تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 312 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون مسعود جان از پاسخی که دادی ... اما من شنیدم که اگر دستگاه ایکس باکس ما کپی خور باشه اصلا و ابدا نمیشه بازی اورجینال رو باهاش بازی کرد و هیچ فایده ای نداره و بازم بن میشیم !!! درسته؟ منظورم اینه که اگر من 50 تومان بدم بازی فیفا 10 رو بخرم و برم live بازم بن میشم؟ شما گفتید همین که وارد محیط live بشید بن میشید ! اگر ممکنه اینو بیشتر توضیح بدید؟ یعنی با بازی اورجینال هم بن میشم؟ من میخوام فیفا 10 رو تو live بازی کنم و واسه همین میخوام هزینه کنم و نسخه اورجینالش رو بخرم. پس اگر ممکنه کامل توضیح بدید. واقعا ممنونم.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ممنون مسعود جان از پاسخی که دادی ... اما من شنیدم که اگر دستگاه ایکس باکس ما کپی خور باشه اصلا و ابدا نمیشه بازی اورجینال رو باهاش بازی کرد و هیچ فایده ای نداره و بازم بن میشیم !!! درسته؟ منظورم اینه که اگر من 50 تومان بدم بازی فیفا 10 رو بخرم و برم live بازم بن میشم؟ شما گفتید همین که وارد محیط live بشید بن میشید ! اگر ممکنه اینو بیشتر توضیح بدید؟ یعنی با بازی اورجینال هم بن میشم؟ من میخوام فیفا 10 رو تو live بازی کنم و واسه همین میخوام هزینه کنم و نسخه اورجینالش رو بخرم. پس اگر ممکنه کامل توضیح بدید. واقعا ممنونم.
    شما اورجینال بگیری میتونی با کنسولت بازی کنی ولی همونطور که گفتم اصلا بعضیا بازی نکرده بودن ولی بن شدند. کلا اینطور میگن که الان شما وصل بشی مایکروسافت میتونه تشخیص بده که کنسول شما ماد شده هست یا نه!
    البته اینکه بن بشید یا نه به شانس شما هم بستگی داره ولی الان ریسک این کار خیلی بالا هستش!
    شما صبر کن تا ورژن جدید ixtreme بیاد تا با خیالی خیلی راحت تر بتونید بازی کنید تو محیط لایو!
    به نظر من هم نمیصرفه که بری بازی اورجینال بگیری! صبر کن همین ixtreme جدید بیاد بعد با همون نسخه های کرک شده میشه بدون دردسر آنلاین بازی کرد!

3. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

دوستان لطفا اگه امکان داره هر کسی یک عکس از خودش بده
    من براش یک بازیکن درست کنم و بهش هدیه بدم
    سلام من عکسمو فرستادم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تحلیل یک طرفدار دو آتیشه PES از بازی فیفا 10 ( حتما بخونید ) :

تا یادمه همیشه از فیفا بد می گفتم و اصلا دل خوشی از فیفا نداشتم و علت اصلیش هم این بود که فیفا روی PC یه بازی آشغال رو تحویل همه می داد و منم از دنیا بی خبر فکر می کردم این نهایت قدرت فیفاست و همیشه پیش خودم تعجب می کردم که با توجه به اینکه PES یه فوتبال روان و با گرافیک بالاست چه چیزی باعث شده که بعضی ها طرفدار یه بازی ضعیف مثل فیفا بشند؟!!!! خلاصه اینکه به شدت حالم از فیفا به هم می خورد و حتی اینقدر به PES و Konami تعصب داشتم که نام کاربریم رو همانطور که می بینید Konami-pes گذاشتم تا اینکه با آقا مسعود عزیز آشنا شدم و ایشون تو تایپک PES 2010 مرتب در جواب انتقاد هایی که به فیفا می شد می گفتند که " شما باید فیفای کنسول رو بازی کنید تا بفهمید که فیفا واقعا چیه" و اینکه " بعد از بازی فیفا روی کنسول اون موقع نظرتون رو بگید " منم به ایشون و حرفشون اعتماد کردم و رفتم یه Xbox 360 خریدم تقریبا 3 روزی میشه که خریدم و اغراق نیست که بگم 90 درصد برای بازی فیفا این کنسول رو خریدم. بعد از اینکه بازی فیفا 10 رو بر روی دستگاه گذاشتم و اولین بازی رو انجام دادم محو این بازی شدم و واقعا ناراحت شدم که چرا اینقدر بی ربط به فیفا و فیفایی ها بد می گفتم فیفا یه بازی فوق العاده است ( البته فقط روی کنسول ) حالا متوجه شدم که چرا امتیاز هایی که به فیفا داده می شه همیشه از PES بیشتره. به قول دوست عزیزمون Krauser بازی PES بیشتر به فکر دادن لذت به گیمر هاست اما فیفا به سمت واقعیت دادن به بازی پیش میره و واقعا متوجه شدم که فیفا خیلی بهتر فوتبال رو شبیه سازی کرده . از خیلی جاهات هم فیفا سرتر از PES بود. شاید تنها چیزی که نسبت به PES ضعف داره گرافیک face بازی کنان تیمها باشه که در این ضمینه به نظر من PES بهتر کار کرده. اما خب فیزیک بازی خیلی عالی کار شده بود که این جا بازم به حرف Krauser عزیز می رسم. در هر صورت من الان دیگه از فیفا خیلی خوشم میاد هر چند که PES رو هم ترک نمی کنم ( چون بهش عادت کردم و حرفه ای شدم ) در کل الان منتظرم که این داستان بن شدن حل بشه تا بتونم Live بازی کنم. همین جا از آقا مسعود و Krauser عزیز تشکر می کنم و اینو بگم که اصلا از خرید یه دستگاه 340 هزار تومانی برای بازی کردن فیفا پشیمان نیستم و نخواهم شد و به همه پیشنهاد می کنم که اگر هنوز فیفا 10 ( شاهکار شبیه سازی فوتبال قرن 21 ) رو بازی نکردید حتما تهیه اش کنید و بازی کنید ( البته فقط روی کنسول ) ضمنا یه سوال داشتم .... کسی می دونه این نام کاربریم رو چطوری می تونم عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه دلیلی رو برای داشتن این نام کاربری نمی بینم فیفا رو عشق است
    Last edited by konami-pes; 07-01-2010 at 18:30.

