تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 334 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

زه ضربه گيرو با چسب آهن بچسبونين فقط مواظب باشين كاملا داخل زه چسب بريزه اگه موقع چسبوندن بيرون زد با دستمال حتما پاك كنين
    درب باك بنزين اگه خوب بسته نميشه كمي گريس بزنين درست ميشه فقط اگه درب باك هنگام بسته شدن به بدنه بخوره مي تونين كمي لولاي درب باك رو به سمت راست بكشين

2. این کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    میخواستم اگه میشه این ماشینو با 405 مقایسه کنین البته میدونم کار درستی نیست و تو یه کلاس نیستن
    ولی چون قصد خرید دارم و بین این دو ماشین گیر کردم میخواستم نظرات دوستان رو بدونم
    البته با ذکر دلیل
    متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    من 5شنبه رفتم و یه تیبا خریدم (تحویل فوری بود واسه همین همون موقع تیابی توی نمایندگی رو بهم دادن. حدودا 2 ساعت پروسه خرید من طول کشید! ) . سفید رنگ هستش. در ظاهر که هیچ مشکلی نداره، بغیر اینکه درب عقبش نیاز به ریگلاژ داره! باید یکم محکم ببندمش تا کامل بسته بشه!
    البته چون پلاک نداره هنوز، باهاش بیرون نرفتم ولی از نمایندگی تا خونه که مشکلی مشاهده نکردم!!!
    فضای اتاقش خیلی خوبه. بخصوص اینکه فضای صندلی عقبش از پراید و 206 که بیشتره.همچنین صندوق عقبش.
    البته انتظار داشتم کلاچ و فرمونش نرم تر باشه ولی بگفته نمایندگی بعد از چند روز باهاش رفتن نرم تر میشه
    من که گرفتم حدودا 15 لیتر بنزین تو باکشه !
    حالا منتظرم تا پلاکش بیاد تا ببینم چه نقاط قوت و ضعف دیگه ای داره.
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    من 5شنبه رفتم و یه تیبا خریدم (تحویل فوری بود واسه همین همون موقع تیابی توی نمایندگی رو بهم دادن. حدودا 2 ساعت پروسه خرید من طول کشید! ) . سفید رنگ هستش. در ظاهر که هیچ مشکلی نداره، بغیر اینکه درب عقبش نیاز به ریگلاژ داره! باید یکم محکم ببندمش تا کامل بسته بشه!
    البته چون پلاک نداره هنوز، باهاش بیرون نرفتم ولی از نمایندگی تا خونه که مشکلی مشاهده نکردم!!!
    فضای اتاقش خیلی خوبه. بخصوص اینکه فضای صندلی عقبش از پراید و 206 که بیشتره.همچنین صندوق عقبش.
    البته انتظار داشتم کلاچ و فرمونش نرم تر باشه ولی بگفته نمایندگی بعد از چند روز باهاش رفتن نرم تر میشه
    من که گرفتم حدودا 15 لیتر بنزین تو باکشه !
    حالا منتظرم تا پلاکش بیاد تا ببینم چه نقاط قوت و ضعف دیگه ای داره.
    با سپاس
    ماشین من از واریز پول تا تحویل 10 روز طول کشید
    زنگ زدم تعمیرگاه(مرکزی) معلوم شد چون مدارکش (کارت نارنجیش )نیومده ماشین رو تعمیر نکردن- با 100 جور پیگیری مدارک رو گرفته و به تعمیرگاه دادم تا یه فکری برا ماشین صفر خراب بکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کیفیت خودروهای داخلی در مرداد ماه

به گزارش دنياي اقتصاد خودروهای حاضر در رده‌بندی مرداد ماه نیز مانند ماه‌های قبلی در نه معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور، ‌ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ ارزیابی شده و بر اساس مجموع نمرات منفی بدست آمده، در دو گروه «خیلی خوب» و «خوب» جای گرفته‌اند. هر خودرویی که نمره منفی آن بین صفر تا 120 بوده، به دسته «خیلی خوب» رفته و خودروهای دارای نمره منفی 120 تا 200 نیز میهمان دسته خوب‌ها شده‌اند. از نکات قابل توجه ارزیابی مرداد ماه مي‌توان به کیفیت برتر تندر ایران خودرو نسبت به تندر پارس خودرو و همچنین ورود «تیبا» و لیفان 520 به جمع خودروهای تحت ارزیابی اشاره کرد.

چهار ژاپنی در صدر

اما به سراغ جزئیات آمار برویم و ببینیم اوضاع کیفی 25 خودرو تحت ارزیابی در مرداد ماه به چه شکل بوده است.
    طبق جدول اعلام شده، رده‌های اول تا چهارم را چهار مونتاژی ژاپنی به خود اختصاص داده‌اند. در این بین، نیسان تینا با تنها 3/4 امتیاز منفی، باکیفیت‌ترین خودرو به حساب مي‌آيد و در معیار تزئینات، بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده است. این محصول در پارس خودرو به مونتاژ مي‌رسد، اما فعلا تیراژ بسیار پایینی دارد. پس از تینا، با مزدا3 جدید به عنوان نماینده «گروه بهمن» در جایگاه دوم جدول روبه‌رو مي‌شویم. این خودرو در دو معیار بدنه و رنگ نمره منفی کسب کرده، که نمره رنگ آن بالا به نظر مي‌رسد. از مزدا که بگذریم، ماکسیما توانسته جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص دهد. این مونتاژی پارس خودرو، در چهار معیار تزئینات، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی نمره منفی دارد.

