سلام
من دیروز برنامه ی PC Security 6.4 رو توی سون نصب کردم و از وقتی نصب کردم کلا ویندوز دیگه درست کار نمی کنه!
کسی این برنامه رو روی سون نصب کرده؟
ممنون
سلام
من دیروز برنامه ی PC Security 6.4 رو توی سون نصب کردم و از وقتی نصب کردم کلا ویندوز دیگه درست کار نمی کنه!
کسی این برنامه رو روی سون نصب کرده؟
ممنون
سلام
اگر دقت کرده باشی دوستمون صفحه قبل این مشکل رل داشته.
پی سی سوئیت برای 7 هنوز نیامده.
از روی سیستم پاکش کن.
موفق باشید
آخه پی سی سایت g705نصب میشه
یعنی راهی نداره (غیر از صبر کردن)آخه رم گوشیم بدون اون نمییاد![]()
Last edited by HEGOR; 17-11-2009 at 14:22.
چرا شما usb نصب کنید میتونید رمتونم باز کنید.
خب از برنامه هی دیگه استفاده کن.
سلام
دوست عزیز ولی این برنامه من با برنامه ی ایشون تفاوت داره!
پی سی سوئیت یه برنامه برای گوشی هست که توسط نوکیا عرضه می شه،
ولی این PC Security 6.4 یه برنامه ی امنیتی هست.
ممنون![]()
دوستان من سیستم رو روشن می کنم وقتی ویندوز بالا می اد خودش خود به خود کانکشنمو باز می کنه
چی کار کنم که اینجور نشده؟
و
این که اگه الان ویندوز رو آپدیت کنم ویندوز شناسای می شه و اکتیو از کار می افته یا مشکلی نداره؟؟
اگه آپ نکنیم چی مشکلی نداره؟؟؟
آخه اون پرچم کنار ساعت دیکه یه علامت ضرب در روش اومده
راستی اون virus protection (important) واسه چی؟؟؟ الان اونم وضیتش قرمز!!!!
سلام دوستان.من یه مشکل عجیب دارم.توی ویندوز سون کامپیوتر دسکتاپم نوشته های فارسی سایتها بصورت جدا از هم نمایش داده میشن.مثلا شیمی رو "ش ی می" نشون میده.ولی همون ویندوزو روی لپ تاپ نصب کردم و هیچ مشکلی نداره!!
هر کاری که بگید کردم ولی سر از کارش در نیاوردم.اگر کسی میدونه چجوری میشه این مشکلو حل کرد زودتر به داده من برسه!!
مرسی
نه نیازی نیست به اینترنت وصل بشید.فقط دانلود کنید و اجرا کنید روی install کلیک کنید و ok بزنید تمومه.
سلام
دقت کن ببین که توی منوی استارت وقتی کانکشن میاد عارم کدوم برنامه را زده؟دوستان من سیستم رو روشن می کنم وقتی ویندوز بالا می اد خودش خود به خود کانکشنمو باز می کنه
نصیحت بنده آپدیت نکردن هست چون ماکروسافت بد جور داره با غیر قانونیا در رابطه با 7 برخورد میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونه از نداشتن آنتی ویروس یا آپدیت نبودن آنتی ویروس باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/QUOTE]راستی اون virus protection (important) واسه چی؟؟؟ الان اونم وضیتش قرمز!!!!
اینم توضیح بالایی.
موفق باشید
میتونه از نداشتن آفیس باشه.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)