یک خبری دادیم ، حالا چیکاره ای؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
یک خبری دادیم ، حالا چیکاره ای؟
بابا این دیگه خیلی تابلو بود![]()
خوب این که کاراشو خودش میکنه و مجوز فقط از داتک هست رو ما هم میدونستیم. از نوع کاراش هم روشنه چون داتک این چند مورد که ماتریکس گیگ هدیه میداد چنین کاری نکرد. رضایت از یه شرکت باید مستدل باشه بگو فلان مرکز هستی و وضعیتت اینجوریه تا بقیه هم اگه اونجا سرویس گرفتن بگن خوب بوده یا نه. اینجوری میشه برداشت درستی از کیفیت یه شرکت داشت و پست جنابعالی هم بشه کمکی برای بقیه
Last edited by bunnybug; 28-10-2010 at 09:06.
بر و بچ شيرازي
كسي از پارس آنلاين سرويس داره ؟
كيفيت ؟ سرعت چطوره ؟
سلام به همه. من تازه میخوام adsl بگیرم ...خونمونم تو زرهی هست با پیش شماره ی 842 . بهترین سرویس دهنده واسه من چیه؟
ممنون از همه
دوستان سرعت دانلود شبانه پارس انلاین یه هفته میشه پایین امده...واسه شما هم همینطوره؟...مرسی
سلام
من سرویس یک میگ ماتریکس با 5 گیگ دانلود 29000 تومن گرفتم سرعت شبانم بین 90-110 کیلو میزنه
سرعت دانلود شبانه شما چطوره
به نظرتون گرون نگرفتم؟![]()
ماتريكس مال كدوم شركت مي شه ؟
چقدر رانژه گرفتن ؟
چند روزه رانژه كردن ؟
منم از شاتل یک مگ داشتم سرعت دانلود شبانم مثل شما بود
21 تومن با 3 گیگ ترافیک ماهیانه
نسبت به شاتل اصلا گرون نیست
علاوه بر جواب سوال های دوستمون که در بالا پرسیدن میشه بگید ماتریکس 2 مگ هم میده یا نه و اینکه شرایط و قیمتش چطوریه؟
ماتریکس در اصل نماینده انحصاری داتک تو شیراز هست. اما قبلا هم گفتم که پهنای باندش رو از فراهوش دنا(اصلی ترین ISDP جنوب کشور) تامین میکنه و سیاست های خودش رو داره که مستقل از داتک هست. به عبارت دیگه مجوز داتک حق فعالیتش به عنوان یه شرکت PAP رو فراهم کرده و به داتک تنها اجاره پورت میده به ازای مجموع پورتهای فعال و غیر فعالش در شیراز.(منبع اطلاعات از فراهوش).
در مورد یک مگ که گرون هست یا نه والا نمیدونم اما به نظر من قیمتش نسبتا از شرکتهایی که جستجو کردم زمان خریدن یک مگ پایینتر بود. اگه دوستان قیمت های شرکتهای دیگه رو دارند اطلاع بدن مقایسه کنیم.
2 مگ هم ارائه میده با سرعت 2مگ نه بیشتر (یعنی burst نداره) قیمتش هم یک ساله با 13 گیگ 160 تومنه.اما با توجه به اینکه یک مگش رو 190-200 کیلوبایت/ثانیه بسته شده به نظرم نمیارزه 2 مگ بخواین بگیرین...
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
من 15 تومن واسه رانژه دادم. تقریبا همون روز رانژه کردن برام رو امیرکبیر. غلط نکنم آدم دارن تو مراکز مخابراتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)