-
    -
    --

وضعیت کیفی تیبا

جدول کیفی مرداد ماه، یک میهمان جدید سایپایی به نام تیبا دارد. این خودرو که از آن با نام محصول ملی سایپا یاد مي‌شود، در رده هفدهم جدول قرار گرفته و کیفیت پایین‌تری را نسبت به پژو 405، پارس و سمند دارا است. تیبا به جز ترمز و صداهای غیرعادی، در سایر معیارها حائز نمره منفی شده که بیشترین آن مشترکا به تزئینات و تجهیزات الکتریکی مربوط مي‌شود. این خودرو در معیار تجهیزات الکتریکی، بیشترین نمره منفی را بین خودروها تحت ارزیابی مرداد ماه به خود اختصاص داده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از mehrdad1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت mehrdad1355 و دیگر دوستان گرامی
    ضمن تشکر بابت ارسال اخبار مربوط به ارزیابی کیفیت خودروهای داخل مربوط به مرداد 90 .
    من تحویل فوری گرفتم. بیعانه رو دادم و کار ثبت نام و چک و اینها رو همون موقع انجام دادم و چون ماشین تو نمایندگی موجود بود همون وقت بهم دادن!میگم، کلا پروسه خرید من حدودا 2 ساعت طول کشید.
    راستی مشکل خودروی شما چی بوده که بردینش نمایندگی؟!!!
    در ادامه نقاط ضعف و قوت تیبا:
    یکی از مشکلات تیبا، شعاع چرخش زیادشه! یعنی موقع چرخش شعاع زیادتری رو طی میکنه تا بچرخه! اگه شما با خودروهایی که شعاع کمتری دارن رانندگی کرده باشین (مثل 206) این شعاع زیاد چرخش تیبا خیلی واست نمود پیدا میکنه!
    با سپاس فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پلاک و کارت ماشین و غیره چند روز بعد از تحویل خودرو میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت mehrdad1355 و دیگر دوستان گرامی
    ضمن تشکر بابت ارسال اخبار مربوط به ارزیابی کیفیت خودروهای داخل مربوط به مرداد 90 .
    من تحویل فوری گرفتم. بیعانه رو دادم و کار ثبت نام و چک و اینها رو همون موقع انجام دادم و چون ماشین تو نمایندگی موجود بود همون وقت بهم دادن!میگم، کلا پروسه خرید من حدودا 2 ساعت طول کشید.
    راستی مشکل خودروی شما چی بوده که بردینش نمایندگی؟!!!
    در ادامه نقاط ضعف و قوت تیبا:
    یکی از مشکلات تیبا، شعاع چرخش زیادشه! یعنی موقع چرخش شعاع زیادتری رو طی میکنه تا بچرخه! اگه شما با خودروهایی که شعاع کمتری دارن رانندگی کرده باشین (مثل 206) این شعاع زیاد چرخش تیبا خیلی واست نمود پیدا میکنه!
    با سپاس فراوان
    برای من پمپ بنزینش داغ می کرد(وقتی بعد مدتی رانندگی خاموش می کردی تا 10-15 دقیقه روشن نمی شد)-امروز تعویضش کردن تو گارانتی(فاکتورش با دستمزد 75000 تومن زده بود)
    البته شاید کم پیش بیاد ولی ارتفاع کف تا زمینش و پاین سپر جلو تا کفش از پراید کمتره و برای من موقع رفتن تو پارکینگ از تو کوچه6 متری ادیت می کرد(بخاطر اسفالت و شیب بندی شهرداری)
    دو تا در عقب هم بد بسته میشد که چون رگلاژش رو حواله سرویس گارانتی اونم تو 4500 می کردن با اچار ستاره ای نرگی قفل رو شل و بسمت بیرون هل دادم و تنظیم و درست شد
    فقط مونده درب صندوق عقب که صندوق پرونش کار نمیکنه و بد هم بسته میشه که باید سر وقت ببینم میشه خودم یکاریش بکنم یا نه
    کسی تا حالا از این بیمه بدنه کارت 6 ستاره استفاده کرده یا اطلاعاتی ذر مورد فرانشیز و ایناش داره یا نه؟ خودشون از بیمه ملت تا سایپا و امداد خودرو اطلاعات نداشتن-لازم هست جداگانه بیمه بدنه کنیم یا این کفایت میکنه؟؟
    روکش و کف پوش مخصوص تیبا اومده ؟
    Last edited by mehrdad1355; 18-09-2011 at 20:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پلاک و کارت ماشین و غیره چند روز بعد از تحویل خودرو میاد؟
    با سلام خدمت دوستان
    راجع به سوال دوستمان در مورد مدارک خودرو ، من که از نمایندگی پرسیدم گفتش پلاک خودرو حدودا 1 هفته ای، درب نمایندگی و کارت ماشین و دیگر مدارک حدودا 1 ماهه درب منزل تحویل میشه!
    از من که هنوز پلاکم نیومده (البته از زمان تحویلم هنوز 1 هفته نگذشته که ببینم صحبت نمایندگی درسته یا خیر)
    با سپاس

12. این کاربر از hrex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امروز پلاک من اومد! درواقع کمتر از 1 هفته طول کشید که پلاکم اومد! تا حالا که حرف نمایندگی مبنی بر تحویل پلاک درست از آب دراومده!
    خیلی خیلی تاپیک سوت و کور شده! قبلا که به تاپیک سر میزدم بایستی هر روز 2 ، 3 بار سرمیزدم تا با مباحث بروز جلو میرفتم اما الان .... !
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •