تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 773 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز مدل شارپ چه جوریه مارک خوبیه؟ مدل a37 series یا d30 series البته لای اینا الان چک کردم فقط ال جی full hd بود اما مدل شارپ پنلش ساخت ژاپنه من زیاد از این جور چیزا سر در نمیارم full hd بهتره یا اینکه پنل ساخت ژاپن کدوم تو کیفیت تاثیر میزاره البته من دستگاه wd دارم هدفم تلویزیون و فیلم hd هستش

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز مدل شارپ چه جوریه مارک خوبیه؟ مدل a37 series یا d30 series البته لای اینا الان چک کردم فقط ال جی full hd بود اما مدل شارپ پنلش ساخت ژاپنه من زیاد از این جور چیزا سر در نمیارم full hd بهتره یا اینکه پنل ساخت ژاپن کدوم تو کیفیت تاثیر میزاره البته من دستگاه wd دارم هدفم تلویزیون و فیلم hd هستش
    -بله مارك خوبي هست ومدل هاي مطرح زيادي در بازار داشته وداره
    -گويا پنل هاي ژاپني هستند
    -ودر مورد اين مدل ها ميتوني امكانات رو اينجا چك كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام...خسته نباشید..ببخشید من می خواستم تلویزیون 40 اینچ LED 3D بخرم...البته من تفاوت های پلاسما و LED رو نمی دونم و اینکه اصلا توی سری تلویزیونهای 3D هم با هم این دو نوع همون فرق ها رو دارند یا نه ...قیمتش هم مهم نیست...فقط اینکه ورودی کامپیوتر هم داشته باشه و اینکه حتما 40 اینچ باشه....اگه میشه راهنماییم کنید ( هوینجوری که دیدید تازه کارم) شماها هم انقدر به همه مشاوره دادید یه اصطلاحهایی به کار می برید که خیلی خوفه!!!
    همینجوری که از اسم تاپیک معلومه مثل اینکه نمیشه راهنمایی درباره محل خرید بگیرم اگه تاپیک خاصی هست یا فروم خاصی هستش ممنون میشم منو راهنمایی کنید یا اگه نمیشه بهم میل بزنید یا پ.خ بدید....با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه marshal2600's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان من قصد خرید یه ال سی دی دارم قصدم 32 اینچ هستش یعنی 600 تومن مایه دارم فکر نمیکنم با این پول هم بشه بیشتر از این چیزی خرید اگه گزینه خوبی سراغ دارن معرفی کنن ممنون میشم
    پولتو بیشتر کن ex 500 مدل sony بخر
    پشیمون نمیشی
    حدود 800 تومان با گارانتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آیا مدل C5550 ارزش خرید داره حدود 1350 ... ؟؟ (فکر کنم 37 بود)

امروز از دم نمایندگی سونی و سامسونگ رد شدم ... سعی کردم تفاوت تصاویر بفهمم تنها چیزی که دستگیرم شد این بود که ... تو هر دو برند ال ای دی و ال سی دی ها کنار هم بودن و تفاوتی که تو هر دو من حس کردم این بود که رنگا تو تصاویر ال ای دی زنده تر و شفاف تر بودن ...

همشون برداشتن فیلمهای فول HD پخش میکنن نمیشه تشخیص داد ... این فیلما رو tv CRT هم پخش کنی عالی میشه چه برسه به اینا ...
    Last edited by a1i; 09-12-2010 at 18:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام...خسته نباشید..ببخشید من می خواستم تلویزیون 40 اینچ LED 3D بخرم...البته من تفاوت های پلاسما و LED رو نمی دونم و اینکه اصلا توی سری تلویزیونهای 3D هم با هم این دو نوع همون فرق ها رو دارند یا نه ...قیمتش هم مهم نیست...فقط اینکه ورودی کامپیوتر هم داشته باشه و اینکه حتما 40 اینچ باشه....اگه میشه راهنماییم کنید ( هوینجوری که دیدید تازه کارم) شماها هم انقدر به همه مشاوره دادید یه اصطلاحهایی به کار می برید که خیلی خوفه!!!
    همینجوری که از اسم تاپیک معلومه مثل اینکه نمیشه راهنمایی درباره محل خرید بگیرم اگه تاپیک خاصی هست یا فروم خاصی هستش ممنون میشم منو راهنمایی کنید یا اگه نمیشه بهم میل بزنید یا پ.خ بدید....با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -اولا اينكه براي 3d معمولا سايز هاي بالا رو پيشنهاد ميدهند
    -در مورد تفاوت ها بله وجود داره

کد:
    -در مورد ورودي وخروجي ها نگران نباشين ديگه الان تمامي hdtv ها امكانات خوبي در اختيار كاربران ميگذارند
    -عزيز در مورد edge led ها يا led هاي حاشيه اي اين تاپيك رو بخونيد :

کد:
    در edge led ها پديده اي موسوم به ابري شدن وجود داره كه توي فروشگاهها بدليل نشو دادن تصاوير روشن معلوم نيست ولي توي خونه و محيط تاريك كاملا مشخص ميشه اصطلاح خوفي هم نيست

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

آیا مدل C5550 ارزش خرید داره حدود 1350 ... ؟؟ (فکر کنم 37 بود)

امروز از دم نمایندگی سونی و سامسونگ رد شدم ... سعی کردم تفاوت تصاویر بفهمم تنها چیزی که دستگیرم شد این بود که ... تو هر دو برند ال ای دی و ال سی دی ها کنار هم بودن و تفاوتی که تو هر دو من حس کردم این بود که رنگا تو تصاویر ال ای دی زنده تر و شفاف تر بودن ...

همشون برداشتن فیلمهای فول HD پخش میکنن نمیشه تشخیص داد ... این فیلما رو tv CRT هم پخش کنی عالی میشه چه برسه به اینا ...
    -خوب led ‌ها بخاطر داشتن كنتراست بالاتر رنگ ها رو روشن تر و شفاف تر نشون ميدن
    -كاش اين مقايسه زماني كه تصاوير مشكي تيره مثلا توي يكي از ورودي ها زماني كه سورسي ندارين هم ميديدي و متوجه تفاوت ها بيشتر ميشدين يا نماهاي كامپلس (مخلوط روشن و تاريك )

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

-كاش اين مقايسه زماني كه تصاوير مشكي تيره مثلا توي يكي از ورودي ها زماني كه سورسي ندارين هم ميديدي و متوجه تفاوت ها بيشتر ميشدين يا نماهاي كامپلس (مخلوط روشن و تاريك )
    درسته یه جا تصویر مشکی شد تو ال ای دی مشکیش پرنگ تر بود تا ال سی دی ...

شرمنده باز می پرسم سوالمو آیا به نظر شما C5550 ارزش داره؟؟ فول هست یا edge ؟؟
    تو این محدوده قیمت کیفیت تمام ال سی دی ها به نظرم یکی هست تقریبا ...

بازم بسیار ممنون از توجهتون و پاسخ هاتون.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

درسته یه جا تصویر مشکی شد تو ال ای دی مشکیش پرنگ تر بود تا ال سی دی ...

شرمنده باز می پرسم سوالمو آیا به نظر شما C5550 ارزش داره؟؟ فول هست یا edge ؟؟
    تو این محدوده قیمت کیفیت تمام ال سی دی ها به نظرم یکی هست تقریبا ...

بازم بسیار ممنون از توجهتون و پاسخ هاتون.
    -خواهش ميكنم والا به نظرم c695 گزينه بهتري هست
    -من متوجه ميشم منظورتون چيه ولي توي خونه اين ابري شدن روي اعصابتون راه ميره مطمئن هستم
    led هاي سامي همه حاشيه اي هستند و در دو مورد c6900 و c8000 بهتر كار شده روشون در اين زمينه

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a1i

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط panasonic v20

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوباره سلام...من این تاپیکهایی که گفتید رو یه مقدار مطالعه کردم...خودم هم یه خورده جستجو کردم...اینجا دو تا مقاله پیدا کردم که نتیجه دوتا تلویزیون 3D رو بین پلاسما و ال ای دی به پلاسما می داد...
    کد:
    کد:
    خودم هم این 3 نوع رو پیدا کردم....شما کدوم رو پیشنهاد می دید؟
    TC-P42GT25 پاناسونیک
    UN40C7000WF سامسونگ
    KDL40HX803 سونی
    البته فقط اولی پلاسما هستش... من برای فیلم میخوام هم معمولی و هم 3D ...سایزش هم حتما باید 40 تا 42 اینچ باشه...قیمتش هم مهم نیست...شما بین این سه تا کدوم رو پیشنهاد میدید واینکه اگه مدل بهتری هم میشناسید لطفا معرفی کنید...با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •