فروشگاه هایی که رینگ و لاستیک میفروشن بهتر میتونن کمکت کنن
فروشگاه هایی که رینگ و لاستیک میفروشن بهتر میتونن کمکت کنن
والا من که هر نمایندگی میرم یا تماس میگیرم کلا یا ماشین ندارن!! یا فروش ندارن!! یا فروش قسطیشون فقط لیزینگیه. همین دیروز زنگ زدم یه نمایندگی میگه برای پراید 131 ، 6 تومن نقد باقی 4 تا چک 1400 6 ماهه !!! دیگه از این بیشتر جا نداشت بکشن رو قیمت ماشین. جالبه این همه تو سایتش شرایط هست اما نمایندگیها کلا زیربار نمیرن؟ من موندم این همه پراید داره در روز تولید میشه چیکارش میکنن؟؟؟ چرا هر نمایدگی زنگ میزنه آدم فقط نقدی میفروشن؟ نمیدونم چی بگم. میگن نداریم. آخه یکی نیست بگه یعنی چی نداریم؟ مگه نمایندگی نیستین؟؟ باید داشته باشید. ای بابا. تا ما خواستیم ماشین بخریم یهو دنیا به آخر رسید. ماشین گرون شد. دلار رفت بالا. خیلی شرکتها ایرانو تحریم کردن. بیمه گرون شد. مالیات بر ارزش افزوده زیاد شد. بنزین داره گرون میشه. و .....من همینجا از تمام عزیزان عذر خواهی مکینم. احساس میکنم مقصر منم که خیلیای دیگه نمیتونن ماشین بخرن. ظاهرا بدشناسیه من گریبان گیر همه شده. شرمنده همتونم.![]()
دوستان تو لیست محصولات فروش سایپا 131 ، 132 ، 111 معمولی داشت با ارتقا یافته ، این ارتقا یافته چیه؟
چیش ارتقا پیدا کرده؟
می خوام 132 یا 111 دست دوم بخرم ، کدام قسمت مشخص کرده که ارتقا یافته هست؟
از کجا متوجه بشیم این ماشین ارتقا یافته هست یا نه.
Last edited by mohamad skystar; 16-05-2012 at 23:30.
شما وقتی درب موتور رو باز کنید رو موتور -- شده HP+
یعنی ارتقا یافته.
البته فقط 3 یا 4 اسب بخار ارتقا یافته و تغییر دیگه ای نداشته.
سلام دوستان
من میخوام پراید فرمون هیدرولیک 2گانه سوز (نو) بخرم.
به نظر شما همچین چیزی گیرم میاد ؟
میخوام 2گانه سوز کمپانی باشه
هست ولی خیلی کم گیر میاد
سفارش بدم به نمایندگی واسم میارن ؟
سلام دوستان
من یه پراید صبا مدل 88 نقره ای دارای 7 ماه بیمه تمیز یک در تعویض فنی سالم پیدا کردم مشکل خاصی نداره فقط لاستیک های عقب صاف شدن یه مقدار. به نظرتون چند می ارزه؟ (در ضمن دستی 2گانه سوز شده).
ممنون![]()
پراید دوگانه سوز با فرمان هیدرولیک نمونه کارخانه ایش نیست.
باید پراید رو بخرید و بیرون CNG نصب کنید
حدود 7000000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)