6. 5 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نیازی به تغییری نام نیست دوست عزیز اسم های کاربری ما یادگار لحظه عضویت ما توی این فروم هست. یکی به عشق توراک عضو میشه (Turok71) یکی به عشق فیفا مثل همین محمد هادی خودمون یکی مثه من به عشق کاراکتر باحال کراوزر و ... پس دلیلی نداره غصه نام کاربری رو بخوری.

در مورد گیم هم بگم که به هر حال هر گیمی زیبایی های خاص خودش رو داره و همه چیز ارزش یک بار امتحان کردن رو داره. مهم اینه که آدم چشمش رو روی حقایق نبنده. من همیشه گفتم برا بچه های همین P30World خیلی با فرهنگ و منطقی هستند اکثرا... خوشبختانه جو صمیمانه و محترمانه ای داره.

به هر حال تبریک می گم به شما که می تونید از یه سیمولیشن ایده آل لذت ببرید. به هر حال فیفا به حق بهترین بازی ورزشی سال انتخاب شد و من هنوز هم از طرفداری و ارجح دادن PES به فیفا که از سوی طرفدارای دو آتیشه PES می دیدم خنده ام می گیره. البته من می دونم دلیلش چیه این دوستان به نوعی از کنسول بدشون میاد. همین مزید بر علت میشه که فیفا رو همون کارنت بدونن و هیچ نظر و دیدگاهی نسبت کنسول نداشته باشن نمی خوام اسم ببرم از اون دوستان چون دوستای صمیمی و خوب من هستند و براشون احترام خاصی قایل هستم.

مورد فیس ها هم که همه می دونن که فیفا اصولا ضعیف عمل نمی کنه داره سعی می کنه یه اثر فانتزی از خودش به جای بگذاره و به جای استفاده از عکس واقعی بازیکنان سعی در طراحی اونها داشته باشه قبلا هم گفته بودم در مورد فیس ها و مثال جالبی هم آورده بودم.

شما کسی رو که یک عکس خوب از شما می گیره با دوربین دیجیتال تمام اتوماتیک و حرفه ای این کار رو انجام میده به اون شکل تحسین نمی کنید ولی کسی رو یک پورتره از شما می کشه تحسین می کنید. با اینکه عقل حکم می کنه عکس با دوربین گرفته شده شباهت بیشتری داره تا اون پورتره. ولی شما هنر شبیه سازی و ذوق طراحی رو تحسین می کنید. و اتفاقا با اینکه قیافه های فیفا از 09 به این ور یه حالت کریه و شیطانی پیدا کردند ولی به هر حال یک شبیه سازی هست که کاملا با کامپیوتر طراحی شده و مثل PES عکس + مختصر تکسچر نیست.

