راضی هستم و بعد چند روز وقت گذاشتن و دیدن همه مدل ها و برند ها تصمیم گرفتم
    البته این هم بگم که در خرید خیلی دقت کنید چون من از مغازه پایتخت که فقط اچ پی میفروخت گرفتم اول داشت یه لبتاب دست دوم رو قالب من میکرد و ادعا هم میکرد که نو هست و یه برچسب سفید الکی رو زده بود حتما دقت کنید که برچسب روی در اچ پی باید از نوع شیشه ای و شفاف با مارک اچ پی باشه و برچسب های سفید و و چروک دست 2 اند
    در ضمن بار اول که روشن میشه نباید وندوز کامل بالا بیاد و مینویسه که این ویندوز بار اول هست که بالا میاد
    مشخصات HP 2190 هم:

cpu i7 6 mg cash
    ram 4 gig
    grafic Gf 1 gig deliate
    hard 500
    screen led

موفق باشید

خوب امیدوارم مبارکتون باشه. راستی این مدل لپ تاپ 2190ee هست یا 2190us ؟
    چون خوب با هم فرق می کنند.
    1- modem 15-20$
    2-finger print reader 25-30$
    3-bluetooth 25-30$
    4-x$ جابجایی وسایل اکسترنال
    Last edited by tavallaei100; 19-04-2010 at 15:50.

9. این کاربر از tavallaei100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من امروز لپ تاپمو سفارش دادم فردا صبح میرسه دستم.

Asus N61Jq-JX006V
    CPU Intel® Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg c level 3
    RAM 4GB DDR3 1066 MHz up to 8GB
    LED 16" HD colorShine
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5730, 1G DDR3 VRAM DX11
    HDD 640GB.5400rpm
    Blu-ray with DVD Super Multi Double Layer
    USB 2.0×2 port
    USB 3.0×1 port
    E-SATA×1 port
    HDMI×1 port
    Web Camera 2.0 Mega Pixel
    WIN 7 Home Premium
    Battery 6 cell
    Weight 2.9 Kg
    از فردا هر کس در این ضمینه سوال داشت در خدمتم.
    آقا من مشخصات این لپ تاپ رو تو سایت امرتات چک کردم. قیمتش 1490بود. ولی فرقی که داشت این بود که نوشته بود فقط DVD داره و بلوری نداره.
    حالا سوال من اینه که اولا این مدل رو ازکجا سفارش دادین که می گین بلوری هم داره و قیمتش هم چند دراومده؟
    دوم اینکه عیبی چیزی توش پیدا کردی یانه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه ebi_kasra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا من مشخصات این لپ تاپ رو تو سایت امرتات چک کردم. قیمتش 1490بود. ولی فرقی که داشت این بود که نوشته بود فقط DVD داره و بلوری نداره.
    حالا سوال من اینه که اولا این مدل رو ازکجا سفارش دادین که می گین بلوری هم داره و قیمتش هم چند دراومده؟
    ممنون
    نه دوست عزیز بلو ری نداره.منم اولش فکر کردم بلو ری داره ولی امرتات گفت قبلا اشتباهی نوشته بودیم که بلوری داره.این مدل هیچ عیبی هم نداره.قیمتش هم به بهانه این که بلو ری نداره تا جایی که میتونی ازشون تخفیف بگیر

12. این کاربر از ebi_kasra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز مدل بلو ري دار ميشه گفت با كانفيگ خيلي شبيه به مدا 61 مدل Asus n71jq , asus g73jh هست كه بنده منتظرم بيايد ببينم به چه قيمتي مي دن .
    لطفا دوستاني كه مدل 61 را خريدن حتما نمرات ويندوزش رو در تايپيك ايجاد شده بنويسند .

14. این کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidhaji2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من میخام VAIO CW 2GGX بخرم. نظر اساتید چیه؟ شنیدم باطریش کم میکنه؟درسته؟دیگه تورنج 1200 چی پیشنهاد میکنین؟
    ممنون از وقتی که میذارین.
    کسی از VAIO CW اطلاعاتی نداره؟ میگن در حالت خاموش خیلی باطری کم میکنه؟ کسی یه ریویو درست درمون از سری CW نداره؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    بله دست من هم که رسید دیدم بلوری نداره من هم از 1.490 فقط 1.420 پرداخت کردم.در ضمن الان روز دوم که
    دارم باهاش کار میکنم هر چی ازش بگم کمه.فقط میتونم بگم: Bravo Asus

17. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •