امید جان لینک اینو میدی ما هم نصب کنیم بینیم دنیا دسته کیه![]()
امید جان لینک اینو میدی ما هم نصب کنیم بینیم دنیا دسته کیه![]()
نمیدونم تست نکردم. لینک سایتشو بده یه چکی بکنم.[/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین.
مشکل حافظه داخلی این گوشی حل شد؟
فارسی ساز خوب براش است؟
هنگم میکنه یا نه؟
بین این و s8500 کدوم بهتره؟ اخه چرا؟
ای بابا شماها هنوز ویندوزتون قدیمیه؟؟؟؟؟ من پستم رو ویرایش کردم . شرمنده تقصیر از منه ...
توجه:
توجه: اونایی که نوشتم فقط ویندوز 6.5.3 یعنی کسایی که آیکون ویندوزشون بالای گوشیه نصب نکنن وگرنه گوشیشون قاطی میکنه! این نشون میده که ویندوزشون 6.5 نه 6.5.3
livven theme
windows 7 taskbar
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
i
همین جدیده . 2010 . یه دونه گذاشتم فقط زبانش رو خراب میکنه. ممنون میشم یکی دیگه دارید بزارید
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
1- نه هنوز حل نشده . البته s8500 هم حافظه داخلی نداره
2-فارسی ساز خوب هست براش
3-مال من مطلقا هنگ نمیکنه
4-فکر کنم از خیلی جهات s8500 بهتره باشه ولی خوب s8500 تنوع رام و نرم افزار نداره من نمیتونم جواب درستی به شما بدم ولی فقط میتونم بگم که :
برتری های این دو تا گوشی نسبت به همدیگه:
------------------------------------------
s8500 سخت افزار بهتر . صفحه باکیفیت تر -- خازنی--مولتی تاچ-ضد خش-- دوربین بهتر(یه کم بهتر) --فیلمبرداری خیلی بهتر-- باریک تر--خوشگل تر--جدیدتر- صدای بلندتر
-----------------------------------------
omnia 2
صفحه بزرگتر
تنوع نرم افزار خیلی زیادتر و بهتر
حافطه 16 گیگ
فکر کنم باتریش هم یه کم بهتر باشه البته اینو مطمعن نیستم
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
spb mobile shell 3.5 + desire theme
ولی رم خیلی اشغال میکنه هااز ما گفتن 40 تایی رم میخواد...میخوای برات لینک بزارم
؟
Spb Mobile Shell 3.5امید جان لینک اینو میدی ما هم نصب کنیم بینیم دنیا دسته کیه![]()
اینم تم ـش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید هم تبلیغات منفی میکنه , من که از وقتی اینو ریختم نه گوشیم هنگ کرده و نه سرعت اومده پایین به اون صورتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===
من دو تا سوال دارم :
چرا اکثر تم هایی که نصب میکنم غیبشون میزنه ؟ ( نیستن که انتخابشون کنم )
کسی میدونه از کجا میشه والپیر برای Spb Mobile Shell پیدا کرد ؟
سلام یکی از دوستان دو هفته است قراره به ما لینک اندوریید و اوبونتو بره این گوشی رو بده نمیدونم چرا همه میگن لینکشو میدیم بعد دیگه نمیدن ....
هنوز کار داره ان شالله براش کوک میشه. اینم لینک فعالیتشون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نسخه آلفا که کامل نیست. اگه شما دلت آندروید میخواد اینو نصب کن ولی نمیتونی زنگ بزنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
باید تم رو نصب کنی و سپس در قسمت setting --display and light---theme
انتخابش کنی. ویندوزت گوشیت 6.5 ؟ یا 6.5.3؟
والا به ما گفته شد مثل مال تاچ اچدی 2 یه دونه کاملش کوک شده ...هنوز کار داره ان شالله براش کوک میشه. اینم لینک فعالیتشون:
اوبونتو هم که کسی نیست .....
به هر حال ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)