دوستان ثبت نام بعدی برای کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی ناپیوسته ترمی و پودمانی کی هست؟
چرا بریا ثبت نام شرط کارت پایان خدمت گذاشتند.یکی از دوستان میگفت ک دیگه اینطوری نیست
دوستان ثبت نام بعدی برای کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی ناپیوسته ترمی و پودمانی کی هست؟
چرا بریا ثبت نام شرط کارت پایان خدمت گذاشتند.یکی از دوستان میگفت ک دیگه اینطوری نیست
فکر می کنم بشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد ، برای پودمانی مهر 92 هست که ثبت نامش معلوم نیست کی هست پارسال دی ماه بود اما امسال هنوز اعلام نشده
من رفتم دانشگاه علمی کاربردی شماره ...... تهران در پایتخت ایران که مثلا ثبت نام کنم گفتند برو شنبه بیا چون فعلا سرفصل دروس رو نداریم
بعد من تعجب کردمبعد یه مقدار حواسم اومد سر جاش فهمیدم من ایرانی هستم و اینجا ایرانه
و تو ایران زیاد نباید از این چیزها تعجب کرد
دانشگاه یه رشته رو گذاشته و دانشجو گرفته و می خواد ثبت نام کنه هنوز نمیدونه سرفصل دروس اون رشته چیه که برنامه ریزی کنه
بعد که داشتم برمی گشتم تو تاکسی رادیو گفت ایران هواپیمای جنگنده ساخته
بعد سوال اومد تو ذهنم که ایران موتور یخچال هم نمیتونه بسازه
بعد به خودم گفتم عیبی نداره ایرانه دیگه و ما هم ایرانی ، خیالی نیست زنده باد ایران
شما هم اگه خواستی بری شنبه ! برو
Last edited by hhelenn; 05-02-2013 at 17:13.
سامانه سجاد برای شما هم باز نمیشه؟ آخه امروز آخرین مهلت انتخاب واحد بود
ویرایش: "لازم به ذکر است با توجه به وقفه پیش آمده، زمان انتخاب واحد نیم سال دوم 91-92 و ثبت نمره نیم سال اول 91-92 به مدت ۴۸ ساعت تمدید خواهد شد"
Last edited by migmig3000; 06-02-2013 at 22:18.
تو رو خدا یکی از دوستان جواب بده
من ترم 6 هستم . اگه همه درس هامو پاس کرده باشم . فقط یکی بمونه و اونو معرفی به استاد بگیرم .
ایا این درس خود جزو یک ترم حساب میشه یا نه ؟
معرفی به استاد اصلا چجوری و کی باید اقدام کرد ؟![]()
واسه انتخاب واحد باید حضوری برید دانشگاه.
هنوز اینترنتی نشده این خراب شده.
خودت نوشتی 48 ساعت تمدید شد
امروز درست شده
بچه ها تو پودمانی در مدرک قید میشه پودمانی بودیم؟
ایران RQ-170 رو هم که گرفت، خیلی ها مسخره کردن و اخرش شد اینکه رئیس جمهور امریکا درخواست کرد که جون مادرتون بهمون پسش بدین!!! ما هم نهنتها پسش ندادیم، که نشون دادیم قبلا پهپاد ساختیم و فرستادمی بالا سر ناوهای جنگی(نمونش ناو جورج بوش در مدیترانه که سنگین و هواپیما بره!!!)....من رفتم دانشگاه علمی کاربردی شماره ...... تهران در پایتخت ایران که مثلا ثبت نام کنم گفتند برو شنبه بیا چون فعلا سرفصل دروس رو نداریم
بعد من تعجب کردمبعد یه مقدار حواسم اومد سر جاش فهمیدم من ایرانی هستم و اینجا ایرانه
و تو ایران زیاد نباید از این چیزها تعجب کرد
دانشگاه یه رشته رو گذاشته و دانشجو گرفته و می خواد ثبت نام کنه هنوز نمیدونه سرفصل دروس اون رشته چیه که برنامه ریزی کنه
بعد که داشتم برمی گشتم تو تاکسی رادیو گفت ایران هواپیمای جنگنده ساخته
بعد سوال اومد تو ذهنم که ایران موتور یخچال هم نمیتونه بسازه
بعد به خودم گفتم عیبی نداره ایرانه دیگه و ما هم ایرانی ، خیالی نیست زنده باد ایران
شما هم اگه خواستی بری شنبه ! برو
در نهایت، نیازی نیست که کشوری بتونه موتور یخچال بسازه!! مهم اینه که بتونه از خودش دفاع بکنه که ظاهرا برخی خودشون وسایل دفاع از خود میسازن و مفیده، بعضی ها هم مثل عربستان هر هفته دو تا اف۱۶ رو با هاش سقوط میکنن!!! تفاوت ایران و عربستان در همینه!! یکی شعور استفاده نداره و کاملا محتاجه!! یکی ....هم به امریکا و امثالهم نیست!!
در خصوص ثبت نام هم اخرش اینقد از همه در گفتید نفهمیدم که تا کی میتونیم ثبت نام کنیم؟!
خیر یک ترم محسوب نمیشه
در زمان انتخاب واحد ها می تونید مراجعه کنید به آموزش و درخواست بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)