شرمنده سر درد دادم موفق باشید رفقا
    گیمر باشید

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله حرف شما متین هست. تقریبا همه کسانی که از فیفا بد می گند فیفای نکست رو اصلا بازی نکردند و فقط همین فیفای کارنت روی PC رو دیدند که EA فقط واسه دل خوشی اونو عرضه می کنه. ( البته واقها دلیل اصلیش رو نمی دونم !!! به نظر شما بهتر نیست EA بازی فیفا رو انحصاری Xbox360 و Ps3 کنه و اصلا واسه PC بیرون نده ؟؟ اینطوری اعتبار این بازی قشنگ زیر سوال نمی ره )

راستی من یه سوال داشتم : من الان فیفا 10 رو بر روی درجه Professional بازی می کنم و تا یکی دو بازی اول چون دستم عادت نکرده بود و قبلا همش PES بازی می کردم نمی تونستم خودم رو با فیفا مچ کنم و دو سه بازی باختم اما الان بعد از چندین بازی که با این درجه داشتم می تونم هر بازی 2 یا 3 گل بزنم و پیروز بشم. خواستم ببینم الان آماده هستم که برم درجه آخرین قدرت بازی رو امتحان کنم و میخوام منیجر بازی کنم به نظر شما با چه درجه ای بازی کنم خوبه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته فیفا یه حالتی داره اگه دروازبان رو روی درجه آخر نذاری می تونی یه بازی سخت انجام بدی که همراه با گل باشه. ولی اگه دروازبان رو هم روی آخرین درجه بذاری ممکن در طول بازی موقعیت های 100 درصد گل رو هم نتونی گل کنی به نظرم می تونی روی آخرین درجه بذاری دیفیکالتی بازی رو و دیفیکالتی دروازبان رو روی سختی متوسط بذاری. این طوری خیلی واقع گرایانه میشه

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعضی ها میگن EA میخواد PC بازها رو به سمت کنسول سوق بده حالا به هر دلیلی.
    من مخالفم . چرا که EA میاد و از بازی انحصاری Crysis پشتیبانی می کنه. میاد و از شرکت سازنده ی RPG های معروفی چون Dragon Age و mass effect حمایت می کنه، در حالی این شرکت بهترین نسخه ی RPG هاش رو برای PC میسازه. EA بهترین بازی های رانندگی شو برای PC عرضه می کنه و خیلی بازی های دیگه.
    به نظرم بهتره بیشتر روی EA Sports تمرکز کنیم. بخشی از EA که دیگه امروزه به غیر از FIFA هیچ بازی برای PC عرضه نمی کنه.
    Last edited by Yi Yi; 08-01-2010 at 10:26.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بعضی ها میگن EA میخواد PC بازها رو به سمت کنسول سوق بده حالا به هر دلیلی.
    من مخالفم . چرا که EA میاد و از بازی انحصاری Crysis پشتیبانی می کنه. میاد و از شرکت سازنده ی RPG های معروفی چون Dragon Age و mass effect حمایت می کنه، در حالی این شرکت بهترین نسخه ی RPG هاش رو برای PC میسازه. EA بهترین بازی های رانندگی شو برای PC عرضه می کنه و خیلی بازی های دیگه.
    به نظرم بهتره بیشتر روی EA Sports تمرکز کنیم. بخشی از EA که دیگه امروزه به غیر از FIFA هیچ بازی برای PC عرضه نمی کنه.
    کلا عناوین ورزشی بر روی PC هر ساله داره کم میشه و امسال به جایی رسیده که اصلا به غیر NBA 2K10 شما عنوان قابل عرض دیگه ای برای PC نمیبینید!!
    امسال من جایی ندیدم که سایتی بهترین بازی اسپورت سال رو برای PC انتخاب کنه! چون واقعا نیست!
    در کل اگه گیمری دنبال عناوین اسپورت هستش مطمئنا از PC باید دور بشه و بره به سمت کنسول!

14. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

البته فیفا یه حالتی داره اگه دروازبان رو روی درجه آخر نذاری می تونی یه بازی سخت انجام بدی که همراه با گل باشه. ولی اگه دروازبان رو هم روی آخرین درجه بذاری ممکن در طول بازی موقعیت های 100 درصد گل رو هم نتونی گل کنی به نظرم می تونی روی آخرین درجه بذاری دیفیکالتی بازی رو و دیفیکالتی دروازبان رو روی سختی متوسط بذاری. این طوری خیلی واقع گرایانه میشه
    درجه دروازبانی رو از کجا میشه تنظیم کرد ؟؟! من که فقط یه درجه بازی دیدم!!! راستی Fifa manager 2010 برای Xbox360 اومده یا نه؟ یا اینکه فقط برای PC میاد؟ میشه با 2010 Fifa manager هم مربی بود و هم خود بازی رو انجام داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •